Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

As ne tokia, nemačiau kaip atrodo gerklė, todėl nieko teigti negaliu. Lyg giluminė sloga yra, bet nesu tikra, nes daug verkia. Bet šiandien nekarščiuoja. Daugiau nekilo tempa, o ir ta jau nukrito. Tik kad labai piktas vaikas. 

Kažin jei iki ryt ir nesukarščiuos, jau galim bandyt į kiemą eit? Tiek jis nori į lauką, kad net širdį skauda kai reik atsakyti  :huh2:​ 

Atsakyti

Kažkaip keistai jaučiuos. Turiu įtarimų, kad dėl vaistų kuriuos nusipirkau spaudimui reguliuot. Nes ten rašo dažnas šalutinis poveikis (1 iš 10) - viduriavimas, pilvo pūtimas, skrandžio skausmas. Ryte išgėriau, o po pietų vat ir prasidėjo. Galvojau kad vėl dėl fermentų trūkumo, išgėriau jų, bet nelabai praėjo. Nors ir nėra labai blogai, tokiom bangom užeina negerumas. Nors po vakarienės buvo viskas gerai. 

Vien žo, nebesuprantu kas man darosi ir tai mane gąsdina, o tada viskas dar blogiau. Užburtas ratas.

Atsakyti

Pikkolo.nu trumpam kad neužsilastytų gali. Kokius geri nuo spaudimo?

Atsakyti
Pikkolo jei ką - aš nekalta...nu negalėjau užkrėst 😯
Man dar irgi nėra gerai iki galo- pilvą skaudinėja, tai kasą, tai kepenis tai bala žino kur skauda ☺ . Na - bet kaip vaikui kasdien sakydavau - ryt tikrai bus geriau.....
Atsakyti
Man uodas įkando į koją, bet, turbūt, mažiausia bėda biggrin.gif . Tik niežti ir užknisa.

Lyžuka, o kaip tu?
Atsakyti

Pagulėjau vonioj, atsigavau.

Išrašė perindopril et indapamide, o nusipirkau tokias: perindopril/indapamide Teva. Prieš tai laikinai gėriau noliprel, tai nuo jo dilgčioja lūpa šiek tiek.

Atsakyti
Sveikos.
Oho kiek sergančių blink.gif sveikatos visiems ir visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 04 26, 08:28)
Sveikos.
Oho kiek sergančių  blink.gif  sveikatos visiems ir visom  4u.gif

O man jau geriau, laukiu kurjerio su dulkių siurbliu ir eisiu pasitvarkyti...gaila tiek planų turėjau, visas dienas pragulinejau ir serialus pažiūrėjau kažkiek cry.gif dabar galiuos kad biuletenio neėmiau būčiau dar savaitė namuose prasivarčius bigsmile.gif

Sveikos...likusioms ligonems sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 26, 09:42)
O man jau geriau,  laukiu kurjerio su dulkių siurbliu ir eisiu pasitvarkyti...gaila tiek planų turėjau, visas dienas pragulinejau ir serialus pažiūrėjau kažkiek  cry.gif dabar galiuos kad biuletenio neėmiau būčiau dar savaitė namuose  prasivarčius  bigsmile.gif

Sveikos...likusioms ligonems sveikatos  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, būkit sveikos smile.gif

Lyžuka kas per siurblys bus?

Sunfl kaip jūs begyvenat, papasakok ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 26, 10:05)
Sveikos, būkit sveikos smile.gif

Lyžuka kas per siurblys bus?

Sunfl kaip jūs begyvenat, papasakok ką smile.gif

Kad nėra ką pasakoti, gyvenu ten pat, su tuo pačiu, vaikų daugiau neturiu 😁 viskas tas pats per tą patį 😊
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 04 26, 10:14)
Kad nėra ką pasakoti, gyvenu ten pat, su tuo pačiu, vaikų daugiau neturiu 😁 viskas tas pats per tą patį 😊

na ir mes taip pat gyvename... jokių extremalių pokyčių nei pas vieną, nu bet va kalbam kažką vis smile.gif

šiaip. kad žvengiau- atėjo dukra sproginėjanti- kavalierius liepė mašiną išsiurbliuot jo smile.gif smile.gif nes savaitgalį į pajūrį išvažiuoja ten su draugais...na kad sproginėja mergaitė, kad sproginėja... sakau važiuot nori tai ir valyk, ko dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 balandžio 2019 - 09:37