Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 24, 08:45)
<p>Labas rytas,namie,vakar nuo ryto galvą skaudėjo įtartinai,bet maniau praeis,o darbe kai užkilo net vėmiau,tai gydytoja pamatavo spaudomą nu kosminis man 160/100 pulsas 112  blink.gif  tai davė kaptoprilio  bet nelbai krito dar pykino,cincinati padarė ir nuvežė į klinikas. Nepaleido kokl nesusinormalizavo,tyrimų bilekokių pridarė....</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tai kas tau galėjo būti ax.gif ? Stresas?
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 24, 08:45)
<p>Labas rytas,namie,vakar nuo ryto galvą skaudėjo įtartinai,bet maniau praeis,o darbe kai užkilo net vėmiau,tai gydytoja pamatavo spaudomą nu kosminis man 160/100 pulsas 112  blink.gif  tai davė kaptoprilio  bet nelbai krito dar pykino,cincinati padarė ir nuvežė į klinikas. Nepaleido kokl nesusinormalizavo,tyrimų bilekokių pridarė....</p>

Pervargai? Kraujotaka nesutriko?
Kas yra cincinatis?
Šiandien kaip jautiesi?
Atsakyti

Ką klausot?

Samba toure. Bet išbuvom gal kokias 5 dainas. Akivaizdžiai buvo per daug bilietų parduota, žmonių persigrrūdę, oro visiškai nebuvo. O muzika buvo nebloga, bet ne tiek gera, kad norėtųs kankintis, tai pratęsėm vakarą bare. Paskui mus, beje, irgi labai nemažai žmonių išėjo.

Atsakyti

Nu nepasakyčiau kad pervargau dešimtą ryto :hmm:  nežinau skaudėjo galvą,atsigėriau kapučino kavos,nes tik tokia r labai retai geriu....tai po kiek laiko dar galva pradėjo labiau ir apsivėmiau.... visas kūnas drebėjo,kalatojausi kaip nežinau kas...  tai davė kaptoprilio ir išvežė,nes gali ir insultas būt su tokiu aks. o cincinatis tai įtariant insultą tokia apžiūros eiliškumo forma. Padarė galvos kt tai viskas gerai, skysčių palašino,kraujas tirštas ir paleido vakare kai nukrito aks. Rytoj dar atsakymų kai kurių eisiu,o šiaip pas kardiologą nusiuntė nes apatinis aukštas. Nors kai apatinis aukštas šiaip ir inkstų problema gali būt. Vienu žodžiu sugriuvau. Kol nebus kito karto niekur neisiu ligų ieškot :B​ 

Atsakyti

Vakar berods magnetinė audra stipri buvo, tai gal ir tave tas magnetas pakratė  :hmm:​ 

Atsakyti

Gal ir veikė nes niekad nėra taip buvę... šiandien daug kam bėga kraujas iš nosies  :hmm:​ 

Atsakyti
Šiandien apie saulę matėsi milžiniškas ratas, toks pilkesnis už dangų, ir, jei gerai pamenu , su blizgiu pakraštėliu. Bent jau šviečiančiu. Bet ne taip, kad arti apie saulę, o didžiulis tas skritulys, būtent skritulys(pasitikslinau sąvokas), gal per pusę dangaus, gal truputį mažiau, sunku nusakyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 24, 15:01)
<p>Nu nepasakyčiau kad pervargau dešimtą ryto hmm.gif  nežinau skaudėjo galvą,atsigėriau kapučino kavos,nes tik tokia r labai retai geriu....tai po kiek laiko dar galva pradėjo labiau ir apsivėmiau.... visas kūnas drebėjo,kalatojausi kaip nežinau kas...  tai davė kaptoprilio ir išvežė,nes gali ir insultas būt su tokiu aks. o cincinatis tai įtariant insultą tokia apžiūros eiliškumo forma. Padarė galvos kt tai viskas gerai, skysčių palašino,kraujas tirštas ir paleido vakare kai nukrito aks. Rytoj dar atsakymų kai kurių eisiu,o šiaip pas kardiologą nusiuntė nes apatinis aukštas. Nors kai apatinis aukštas šiaip ir inkstų problema gali būt. Vienu žodžiu sugriuvau. Kol nebus kito karto niekur neisiu ligų ieškot cool.gif​ </p>

kas yra apatinis aukštas?
Atsakyti

Labas mergaitės :)

PAVASARIS  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub: 

Aišku Klaipėdoj orai, tai nesikeiksiu  :laugh: Bet vistiek jau jaučiu pavasarį  :rolleyes: 

Aš dirbu, dirbu ir dar kartą dirbu :) 

Paskaičiavau, jog jau išdirbau 14d. ir pagaliau pora laisvų turiu :))))))) Aišku ir per jas darban užsukti reikia  :laugh: 

Nauji projektai, daug renginių, daug žmonių, daug darbo. Ir suprantu, jog ant vasaros dar žiauriau bus :)

Bet kaip nors :)

Vis dar esu laiminga labai būdama darbe :)

Aišku vaikai kenčia dėl to..... bet db toks laikotarpis :) 

Pervargusi esu labai .

