su uošviene mes susipykstam nepasisakę dorai nei vieno blogo žodžio...bet mes nuolat pykčiuose- o išsikolioję nesam nei karto pervisą gyvenimą, net blogo žodžio nesam pasisakę........biolaukais susipykstam ir tada nemylim viena kitos
dukros nenuvarau pas babą- irgi biolaukais susipyko.... sūnus dar nueina, jo dar biolaukai tiek "nepaima"-racija silpnesnė o už dukrą jau ir man negražu- na gyvenam šalia bet nebuvo nuo kalėdų gal. bet ir iš babos pusės nesijaučia nei rūpesčio nei meilės nei finansinės paskatos (nes kartais aš jaučiu kad pas mano mamą ji važiuoja vien dėl tų kelių pinigų kur gauna ) , bet va vistiek važiuoja kas savaitę su manim ir nebandau išvažiuot be jos... ) . O uošvienė nieko, nėra davusi 2 eurų nuo praeitos vasaros....o gi studentė, o dar sakyč pati neturi, turi daugiau nei mes visi....o dar kažkada kai susirgo ir grįžo namo dukra iš mokslų anksčau. Žinojo baba kad susiorgo, bet nei paskambino nei užėjo ne ikitaip dėmesį parodė... nu v.ž. ir ką...
Kažin ir mes tokios būsim?
kaži,,,
aš savo vyrui sakau- kai pamatysi senatvėj kadaš taip elgiuosi kaip tavo mama- pasakyk....gal nuo šono labiau matysis....nors nemanau, nes nieko neturiu uošvienės, nei vieno bruožo bendro nerandu. Priešingybės mes....
beje, mano uošvienė sūnui (na jos anūkui) nėra nupirkusi nei vieno rūbo ar kažko panašaus (dukrai ant gimtadienių seniau nusivesdavo ir nupirkdavo, beprogos irgi nėra nieko,net išlūpatų paėmusi...), o sūnui nei apatinės maikutės nėra. tai dabar mezga megztinį. kai parsinešė pasirodyt- dar nebaigtas, vos nenugriuvau. Kur man su tokiu reiks vaiką vesti- o nerengti juk negražu...šitiek mezgė... na toks su pumpuriukais, vilnonis, ir dvi pynės per pilvą eina..... vėl manau bus problemų iš nieko [QUOTE]
Tu čia apie mano mamą rašai ?
Papildyta:
[quote=V-Rinė,2019 03 21, 16:28]
kaži,,,
aš savo vyrui sakau- kai pamatysi senatvėj kadaš taip elgiuosi kaip tavo mama- pasakyk....gal nuo šono labiau matysis....nors nemanau, nes nieko neturiu uošvienės, nei vieno bruožo bendro nerandu. Priešingybės mes....
beje, mano uošvienė sūnui (na jos anūkui) nėra nupirkusi nei vieno rūbo ar kažko panašaus (dukrai ant gimtadienių seniau nusivesdavo ir nupirkdavo, beprogos irgi nėra nieko,net išlūpatų paėmusi...), o sūnui nei apatinės maikutės nėra. tai dabar mezga megztinį. kai parsinešė pasirodyt- dar nebaigtas, vos nenugriuvau. Kur man su tokiu reiks vaiką vesti- o nerengti juk negražu...šitiek mezgė... na toks su pumpuriukais, vilnonis, ir dvi pynės per pilvą eina..... vėl manau bus problemų iš nieko [QUOTE]
[/quote]
Dėl rūbų - nieko tokio, nieko nesitikėk, ir gerai. Maniškiams neperka nei viena, nei kita, niekada nesu laukusi, kad nupirktų, net nepagalvočiau, kad turi pirkti.
O apie buvimą bjauria, tai pagalvoju. Nenorėčiau taip nukvakti, bjauriai elgtis, ir galvoti, kad tas gerai.
Labiausiai abejonių kelia, kaip susivaldyčiau nemokiusi ir nekomentavusi dalykuose, kuriuose jau man pirštu prikišamai atrodytų, kad va, aš teisi,o marti ar žentas ne - ir ne taip daro. Pvz - marti pagimdytų, ir sakytų - nemaitinsiu, yra mišinukų, aš nenoriu, mano papai nutįs ir pan. Ot ką tada reikėtų daryt
Mano uošvienė stebuklinga, niekada gyvenime manęs nėra mokiusi, kritikavusi, o apie pykimąsi - tai išvis nei minties.
Na rūbų tai anyta perka, tiek vienam tiek kitam. Bet labai jau ne mano skonio. Tai retai kada aprengiu/aprengdavau, nes: nepatinka/nepatogūs rengti (ypač kai leliukai)/nepataikė sezono/per maži/nesulaukėm kol priaugs ir užmiršom arba jau netiko pagal sezoną. Pvz kai sūnui metai suėjo nupirko tokį komplektuką 104 cm dydžio, tai yra 3-4 metų vaikui. Ar jis norės jį rengtis? Na dukrai dabar tai perka pagal pageidavimus jos, bet ir tai ne viską nešioja. Bet dažniausiai tai perka tai kas jai patinka.
Bet man pačiai labai nepatinka kai perka vaikam drabužius, nes aš pati noriu pirkti vaikam rūbus, nes man tai patinka. O ir vaikystėje pamenu rūbai buvo pati blogiausia dovana.
Sveikos tylenės. Šiandien gavau naują mašiną Aną parduosim kai tik buferį sutvarkys. O vyras darbe naują gavo, tai tą su kuria važinėjo išsipirks.
Taigi šiandien visą dieną buvom sandėlyje, reikėjo perklijuoti tokias etiketes. Tai eina sau kaip pavargau.
Davėt kokius tylos įžadus kiba? Po vakarykščio fizinio darbo taip gerai miegojosi, net 1 kėlimasis naktį nepablogino miego, kad ryte 6.36 prabudau ir neužmigau. Atsikėlėm anksčiau nei į darbą.
Kur jau čia prie kompo tupėt, kai toks pasakiškas oras va, trumpam prisėdau, kol plaukai išdžius, į koncertą lėksim
Aš jau darbe buvau. Bet kėliausi šįryt 5 valandą, nebesimiegojo
Šiandien pirmą kartą gyvenime teko nedidelėje įrašų studijoje pabūti. Ir įdomu, ir smalsu, ir kiek baimės
Papildyta:
Ką klausot?
Aš pasinaudojau kolegų paslaugomis ir stebėjau kaip prijomnikas dirba neleido grįžt į pamainą
Labas rytas,
Kas nutiko? Susižeidei, susirgai, tu ligoninėj?????
Labas rytas,namie,vakar nuo ryto galvą skaudėjo įtartinai,bet maniau praeis,o darbe kai užkilo net vėmiau,tai gydytoja pamatavo spaudomą nu kosminis man 160/100 pulsas 112 tai davė kaptoprilio bet nelbai krito dar pykino,cincinati padarė ir nuvežė į klinikas. Nepaleido kokl nesusinormalizavo,tyrimų bilekokių pridarė....