Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš dar irgi neįpratau prie to miego rėžimo, dar sunku labai rytais keltis.... verysad.gif

lauke pavasariukas smile.gif ojeee smile.gif jau toks tikras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 02 balandžio 2019 - 12:40

Nusipirkau braškių  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 02, 12:58)
<p>Nusipirkau braškių  rolleyes.gif​ </p>

kokios šalies?

aš anakart irgi pirkau ir kaip nekeista kvepia gana neblogai ir skonis braškinis yra smile.gif
Atsakyti
nu vat visai nenoriu braškių kažkodėl. vaišintumėt dar kaži ar valgyčiau smile.gif dar neatėjo laikas joms tiklriausiai...
beje, kiek pernai užšaldžiau uogų tiek dar valgyt nepradėjom... bus ko mesti...nieks nenori.... unsure.gif šiemet valgomiausia aviečių uogienė tik...
Atsakyti

Graikijos. Braškių skonis, ne plastmasinės, bet nėr labai saldžios. Ale sakau reik pasilepint ir vaikus palepint, nes su vaisiais jau ne kažką.

O uogienes tai siųskit man, suvalgysiu.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Protestuoju prieš laiko sukimą, mane žudo doh.gif
Pikkolo, džiaugiuosi, kad išėjai good.gif

Noriu miegoti...

Braškių nežinau, ar noriu, nemąsčiau apie tai smile.gif
Į Palangą noriu biggrin.gif
Apie Kanarus nemąsčiau biggrin.gif

Sula prastai bėga, per parą litras, ar laikas ne toks, ar medis pavargęs ax.gif

Atsakyti
vakar norfoje pirkom klevų sulos nu gryn vandenelis, tikrai natūrali iš medžio saldesnė ir su kvapu budavo smile.gif

Sveikos smile.gif

mano mergina nosi susilaužė tai reikalų turim mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas mergaitės :)

Dorotėja kur  tavo garsioji kavinė? kitą savaitgalį būsiu Klaipėdoj viena :B

Gal žinai, kur anksčiau buvo senoji Švyturio alaus darykla :) Tai toje pačioje vietoje pastatė naują gamyklą :) Dyyyydelis gražus pastatas, prieš pat prasidedant senamiesčiui :) 

LYŽUKA- kaip čia taip?  :huh2:  :4u: 

Atsakyti
Labos,
Lyžuka kaip ta dukra sugebėjo??? krito ar trenkė? ką daro kai nosis lūžta? (na jaučiu į gipsą nededa..)...operuoja? unsure.gif

aš šiandien pramiegojau, tai sdėžiu su galva neplauta.... blin tas laiko sukimas nu nervina ki negaliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 03, 15:37)
Labos,
Lyžuka kaip ta dukra sugebėjo??? krito ar trenkė? ką daro kai nosis  lūžta? (na jaučiu į gipsą nededa..)...operuoja?  unsure.gif

aš šiandien pramiegojau, tai sdėžiu su galva neplauta.... blin tas laiko sukimas nu nervina ki negaliu smile.gif

Nu paprastai persėdant nuo klozeto į vežimą ir šniojo, gerai viskas su ta pertvara ačiū die o gipsas jokio nededa tipo savaime ir greit nosies kaulas sugyja tik nereikia jos trint mirksiukas.gif
Atsakyti

Jei nosis lūžta, tai nieko nedaro. Pati sugija. Ir ne visada tiesiai. Vyrui kreivai sugijo.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 15:44)
Nu paprastai persėdant nuo klozeto į vežimą ir šniojo, gerai viskas su ta pertvara ačiū die o gipsas jokio nededa tipo savaime ir greit nosies kaulas sugyja tik nereikia jos trint  mirksiukas.gif

oje unsure.gif
Gaus aukštielninka miegoti pusiau gyva, kad nepasisuktų ax.gif
Pamenu, kaip vargau, kai akį išoperavo ax.gif
Atsakyti