Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2019 03 26, 16:27)
<p>V-Rine, visada siunčiu su parašu skanuotą. Kuo tu mane laikai? Višta?</p>

ne. ne višta smile.gif
hahaha smile.gif
ką aš žinau gal sakau žinutę tik... smile.gif
nepyk tu čia tik....
o pati nori išeiti, ar jei pasiūlytų dar pabūtum? smile.gif
aišku eiti į niekur irgi nėra gerai....
Atsakyti

Pabūčiau tik iki birželio. Ilgiau vargu. Šiandien vėl nesąmonės buvo.

Atsakyti

Kaip tu sekini save Pikkolo :huh2:​ 

Atsakyti
Bet tai nėra lengva darbą pakeist šiaip.... na bent man tai oooiiii. Na dideliuos miestuos vėl kitaip. Provincijoj tai nežinočiau ir ieškot nuo ko pradėt jei gerų pažinčių neturi..

Pikkolo o kodėl būtent iki birželio ? Kažkokių planų turi ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 26 kovo 2019 - 22:24

Birželį baigiasi sezonas, tad ir darbai baigtųsi, nereiktų nieko perdavinėti.

Atsakyti
Labas rytas.

pas mus ir šiandien balta, bent jau namie. Ir dar medžiai apšarmoję. Paukšteliams sunku, ko gero.
Atsakyti

Šiandien vėl sunervino, ir šįsyk nesusiturėjau. Bliamba.

Sako: nuvaryk į sandėlį Jonavoj patikrint vieną produktą. Sakau: reik mašinos ir kas pakilnos visus bakelius. Tai su savo tipo varyk. Sakau ne. Tai oi princesė, mašiną duok, bakelių nepakels (vienas ~16 kg) ir pašlo gavno. Priminiau, kad išeinu iš darbo ir kas perims darbus. Tai tipo išeisi kai žmogų rasim. Sakiau ne. Tai vėl pradėjo. Kažin ar dar bus koks pokalbis   :hmm:​ .

Atsakyti
nu jo nesalduPikkolo ten tau, tai jau turbut ir liko ne kažka dirbti verysad.gif

bet tai nors gal dar alga kažkiek atperka tokius "graužimus" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 27 kovo 2019 - 13:16

Atperka ne alga, o kad nėra griežtų darbo valandų, netoli nuo namų. Alga mažesnė už statistinę vidutinę LT algą.

Bet man atrodo, kad komercijos direktorius tyčia provokuoja tokiom nesąmonėm, nes tada pasikrauna energija. Jis akivaizdžiai yra energetinis vampyras. O kai persikraustė į Vilniaus ofisą, tas ypač padažnėjo, nes ten neturi iš ko vogt energijos. Nes anksčiau buvo normalesnis. Arba jau senatvė jam.

Tai nuo kito antradienio laisva. Kas norit susitikt gal? Bent jau nestradalinsiu kad vaikai susirgt gali.

Atsakyti
yra prirašyta n metodu kaip bendrauti su tokiais vampyrais, reikėjo išbandyt kelis iš ju biggrin.gif gal but padėje bent kažkiek bigsmile.gif
Atsakyti

Tai žinau. Ir iki šiol nekteipdavau dėmesio. Bet viskas turi ribas.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 27, 13:23)
<p>Atperka ne alga, o kad nėra griežtų darbo valandų, netoli nuo namų. Alga mažesnė už statistinę vidutinę LT algą.</p><p>Bet man atrodo, kad komercijos direktorius tyčia provokuoja tokiom nesąmonėm, nes tada pasikrauna energija. Jis akivaizdžiai yra energetinis vampyras. O kai persikraustė į Vilniaus ofisą, tas ypač padažnėjo, nes ten neturi iš ko vogt energijos. Nes anksčiau buvo normalesnis. Arba jau senatvė jam.</p><p>Tai nuo kito antradienio laisva. Kas norit susitikt gal? Bent jau nestradalinsiu kad vaikai susirgt gali.</p>

Sveikinu!!!
Tik neapsigalvok 4u.gif , nes ten beprotnamis.
Atsakyti