Balionai traumuotiems
imam balionus ir džiaugiames sauletu rytu
Sveikos
Tai dabar pikkolo sakoma laisva kaip vejas
joo Pikkolo dabar laisva kaip vėjas lekia laukais palaidais plaukais
ką jūs
merginos gal turit žinių kaipgalima mėsą suminkštinti. Nu blyn kokiakieta mano mamos užauginta mėsa kad nežinau ąk su ja net daryt, nebent į faršą sumalt viską...
skaičiau kad verdant galima įdėt sodos tipo labai gelbsti, bet kad aš sultinyje tame visada sriubą verdu, tai kažkaip visai nesinori sriubos su soda....
Užimtumo tarnyboj dabar pikkolo sėdi. Paskui dar sportuot varysiu. Vakar išsisiurbiau, išsiploviau namus, serialus pažiūrėjau. Vienžo - tinginiauju po polnoi programie
NA PAGAL veiklos APRAŠYMĄ čia tiniginiavimu sunkiai pavadinsi
Nieko nesiūlo. Niekada nepasiūlė. Ten pagrinde darbai be kvalifikacijos arba su specifine, kaip kad siuvėjai, kepėjai ir pan. Varysiu per pietus sportuot, tai dabar stumiu laiką su kava ir keksiuku.
Vrine troškink obuolių sultyse, garstyčiose, aluj, vyne
Labas vakaras, Pikkolo kas čia per tarnyba juk ne darbo birža?
Pridariau balandžių tai tris dienas valgys pietum
Dabar taip vadinasi darbo birža - užimtumo tarnyba.
o Šventa Pana Marija
Papildyta:
ką jūs
merginos gal turit žinių kaipgalima mėsą suminkštinti. Nu blyn kokiakieta mano mamos užauginta mėsa kad nežinau ąk su ja net daryt, nebent į faršą sumalt viską...
skaičiau kad verdant galima įdėt sodos tipo labai gelbsti, bet kad aš sultinyje tame visada sriubą verdu, tai kažkaip visai nesinori sriubos su soda....
ką ką , dirbam arba repetuojam . Kai repeticijos keturiskart savaitėje, ne tiek daug laisvėlesnių dienų lieka
o kas kieta? Kiaulaitė?
O dangau ar užimtumas OFICIALI APMOKAMA VEIKLA?
Daininkei kad balso neprarastų
Kaip nosys?
Pikkolo kaip vaikis?
o šiaip nieko naujo laukiam savaitgalio