O bet tačiau  :) 

Darbe man tenka/reikia/gaunasi daug ir garsiai kalbėti, tai nuo gruodžio mėnesio mano balsas prikimęs....o ypač po savaitgalių.... tai tas labai neramina mane... Šnd skambinau sūnui, sako mama aš tavęs nesuprantu, tavo telefono garsiakalbis sugedęs  :laugh: sakau ne, aš čia taip prikimusi :)

Nors gerklė niekas neskauda :) 

Taip ir gyvenu :)

Banguoju kaip Baltijos jūra  :laugh:  :laugh:  :laugh:​ 

CARTMAN, tu daug keliauji :) Galiu tave patrukdyti tam tikrais klausimais? :)

Atsakyti

Šiandien apie saulę matėsi milžiniškas ratas, toks pilkesnis už dangų, ir, jei gerai pamenu , su blizgiu pakraštėliu. Bent jau šviečiančiu. Bet ne taip, kad arti apie saulę, o didžiulis tas skritulys, būtent skritulys(pasitikslinau sąvokas), gal per pusę dangaus, gal truputį mažiau, sunku nusakyti smile.gif
Papildyta:
kas yra apatinis aukštas?

Didesnis nei 90. aplamai tarpas turi but 40-50  diastolinio ir sistolinio

Atsakyti
QUOTE(-Darateja- @ 2019 03 24, 20:42)
<p>Labas mergaitės smile.gif</p><p>PAVASARIS  wub.gif   </p><p>Aišku Klaipėdoj orai, tai nesikeiksiu  laugh.gif Bet vistiek jau jaučiu pavasarį  rolleyes.gif Aš dirbu, dirbu ir dar kartą dirbu smile.gif </p><p>Paskaičiavau, jog jau išdirbau 14d. ir pagaliau pora laisvų turiu smile.gif)))))) Aišku ir per jas darban užsukti reikia  laugh.gif </p><p>Nauji projektai, daug renginių, daug žmonių, daug darbo. Ir suprantu, jog ant vasaros dar žiauriau bus smile.gif</p><p>Bet kaip nors smile.gif</p><p>Vis dar esu laiminga labai būdama darbe smile.gif</p><p>

Vajetus blink.gif bigsmile.gif . Ar ilgai taip trauksi ax.gif ?
Nuo tokio užkimimo pirmi vaistai - patylėti. Bet tau, turbūt, neįmanoma ax.gif .
Laikykis įsikibusi, kaip sako mirksiukas.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 24, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72393825" data-time="1553451479"><div><p>
kas yra apatinis aukštas?</p></div></blockquote><p>Didesnis nei 90. aplamai tarpas turi but 40-50  diastolinio ir sistolinio</p>

A, supratau aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 24, 21:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72393825" data-time="1553451479"><div><p>Šiandien apie saulę matėsi milžiniškas ratas, toks pilkesnis už dangų, ir, jei gerai pamenu , su blizgiu pakraštėliu. Bent jau šviečiančiu. Bet ne taip, kad arti apie saulę, o didžiulis tas skritulys, būtent skritulys(pasitikslinau sąvokas), gal per pusę dangaus, gal truputį mažiau, sunku nusakyti vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
kas yra apatinis aukštas?</p></div></blockquote><p>Didesnis nei 90. aplamai tarpas turi but 40-50  diastolinio ir sistolinio</p>

man ne karta yra buve priešingai kai abu beveik lygūs, pvz 125 ant 115 ar pan mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif

Darateja persidirbsi smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Labas, Lyžuka 4u.gif
Ateik į postkrosingo temą savo baisiausių atvirukų iš pernai metų parodyti mirksiukas.gif
O kaip jauteisi, kai toks keistas kraujospūdis buvo?

Man tuoj atjungs elektrą, bus ramybė biggrin.gif
Atsakyti