Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš irgi tiem statybiniam kvapam jautri, tai visad užsiknisu ieškodama visokių toxic free priemonių.

Atsakyti

Toksinis apsinuodijimas....

Užjaučiu dėl pakasynų :4u:​ 

Atsakyti
Išklausiau vyro kokių nuodų pridėjo. ...ir įdomiausia kad sakė tikrai jokių ten brudų nedėjo kas netinka. Tik putomis klijavo tinkliuką tokį ir cementas tas. Nenormali aš kažkokia. O jaučiausi lyg būtų dujų kas pripūtę. ir dabar truputį dar jaučiu nors vėdinta išvėdinta ir durys uždarytos.

Blin mano katė pro balkoną kažkaip iškrito. Įtariam kad šoko ant turėklų kaip visada mėgsta. Anie šlapi ir neišlaikė lygsvaros. Išėjau balkono uždaryt , dar apžiūrėjau ar katė nesėdi kaip visada ten...žiūriu iš gretimo namo beldžia žmogus į savo langą ir rodo į žemę... supratau kad reik lėkt katės ieškot...išlekėm - laiptinės duris tik atidariau ir ana jau laukė - bėgte iki durų - žino kur namai.. susilaužyt lyg nesusilaužė nieko - nes net nešlubuoja . Tačiau tokia pasišiaušus susigūžus gulinėja. Vistiek gal ką užsigavo vargšiukė nes mūsų tokia truputį papenėta plunciukė tinginiukė lepūbėlė yra , ba nėra labai sportiška kas tai veislei būdinga☺Ech bėda bėda. 😯😯
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 kovo 2019 - 21:59

V-rine,gali būti putos...jei esi jautresnė tai ir jauti, jei net vėmei,ir graužia gerklę.ir dusina,tai kaip jau būtų traktuojama,kaip kvėpavimo takų nudegimas su apsinuodijimu.... mes tokį  jau vežtumėm iš kart su deguonim

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 19, 08:46)
Ar tai jau vieną močiutėlę palydėjai anan pasaulin... Užuojauta 4u.gif
Ar iš tavęs iškeliavo, ar iš kitų?
Kaip taviškė jaučiasi?
Mano mažoji apsirgo, sėdžiu namie, galiu pliurpti biggrin.gif

ačiu už užuojautas

ne iš manes ačiu die... pas kita sunų tik diena parsicvežė iš ligonines kaip sveiką, nes ir pagulde su pusles uždegimu ir dar skysciu palašino ir po poros valandu susmuko ant lovos, dar gaivino greitoji bet nieko ...o maniškė tai irgi šoke buvo na kaip ir visi nes niekas nesitikejo...liudi žodziu ...

Sveikos smile.gif

pagalvojau kad jei kokios čia visai rimtai su ANT galeism ir pasikonsultuoti mirksiukas.gif
Atsakyti

Kuo konsultuotis? Aš ne daktarė jeigu ką... 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 21, 00:02)
<p>Kuo konsultuotis? Aš ne daktarė jeigu ką... </p>

bet manau patirties turi daugiau negu kita daktarė smile.gif ir tuo labiau dabartinis gydytojas nr.1 google biggrin.gif

sveikos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Atsakyti

Nu sveikos. Mama buvo atvažiavusi keliom dienom. Eikit sau kaip nervuoja kai ji eina ir viską pagal save sutvarko ir dar vakarais man aiškina kada vaikai turi eit gult, ką man žiūrėt ir pan. Tai kartais pasipykstam, bet ne rimtai. Bet kai pagalvoju kaip kiti kartu gyvena su tėvais. Brrr.

O šiandien mes ir į mokyklą anksčiau išvažiavom, ir į darželį laiku, nors atsikėlėm įprastai. Tik vat vaikis pradėjo vėl 6.20 budintis, laimė, ad dar pagulinėja su manim, nes kadangi dar keliasi naktį tai mažokai man miego būna.

Atsakyti
Mes beveik visa laiką sukomes mano tevų ir savo pasaulyje smile.gif, bet viena kai susibari su tėvais biggrin.gif o visai kas kita su uošviais tongue.gif, čia išsikoliojai ir po 5 min vel bučiuojies o ten jau duok die po 5 metų biggrin.gif , nu esmę supratot, bet velgi tada gaunas ta antra puse -zentas marti buna nepatenkiti ir tėvu vaikui tenka kryžminę ugni atlaikyti...niuansu n bet jei tėvai ne super valdingi arba vaikas nepasiduoda jų komandoms per laiką viskas susistovi....
Atsakyti
Labos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 21, 11:15)

nu labos...ko taip konkrečiai bigsmile.gif
Atsakyti