Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas. Aš cebulių nemačiau. T.y. net nebandžiau matyt. Ai, tepasiunta. Prisimenu, žiūrėjau, kai kažkas girtutukas vedė, kaži, ar ne a.a. Ša pranauskas.

Pikkolo, aš irgi galvoju, kad refliuksas. Mano mažąjai būna, jei giminės ir artimieji labai geri pabūna(pridovanoja guminukų ir čiulpinukų).

Esu nuvėsusi, norėčiau atostogų. Bet jos už milijono metų, o ir ne poilsinės.
Gal kokių jonažolių pagerti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 29, 08:19)
19 val prasidejo apie 23 baige, buvo pertrauka vidury 20 min, dukra ir pernai buvo, tai sake be pertraukos vare tada iš vis sunku buvo išsedet smile.gif, mačiu gyvai Bosus biggrin.gif, bais čia man įvykis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Bosiene tai daili motera o Bosas jau ne kažką  bigsmile.gif

Ar tai tu gyvai buvai bigsmile.gif blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Pempe, žalios arbatos pagerk, aš visa laika ryte po kavos dar jos puodelį mosteliu smile.gif

aha gyvai smile.gif turbut rodys tik balandzio1 -aja, vis Valinskas akcentavo kaip čia mums pasiseke , kad reklamu nematysim ir nesužinosim kokiu skuduriuku geriau tarpukojį valytis biggrin.gif , o jau žodis "rupūžė" tai ėjo nuo scenos kas 1 min smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2019 - 08:26
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 29, 08:26)
Pempe, žalios arbatos pagerk, aš visa laika ryte po kavos dar jos puodelį mosteliu smile.gif

aha gyvai smile.gif turbut rodys tik balandzio1 -aja, vis Valinskas akcentavo kaip čia mums pasiseke , kad reklamu nematysim ir nesužinosim kokiu skuduriuku geriau tarpukojį valytis biggrin.gif , o jau žodis "rupūžė" tai ėjo nuo scenos kas 1 min smile.gif

Tikrai galiu, ko ne. Sakai, padės smile.gif ?

Aš gyvai teleloto filmavime esu buvusi. Šešias valandas rolleyes.gif . Bet tikrai įdomi patirtis.
Atsakyti
Pempe, o tai ką per atostogas veiksi??? jei ne poilsinės? bigsmile.gif bigsmile.gif

o žalioji arbata juk tonizuoja o ne ramina, Pempei gal raminančios labiau reik smile.gif ale kur tu ten ir pervargai, knygas dėliodama į lentynas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tikriausiai bedainuodama čia...ar ne? smile.gif

jo, reklamų nematėt vakar, bet tai aplamai - taip kaip koncerte visas nuosekliaii vyko be jokių ten kažkokių trukdžių pertraukėlių pauzių ir pan? ? tai kodėl rodo tik 2 val jei tęsiasi 4 val pvz.? ar terodo pusė tik smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 kovo 2019 - 09:25
Na čia turi pati pempe pabandyti tą arbatą irpoveikį jos tongue.gif

kas įdomiausia, kad ir prie bilieto raše, kad renginio trukme 2 val bigsmile.gif , o šiaip kažkokių ypatingų trukdžiu nebuvo, tik pradzioj apie 15 min rode ištraukas iš praeitu svogunu ir vienu metu tas Justinas kai nuėjo Valinsko atsivesti iš užkulisiu kur tais užkliuves buvo biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras cibuliautojos  :4u: 

Pikkolo- ne du kartai nepiknaudžiauji,bet jei nėra vidinių karkalų,tai nemanau kad jis tikslingas. O kokio Melisos sirupo nebandei jam duot? Refliukas ir yra Gerl  :)  o ką gydytoja mano šeimos ,kad jis taip nemiega ir verkia naktim?  Galvočiau nuo daržo,bet ir mažas kaip supratau ne kažką miegodavo :hmm:​ 

Atsakyti

Gydytoja salosan trinktūros išrašė. Bet nieko nepadeda. Jau du mėnesiai kaip geria. Nu kai vėl eisim, tai užklausiu, gal reik ligų ieškot  :hmm: 

Darže vėl nekosėjo. Namie kol kas irgi ne. Prikimšau papildomai pagalvę, kad būtų aukštesnė, mažu padės. Pastebėjau, kad dažnai miega išsižiojęs, tai gal išdžiūsta gerklė ir kosėja tada  :hmm:​  Ai, vienžo, nesuprast man jo.

Atsakyti

Bet jis pas tave ne hiperaktyvus?

Atsakyti

Ne.

Atsakyti
O sakau, kad viskas čia normaliai su tuo vaiku, kad taip nemiega. Išsaugs. Mano dukra lygiai taip pat nemiegojo tokio amžiaus ir jokių lygų nerado smile.gif
Labas
Atsakyti

Labas vakaras.... fu diena.....

Ne sakau kad ligų ieškoti siūlau,bet manau ir pačiam vaikiukui sunku nuo nepailsėjimo  ir irzlumo.... nesakau cheminius vaistus girdyt,tiesiog yra tos pačios melisos ar kito ko homeopatinis sirupukas.

Atsakyti

Nu tetos, pasukot laikrodžius? Mes tai 8.36 atsibudom, vietos laiku  :rolleyes:  Galvojau nemiegos visai pietų vaikis, ale va užmigo, kad ir vėlai, bet gal bent valandą numigs.

Atsakyti