Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

labu ponios smile.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 27, 21:00)
Sveikinu!!!
Tik neapsigalvok 4u.gif , nes ten beprotnamis.

tai va pritariu, nepades jau net priemones nuo vampyrų smile.gif, nors aš ir pati nelabai tikiu tokiais metodais mirksiukas.gif

Sveikos panelės rožės bigsmile.gif
Atsakyti
eikit, kokie ten vampyrai. ten psichai ir tiek. Tokių nieks nebepakeis ir česnakai nebegelbės... smile.gif , jei neturi pagarbos kitam žmogui tai manau jau ir nebeįgys.

galžinot kur pvz internetu pigesnių užuolaidų matuojamų galima nusipirkt? nežinot tokių "taškų"? dieninių man reik smile.gif ir nemažai- gal 13 metrų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 28, 11:41)
eikit, kokie ten vampyrai. ten psichai ir tiek. Tokių nieks nebepakeis ir česnakai nebegelbės... smile.gif , jei neturi pagarbos kitam žmogui tai manau jau ir nebeįgys.

galžinot kur pvz internetu pigesnių užuolaidų matuojamų galima nusipirkt? nežinot  tokių "taškų"? dieninių man reik smile.gif ir nemažai- gal 13 metrų smile.gif

Kam tau užuolaidos, žiūrėk atvirom akim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 28, 21:36)
Kam tau užuolaidos, žiūrėk atvirom akim biggrin.gif

Tai če kaimynai žiūrėtų tomis atviromis akimis 😆😆😆 o dar toje pusėje jie tiek arti kad ir žiūronų nereik t ir taip matosi 😆😆😆
Bet nan kaip negraži tapetų spalva kad net silpna.....nu gal kai bus užuolaidos kitaip atrodys. Keikiu save kad patikėjau vyro "labai gražu"...buvo įtarimas kad tamsoki bet perkalbėjo + parduotuvėj gi tas apšvietimas ne kažką.... vž vyras kaltas...😠😠😠😠

Lyžuka cibuliuos sėdi.lauksim įspūdžių ir laiškų šaltibarščiams 😆😆😆
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 kovo 2019 - 21:58

Nesuprantu kas tam mano vaikui su tuo kosuliu. Darželyje sakė nekosti, o namie  :oh:  Ypač atsigulęs. Jau naktį nešiausi jodo, tepiau padukus, tai apstojo kosėt. O ryte vos 2 kartus per 2 val sukosėjo ir vėl nieko. Grįžom, vėl kosėja, tada žaidė, užmiršo matyt, einant gult dar sakau: kažkaip jau nebekosti. Na ir pradėjo tada  :oh:  Galvoju ar nebus per sausa jam namie. Kai atšilo tai drėkintuvus išnešiau, o dabar atvėso ir vėl sausra. Ir nepasakysiu net ar sloguoja ar ne. Šniurkščia šniurkščia, bet nieko neištraukiu, o pats tai kietus snargliukus traukia. Gal alergija kokia? Tik kam? Kad jau būsiu laisva, tai reiks gal gydytojai pasirodyt  :hmm:​ nors kosulys tai gryn kaip nuo slogos.

Atsakyti

O gal GERL? vaikam irgi yra.Nepiknaudžiauk jodu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 29 kovo 2019 - 04:40

Labas rytas damutės. Vaikis iki 3 miegojo gerai, nei kosėjo, nei vartėsi. O tada prasidėjo  :oh: Gerą pusvalandį verkė, rėkė, klykė, kad nenori ir baik mama. Tada aišku nosis užsikišo, pūsti nepučia, tik traukia, tad pradėjo kosėti  :oh: Vėl jodu patepiau, bet nieko nepadėjo. Tada po pagalve pleduką padėjau, kad aukščiau būtų. Nenorėjo gult. Bet užmigo ir nekosėjo iki 6 val. Tada vėl kosėjo, bet nelabai intensyviai. Ne, nu rimtai, kas čia jam gali būt  :hmm: 

Noriu miego.

Daugiau netepsiu jodu, kad jau nepadeda. Tepiau per mėnesį antrą kartą. Tai gal nesiskaito, kad piknaudžiauju?

Atsakyti
Sveikos:)

va ir po cibulių smile.gif
nieko ypatingo, 10 nominaciju ir visur tas pats per ta pati: Grybauskaite, Skvernelis, Karbauskis, ai dar kai kur Guoga buvo įsimaišęs:), matyt jau išsisėmė organizatoriai smile.gif, Grazulis gavo už ta paliktą dukra ir dar per daina vis tos moters foto rode stambiu planu, kažin čiqa ji taip sutiko? NU kažkokia nevykus ta nominacija mirksiukas.gif
Atsakyti
labos,
Pikkolo gal refliuksas koks, nors gal nusikalbu- nežinau kaip te būna tų plonybių, bet žinau kad yra toks dalykas, mūsų kolegė labai vargsta viena su juo, faktiškai ant dietos turi būt ištisai....

Lyžuka,kiek valandų ėjo tie cibuliai? buvo draugai MAMA renginy čia sausį ar vasarį kadai buvo, tai sakė beveik 5 val nusitempė, tai sakė nusibodo iki negaliu, geriau sutrumpinta sukonkretintą variantą per tv tokių renignių žiūrėt smile.gif

ŠIANDIEN MAN DARBAS SUTRUMPINTAS- ATVAŽIUOJA GRINDŲ VAŠKUOT smile.gif oi ko didelės susijungė,nebekeisiu smile.gif
kaip fainai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 kovo 2019 - 08:14
19 val prasidejo apie 23 baige, buvo pertrauka vidury 20 min, dukra ir pernai buvo, tai sake be pertraukos vare tada iš vis sunku buvo išsedet smile.gif, mačiu gyvai Bosus biggrin.gif, bais čia man įvykis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Bosiene tai daili motera o Bosas jau ne kažką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 29 kovo 2019 - 08:19