Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

tuoj nulėksiu:)

nepamenu jau kionkrečiai kaip jaučiaus, bet turbūt kažkaip įdomiai, kad matavaus spaudimą mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos. Nieko nejaučiau, tik kažką viena akim užmačiau.

Skaitau, kad JAV Nebraskoje didžiuliai potvyniai, laukai skęsta vandenyje, vanduo baigia užlieti ir grūdų sandėlius. Vienžo, nieko gero. Ūkininkai net žudosi, nes didžiuliai nuostoliai.

Atsakyti
Sveikos,
na sakyčiau betvarkė kažkokia, nebeturiu kada net prisijungti čia smile.gif
šeštadienį ir man siaubingai galvą skaudėjo ir jokie vaistai nenuėmė skausmo...ir tetai širdininkei lb blogai buvo, tikrai manau ta saulė darė poveikį.

Pempe, a kode tau elektrą išjungs.... tu etn kokiose giriose sėdi? smile.gif

pas Lyžuką mačiau jau pavasario gražumai žydi...kaip fainai.

o pas mus šiandien ledais nudavė, net tris kartus berods. tokiais gant nemažais... smile.gif

Pikkolo ką dirbai lauke?
Atsakyti

Daratėja, drąsiai klasusk - ar čia, ar AŽ ar FB :)

Mum tai šiandien darbe dalį dienos interneto nebuvo. Kas per kontora ta baltneta. Dar geriausia - kad, kadangi matyt visos įmonės jiem skambint pradėjo, tai jie tiesiog telefonus išsijungė :D

Atsakyti

V-Rine, lauke nieko nedirbu ir nedarau.Aplinką mum kaimynai sutvarko kai reikia (jie tuo užsiima).

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 25, 13:25)
Sveikos,

Pempe, a kode tau elektrą išjungs.... tu etn kokiose giriose sėdi? smile.gif

pas Lyžuką mačiau jau pavasario gražumai žydi...kaip fainai.

o pas mus šiandien ledais nudavė, net tris kartus berods. tokiais gant nemažais... smile.gif

Pikkolo ką dirbai lauke?

Kad giriose, tai galiu ir be elektros biggrin.gif . Tvarkė kažką ax.gif . Dabar jau viskas ok smile.gif

Pas mane buvo didžiulė kruša, o sutemo - vos ne kaip naktį bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2019 03 25, 15:55)
<p>Daratėja, drąsiai klasusk - ar čia, ar AŽ ar FB smile.gif</p><p></p><p>Mum tai šiandien darbe dalį dienos interneto nebuvo. Kas per kontora ta baltneta. Dar geriausia - kad, kadangi matyt visos įmonės jiem skambint pradėjo, tai jie tiesiog telefonus išsijungė biggrin.gif</p>

Saulės aktyvumas tavo darbdaviams smegenis paveikė biggrin.gif
Atsakyti

Labas mergaitės :)

Žinau, kad persidirbsiu, bet šiuo metu taip yra, ir nelabai galiu sau leisti mažiau dirbti :)

Buvau šnd kirpykloj :) 

Pakeičiau plaukų spalvą  :laugh: 

Vis dar keista į tokią save žiūrėt :)

Ir nžn ar čia gerai, ar ne.

Bet gal fainai  :rolleyes: 

Prieš tai labai ilgą laiką buvau tamsaus šokolado spalvos plaukais. Bet jie man per laiką labai nušviesėjo ir buvau db kokius metus šviesiai kaštoninės spalvos :)

O db baklažano spalva   :D 

Nuo vasaros apie tai galvojau, ir tik db tai padariau :laugh: 

Visai gerai pailsėjau per tas dvi laisvas :)

Bet žinau, jog sunki savaitė laukia, tai jau už poros dienų būsiu ir pamiršusi jog ilsėjausi  :laugh:​ 

Atsakyti

Labas rytas darbštuolės :4u:  o pasirodo didelė magnetinė audra buvo :hmm:  daug kam šeštadienį su galva negerai buvo :unsure: 

Pas mus nei krušiaus,nei lietaus saulytė švietė vakar šviečia šiandien  :D​ 

Atsakyti
Sveikos miegales, kelkitės koks gražus rytas wub.gif

Darateja tai retai dažai plaukus, ar ten vis ta pačia spalva pasikartojai?

Pikkolo kaip pas tave vyksta išėjimo iš darbo procedūra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 26 kovo 2019 - 07:17

Lyžuka, nieko dar nežinau. Niekas net darbų nebando perimti, o paskutinė savaitė darbe. Ir niekas nieko nekalba. 

Vaikis šiąnakt pusę nakties prarėkė, kad "nenori", paskui, kad "nori" gulti, dar vėliau, kad nori sūrelio ir pan. Po tokio rėkimo baisiai kosėdavo, bet tik nurimsta, ir vėl nekosėja. Pradedu galvoti, kad jis nesusitvarko su savo emocijomis, nes kuo geresnė diena darželyje, tuo blogesnė naktis. Ir įtariu, kad kosulys nervinio pobūdžio kankina, nes ryte nei karto nesukosėjo, tik važiuojant mašinoje, bet galėjo dėl to, kad šalto oro lauke prisikvėpavo.

Ir vis bandau prisijaukinti naują mašiną. Dar nesuprantu kada ji atsirakina, o kada užsirakina, nes nereikia rakto (užtenka tik turėti). Ir patiko, kad žinutes galima perskaityti ant ekrano (jei prijungtas telefonas). Ot pasigyriau  :P  Ale kad daugiau neturiu kuom  :ax:​ 

Atsakyti
nu įdomiai, o prašymas užvizuotas? t.y. direktoriaus ar kas ten pas jus užsiima personalo klausimas parašas uždeta nuo kada atleisti?
Atsakyti
labas. nus šalta verysad.gif bet žiūriu žemaitijoj tai sniego privarė...ačiū dievui mums jo nedavė bent....
Atsakyti