Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 30, 22:08)
<p>Labas vakaras.... fu diena.....</p><p>Ne sakau kad ligų ieškoti siūlau,bet manau ir pačiam vaikiukui sunku nuo nepailsėjimo  ir irzlumo.... nesakau cheminius vaistus girdyt,tiesiog yra tos pačios melisos ar kito ko homeopatinis sirupukas.</p>

Daug visko išbandžiau ir niekas nepadėjo, tiesiog išaugo.
Labas
Atsakyti
Sveikos, joo pasukom ir via diena tokai kitokai...rytas ne rytas, vakaras ne vakaras. ir lai neaiškina kad nėra žalo organizmui. Dabar jau po 19val nu blyn ir šviesu. o vakar buvo tamsu. ir kaip nusiteikinėt vakarui ir miegojimui jei šviesu.
nenormalizmas... verysad.gif
o pats smagumas tai aišku bus rytoj, kai reiks keltis į darbus ir mokyklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 kovo 2019 - 18:14

Labas rytas... gero pirmadienio visoms :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 04 01, 06:55)
<p>Labas rytas... gero pirmadienio visoms 4u.gif​ </p>

Ir tau ANT mirksiukas.gif , turbut į pamainą išleki:)

Laikrodžius pasukom , nieko gero, vakar apsižiuriu 8 vakaro dar šviesu, šuo nevedžiotas, kažkoks prailgintas vakaras gavosi o paskui iš karto gult ir miegas kaip keista ėmė, o turėtu but priešingai mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas karalaitės smile.gif

neišsimiegojau, trūksta vienos valandos, katė durnė vėl 5 val sunerimo kad galim pramiegot aktyviai žadino visus, o kai mes sukilom išdidžiai nuėjo dar pasnaust... unsure.gif

Pikkolo, tai rytoj laisvė? ar ne?
Atsakyti
man ir pagal gamtą atrodo, kad dabar balandžio pabaiga mirksiukas.gif
Atsakyti

Jo, ryt laisva. Galvojau į darbo biržą važiuot, bet kaip pamenu tai ten labai ilgos eilės, tai rezervavau laiką internetu, bet tik ketvirtadieniui buvo. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 04 01, 10:47)
<p>Jo, ryt laisva. Galvojau į darbo biržą važiuot, bet kaip pamenu tai ten labai ilgos eilės, tai rezervavau laiką internetu, bet tik ketvirtadieniui buvo. </p>

tai dabar turbut skaitais visa menesi psd drausta, jei du užteks ? o tu vistiek dar už balandi gausi ir algos ir atostoginius
Atsakyti

Man irgi nepatinka laiko sukimas pavasarį. Žieminį užskaitau, žieminis man patinka :D

pikkolo, sveikinu! Pailsėk šiek tiek - tikrai nusipelnei :)

Atsakyti

Jei užsiregistruoji darbo biržoje irgi būni PSD drausta. Bet jei nesiregistruočiau, tai tada eičiau į ligonių kasas, nes jei vaikas iki 8 metų, tai draudžiamas vienas iš tėvų valstybės lėšomis.

Atsakyti

Labas mergaitės :)

Darateja tai retai dažai plaukus, ar ten vis ta pačia spalva pasikartojai?

Kartą per du mėnesius dažau :)

Tik nelabai mėgstu keisti plaukų spalvą :) O jei keisdavau, tai vienu tonu tamsiau, ar vienu šviesiau :)

O db jau ryškūs pokyčiai :)

Vakar turėjau laisvą, tai kaip gerai pailsėjau vaje vaje  :wub: 

Šnd irgi laisva, bet Praspaliauskas į Klp atvažiuoja, turiu eit į susitikimą.Darbiniai klausimai, tai anokia čia laisva man gausis  :) 

PIKKOLO, sveikinu su teisingai priimtu apsisprendimu :4u: 

Laikrodžio sukiojimas man jokios įtakos nedaro :) Vakar net pamiršau apie tai, kol nepaskaičiau, jog reikėjo tai padaryti  :D 

Balandžio 1-oji mane biesina. Atsidarai FB ir pilna melagysčių, fui siutas ima :B 

Pavasaris  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  Nu kaip faina, tai negaliu  :wub:  :wub:  :wub:  :laugh:​ 

Atsakyti

Ale žinokit niekam, išskyrus kolegę ir buhalterę, net neįdomu, kad išeinu. Vis laukiu laukiu kas ateis, paklaus kur kas yra, kaip ten tas anas. O dar mūsų keikūnas, komercijos direktorius, nustebo kad jau paskutinė diena. Ir vis vena visi sau tyliai sėdi. Tai tyliai sėdžiu ir aš. Perkėliau failus į serverį ir tiek.

Atsakyti