O užimtumo tarnyba tai joooo, ta pati dabro birža, kaip sakoma ta pati panelė tik kita suknelė... bet tai jūs įsivaizduojat kiek pinigų kainuoja tas pavadinimo pakeitimas? iškabos, spaudai ir t.t.
aplamai kam ji reikalinga diskutuotinas klausimas.... ir nelabai suprantu ką jos ten dirba....
kaaaipman galvai šiandie negerai. oi oi. fazė gi keičiais....
pvz pas mus ta vadinama užimtumo tarnyba yra erdviausias pastatas per pora aukštu pirmame tik neišku kokios paskirties n kvadratu erdvė didžiule, kurios gale sedi sekretore, viršuje kabinetai erdviausi ir dabar jau prijunge prie kauno, bet spekit ar sumažejo darbutojų , kažkada buvau nuejus del dukros, pasidometi profesine reabilitacija, tai jau tiek susake reikalavimu kad supratau misija neimanoma čia
Na kiek man teko susidurti, tai jų paskirtis padėti įsidarbinti jaunimui (įvairios paskaitos, pagalba pildant cv/motyvacinius laiškus), ilgalaikiam bedarbiam (kursai, įdarbinimas per programas, kuomet dalį algos moka birža), nebereikalingų specialybių perkvalifikavimui ir pan. O visi kiti lankosi dėl pašalpos, psd ir statistikos. Kaune nebėra tiek konsultantų kaip anksčiau, turbūt dėl internetinės registracijos, nes pats internete supildai viską, nereik gaišt laiko pas konsultantą. Jis tik viską atspausdina, jei kyla klausimų, paklausia, pataiso.
Neapmokama, laisvalaikis tskant ... Saviveikla. Bet man patinka. Bet jau daugoka. Bet, jei savaitė turėtų daugiau dienų, žinau, kur dar eičiau
O užimtumo tarnyba tai joooo, ta pati dabro birža, kaip sakoma ta pati panelė tik kita suknelė... bet tai jūs įsivaizduojat kiek pinigų kainuoja tas pavadinimo pakeitimas? iškabos, spaudai ir t.t.
aplamai kam ji reikalinga diskutuotinas klausimas.... ir nelabai suprantu ką jos ten dirba....
kaaaipman galvai šiandie negerai. oi oi. fazė gi keičiais....
Aš papirkau dvejų metų . Maltą įkandom . Kitaip dar nebandžiau
Papildyta:
o šiaip nieko naujo laukiam savaitgalio
sveikatos tavo panai
Tai ką, kurortuose jau gulit, deginatės, kai taip oras pagražėjo . Tik aš, nabagė, iki 6 vakar dirbau
Bet jau grįžtant, nepatikėjau, kaip šilta . Ir kačiukai išsprogo, tie gražieji, vyriški, o ir plukės pražydo, ir jau kai kurie medžiai vos vos su žalsvai gelsvu gyvybės atspalviu . Bus šiandien proveržis, ko gero
Tai ką, kurortuose jau gulit, deginatės, kai taip oras pagražėjo . Tik aš, nabagė, iki 6 vakar dirbau
Bet jau grįžtant, nepatikėjau, kaip šilta . Ir kačiukai išsprogo, tie gražieji, vyriški, o ir plukės pražydo, ir jau kai kurie medžiai vos vos su žalsvai gelsvu gyvybės atspalviu . Bus šiandien proveržis, ko gero
kaip gražiai pavasarį aprašei , o pas mus tik sintetine žolė žaliuoja jau ir kaip koks kvietkelis lenda, dar pasipuošėme turbut kokiomis nors atveštinemis našlaitėmis ir vataip susikureme tą pavasarį
sVEIKOS
Labas labas. Pradėjau rimčiau sportuoti, eisiu du kartus į salę, du kartus į aerobiką. Turiu dabar tam laiko, reik išnaudoti tinkamai. Tai va, ramiai pasportavau, dar į pardę užsukau, pažiūrėsiu serialą kokį ir eisiu dukrą pasiimt iš mokyklos.
Savaitgalį vyras pakeitė ratus mašinai. Uždėjo 20 colių, su labai jau plonomis padangomis. Tai kažkaip net baisu važinėt, kad kur neprakirsčiau, po žiemos tiek duobių, ypač kelkraščiuose. Ir važiuoja dabar kažkaip keistai ta mašina, jaučiasi visi kelio nelygumai. Reiks įprasti. Visada taip būna po žieminių padangų, nes su tom būna minkštesnė mašina.
sVEIKOS
Joooo... Gyvenimas keistas dalykas
Ar jau yra du metai ? Turbūt ne.
Kaip tavo panelė, gyja? Ar išoriškai matosi?
Atvėso oras jau, užmiršim trumpą šilumą . Bent jau spėjau langus išsivalyti iš lauko, su tinginiu kartu . Nors rankas vistiek atšaliau. Gal reikia į dušą pasišildyti
Ar jau yra du metai ? Turbūt ne.
Kaip tavo panelė, gyja? Ar išoriškai matosi?
Atvėso oras jau, užmiršim trumpą šilumą . Bent jau spėjau langus išsivalyti iš lauko, su tinginiu kartu . Nors rankas vistiek atšaliau. Gal reikia į dušą pasišildyti
vasara bus , neįtikėtina kaip bega laikas, ir kaip keičiasi viskas ir požiūris ir šiaip gyvenimas ...
visai neblogai gyja liko tik dalis jau to didžiojo šašo, sako pats nupuole nors gal ir padejo kažkiek , tik pati nosis darstipriai melyna
Sveikos , kaip vėsoka lauke brrr...
Pempe kokia čia odė pavasariui- net išgąsdinai jį... fui kep šalta šiandien
Man vakar buvo labai tokia nerviškai įtempta diena, ir pati nesąmonių prikalbėjau ir nervai pašlijo ir aplamai kažkoks nervų sprogimas buvo. Retai taip būna bet kartais vat būna Na kažkada tikriausiai turi prasiveržti kai matau kad žmonės grybus pjauna ir tiek, jie grybus pjauna, o aš komunizmą statau (darbas iš idėjos)... na čia darbeman taip...
ai dar, gudriosios mergaitės, kaip kompe nusistatyt kad pirmas psl būtų google? kažkada tai dariau bet nebepamenu, dabar vėl kažkoks kitas man nepatinkantis šoka, o man jis nepatinka
Kokią naršyklę naudoji?