aš dar irgi neįpratau prie to miego rėžimo, dar sunku labai rytais keltis....
lauke pavasariukas ojeee jau toks tikras
Nusipirkau braškių
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 02, 12:58)
<p>Nusipirkau braškių </p>
kokios šalies?
aš anakart irgi pirkau ir kaip nekeista kvepia gana neblogai ir skonis braškinis yra
Graikijos. Braškių skonis, ne plastmasinės, bet nėr labai saldžios. Ale sakau reik pasilepint ir vaikus palepint, nes su vaisiais jau ne kažką.
O uogienes tai siųskit man, suvalgysiu.
Labas rytas
Protestuoju prieš laiko sukimą, mane žudo
Pikkolo, džiaugiuosi, kad išėjai
Noriu miegoti...
Braškių nežinau, ar noriu, nemąsčiau apie tai
Į Palangą noriu
Apie Kanarus nemąsčiau
Sula prastai bėga, per parą litras, ar laikas ne toks, ar medis pavargęs
Protestuoju prieš laiko sukimą, mane žudo
Pikkolo, džiaugiuosi, kad išėjai
Noriu miegoti...
Braškių nežinau, ar noriu, nemąsčiau apie tai
Į Palangą noriu
Apie Kanarus nemąsčiau
Sula prastai bėga, per parą litras, ar laikas ne toks, ar medis pavargęs
vakar norfoje pirkom klevų sulos nu gryn vandenelis, tikrai natūrali iš medžio saldesnė ir su kvapu budavo
Sveikos
mano mergina nosi susilaužė tai reikalų turim
Sveikos
mano mergina nosi susilaužė tai reikalų turim
Labas mergaitės
Dorotėja kur tavo garsioji kavinė? kitą savaitgalį būsiu Klaipėdoj viena
Gal žinai, kur anksčiau buvo senoji Švyturio alaus darykla Tai toje pačioje vietoje pastatė naują gamyklą Dyyyydelis gražus pastatas, prieš pat prasidedant senamiesčiui
LYŽUKA- kaip čia taip?
QUOTE(V-Rinė @ 2019 04 03, 15:37)
Labos,
Lyžuka kaip ta dukra sugebėjo??? krito ar trenkė? ką daro kai nosis lūžta? (na jaučiu į gipsą nededa..)...operuoja?
aš šiandien pramiegojau, tai sdėžiu su galva neplauta.... blin tas laiko sukimas nu nervina ki negaliu
Lyžuka kaip ta dukra sugebėjo??? krito ar trenkė? ką daro kai nosis lūžta? (na jaučiu į gipsą nededa..)...operuoja?
aš šiandien pramiegojau, tai sdėžiu su galva neplauta.... blin tas laiko sukimas nu nervina ki negaliu
Nu paprastai persėdant nuo klozeto į vežimą ir šniojo, gerai viskas su ta pertvara ačiū die o gipsas jokio nededa tipo savaime ir greit nosies kaulas sugyja tik nereikia jos trint
Jei nosis lūžta, tai nieko nedaro. Pati sugija. Ir ne visada tiesiai. Vyrui kreivai sugijo.
QUOTE(Lyžuka @ 2019 04 03, 15:44)
Nu paprastai persėdant nuo klozeto į vežimą ir šniojo, gerai viskas su ta pertvara ačiū die o gipsas jokio nededa tipo savaime ir greit nosies kaulas sugyja tik nereikia jos trint
oje
Gaus aukštielninka miegoti pusiau gyva, kad nepasisuktų
Pamenu, kaip vargau, kai akį išoperavo