![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
antrą kartą tikrai be reikalo gėrei vaistus, jau normalus kraujospūdis, idealus.
Ate, užsirašiau pas gydytoją, bet tik kitai savaitei, o iki tol sakė pagert kelias dienas tuos vaistus, kad susinormalizuotų spaudimas. Įdomiausia, kad kaip tik 2 savaitės be streso, bet sakau gal dėl to, kad per daug visko į save sugėriau darbe, o dabar atsipalaidavau, tai ir išlipo viskas su kaupu. Na aišku naktim gerai nepailsiu vis dar. Galvoju į masažus nueit. Norėčiau dar į baseiną, į pirtelę nueit, bet kol kas atidėsiu, kad nebūt blogiau su širdele.
Ryt vešiu katiną pas veterinarę. Reik du dantukus nuvalyt. Kadangi nori be narkozės, tai reik kad dviese būtų, sakė šeimininkei neleis palaikyt. Vis nepavyksta man susiderint, nes abi veterinarės ir aš turim mažų vaikų. Tai tik sutariam dieną ir žiūrėk suserga kurios vaikas. Tikiuosi ryt pavyks, nes matau, kad vėl jam apsinešę dantukai, nors pavalau karts nuo karto.
Aha, net yra kažkoks medicinininis terminas streso pasekmėm, kurios pareina tik po mėnesio ar dviejų.
Nusipirkau kažkokių "mandrų" dažų iš maxės, bus matyt, kas gausis. Esu su kopūstu dažius, gavos. Dar esu voliojus vaškinių kreidelių drožlėde, dekupažavus, su skutimosi putom ir maistiniais dažais dažius.