Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ai,turėjau apelsinų sultim tik,o nieks nesispaudė kai aš nespaudžiu,tai sugalvojau  pamarinavau su majonezu ir medum ir kepdama pyliau sausto apelsino sultis ir viskas

Atsakyti
aš ne tokia - tavo gyvenimo nuobodžiu nepavadinsi blink.gif . Detektyvų skaityti jau kaip ir nereikia rolleyes.gif .

Aš irgi įdomiai mačiau - iš dviejų pusių skersomis su įjungtais švyturėliais policijos mašinomis užspeista kažkokia paprasta mašinėlė, ant asfalto žmogus su juoda kepure žemyn veidu, užlaužtomis už nugaros rankomis ir mums pravažiuojant jam antrankius deda. Ir dar kokios trys ar keturios policijos su švyturėliais atskuba. Neteko dar taip ax.gif
Atsakyti
Labos,
blin kaip šalta. tai galvoju tas žadėtasis sušylimas jau buvo ar dar turi būt?nepajutau kažkaip... unsure.gif

Ate neerzink kibinais, nedarau nes nemoku, nes manau kad nenmkoėčiau dailiai užsukt ir būtų išbėgę lipioškės su mėsa.... unsure.gif o labai mėgstu smile.gif

Savaitgalį žiūrėjau du spektaklius, pas mus šimtakojis mieste buvo (jaunimo teatrų festivalis,kur 3 d spektakliaii ir visi už dyką). Tai va dvejuose atbuvau smile.gif
dar remontai vis tęsiasi, dabar svetainę verčiam. Tai buvau gruzo krovėja ir valytoja...tiesiog tokia universali juodadarbė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 18, 09:06)
Labos,
blin kaip šalta. tai galvoju tas žadėtasis sušylimas jau buvo ar dar turi būt?nepajutau kažkaip... unsure.gif

Ate neerzink kibinais, nedarau nes nemoku, nes manau kad nenmkoėčiau dailiai užsukt ir būtų išbėgę lipioškės su mėsa.... unsure.gif o labai mėgstu smile.gif

Savaitgalį žiūrėjau du spektaklius, pas mus šimtakojis mieste buvo (jaunimo teatrų festivalis,kur 3 d spektakliaii ir visi už dyką). Tai va dvejuose atbuvau smile.gif
dar remontai vis tęsiasi, dabar svetainę verčiam. Tai buvau gruzo krovėja ir valytoja...tiesiog tokia universali juodadarbė smile.gif

Tai gal "Vainiką babūnei" matei?

Ir nesuprantu, kaip gali būti šalta. Aš tebevaikštau su žieminiu paltu ir žieminiais batais, viduje 22 palaikom, tai jokių bėdų.

O ką išvertėt? Sienų vietą keičiate? Nesugriausite namo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 18 kovo 2019 - 11:37
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 18, 11:34)
Tai gal  "Vainiką babūnei" matei?

Ir nesuprantu, kaip gali būti šalta. Aš tebevaikštau su žieminiu paltu ir žieminiais batais, viduje 22 palaikom, tai jokių bėdų.

O ką išvertėt? Sienų vietą keičiate? Nesugriausite namo?

Vainiko babūnei nemačiau, vat net nuėjau pažiūrėt ar toks buvo programoj-tikrai buvo... Pempe gal ir tu buvai? tikrai gi tavo miesto ten...
žiūrėjau mūsiškių šeštadienį "Visos mes Klaros" o sekmadienį Velnio nuotaką ar Baltaragio malūnas, nzn kaip ten vadinas. na tas, visiems žinomas. Per pirmąjį visą laiką norėjos verkti, per antrąjį sėdėjau išsišiepusi smile.gif net pagalvojau ar neatrodau kaip kvankt boba smile.gif

Remontuojam svetainę o vertėm aplink balkono duris ir langą visą tą cementą, nes peršaldavo ir pelydavo nuo palangės, ten balkonas nestiklintas. Tai kaip neperšals-plyšiai toliu užkišti sulenktu...irkiaura daugiau. Tai apsišiltinsim ir susitvarkysim .Sienų neverčiam, ką galėjom ir norėjom išvetrtėm pradžioj, dabar nieko nebenoriu verst smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras, kaip jums šalta :hmm:  aš po striuke trumpom rankovėm :rolleyes:  jau senai vaikštau... ir langas namie visad atidarytas miegamajam,ir nešalta visai :)  bet grindys šildomos ir  aš žiemą vasarą turiu būt su kojinėm :D  kartais naktį nusimaunu :D​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 18, 13:02)
Vainiko babūnei nemačiau, vat net nuėjau pažiūrėt ar toks buvo programoj-tikrai buvo... Pempe gal ir tu buvai? tikrai gi tavo miesto ten...
žiūrėjau mūsiškių šeštadienį "Visos mes Klaros" o sekmadienį Velnio nuotaką ar Baltaragio malūnas, nzn kaip ten vadinas. na tas, visiems žinomas. Per pirmąjį visą laiką norėjos verkti, per antrąjį sėdėjau išsišiepusi smile.gif net pagalvojau ar neatrodau kaip kvankt boba smile.gif

Remontuojam svetainę o vertėm aplink balkono duris ir langą visą tą cementą, nes peršaldavo ir pelydavo nuo palangės, ten balkonas nestiklintas. Tai kaip neperšals-plyšiai toliu užkišti sulenktu...irkiaura daugiau. Tai apsišiltinsim ir susitvarkysim .Sienų neverčiam, ką galėjom ir  norėjom išvetrtėm pradžioj, dabar nieko nebenoriu verst smile.gif

Aš pas jus nebuvau,bet pas mus mačiau tą spektaklį. Ir apsiblioviau porą kartų. Režisierė labai stipri to vaikų kolektyvo, su visais spektakliais gerai iš jaunimo išspaudžia, ką jie gali.

QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 18, 18:03)
<p>Labas vakaras, kaip jums šalta hmm.gif  aš po striuke trumpom rankovėm rolleyes.gif  jau senai vaikštau... ir langas namie visad atidarytas miegamajam,ir nešalta visai smile.gif  bet grindys šildomos ir  aš žiemą vasarą turiu būt su kojinėm biggrin.gif  kartais naktį nusimaunu biggrin.gif​ </p>

Dieve, prišalčiau prie plento su trumpom rankovėm ax.gif
Atsakyti

:D  iš manęs darbe juokias- sako,nu nu žiemą su trumpom rankovėm vaikšto įdomu kaip vasarą vaikščios :D 

gruodį akropolį buvau ir nusirengiau kailinius ir su trumpom rankovėm vaikščiojau, tai žiūrėjo kaip į durnę arba ubage :D  o vat kojos turi būt su kojnėm :B  nu vasarą tai be kojinių lauke  :D​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

aš irgi nemegstu prisirengti, namuose prie bet okokios temp tik trumpos rankoves , kojniu jokiu , o šiaip sociai pedkelniu na arbu kojnaičiu ju tipo smile.gif

atšalau dabar smile.gif 3 dienas laidotuves anytos, nes salej vos ne tokia pati temp kaip lauke tik kad vejo ner verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 19, 08:05)
Sveikos smile.gif

aš irgi nemegstu prisirengti, namuose prie bet okokios  temp tik trumpos rankoves , kojniu jokiu , o šiaip sociai pedkelniu na arbu kojnaičiu ju tipo smile.gif

atšalau dabar smile.gif 3 dienas laidotuves anytos, nes salej vos ne tokia pati temp kaip lauke tik kad vejo ner verysad.gif

Ar tai jau vieną močiutėlę palydėjai anan pasaulin... Užuojauta 4u.gif
Ar iš tavęs iškeliavo, ar iš kitų?
Kaip taviškė jaučiasi?

Mano mažoji apsirgo, sėdžiu namie, galiu pliurpti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
vai Lyžuka užuojauta. unsure.gif

o man šalta...šiaip aš irgi iš tų šiltųjų moterų- ne kurioms šalta paparstai nebūna, bet va aplamai visumoje tai fe oras tai ir šalta. Norisi ploščiuko, batukų, saulės ir nuotaikos smile.gif
šiąnakt vos nenumiriau.Vyras ten tvarkydamas tas aplink duris kur rašiau kažko pripūtė/pritepė tai naktį pabudau-smirda, dūsina, gerklė ir akys skauda nuo to kvapo.... atplėšiau langą, ėjau uždaryt durų to kambario- o ten karnizas ilgiausiai neina uždaryt...šiaip ne taip supakavau, uždariau, vėdinau, gėriau vandenį, ėjau vemt du kartus net..... unsure.gif o visi miega ir visiems px... blin kaip susinervinau. Ryte sūnaus klausiu tau nesmirdėjo- sako ne..... vyrui irgi ne...o aš kaipkokiadurnela ant tų kvapų pašalinių ...vytrui sakau tai specialiai nunuodyt norėjai ryškiai.....nes užvakar buvom apsipykę... smile.gif

dabar dar skauda akys kai suelergizuotos ir gerklė... na lygišgriaužta visa...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 19 kovo 2019 - 09:54
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 19, 09:50)
Sveikos,
vai Lyžuka užuojauta.  unsure.gif

o man šalta...šiaip aš irgi iš tų šiltųjų moterų- ne kurioms šalta paparstai nebūna, bet va aplamai visumoje tai fe oras tai ir šalta. Norisi ploščiuko, batukų, saulės ir nuotaikos smile.gif
šiąnakt vos nenumiriau.Vyras ten tvarkydamas tas aplink duris kur rašiau kažko pripūtė/pritepė tai naktį pabudau-smirda, dūsina, gerklė ir akys skauda nuo to kvapo.... atplėšiau langą, ėjau uždaryt durų to kambario- o ten karnizas ilgiausiai neina uždaryt...šiaip ne taip supakavau, uždariau, vėdinau, gėriau vandenį, ėjau vemt du kartus net..... unsure.gif o visi miega ir visiems px... blin kaip susinervinau. Ryte sūnaus klausiu tau nesmirdėjo- sako ne..... vyrui irgi ne...o aš kaipkokiadurnela  ant tų kvapų pašalinių  ...vytrui sakau tai specialiai nunuodyt norėjai ryškiai.....nes užvakar buvom apsipykę... smile.gif

dabar dar skauda akys kai suelergizuotos ir gerklė... na lygišgriaužta visa...

Tai gerai, kad tu junti, ne tik save, bet ir kitus gelbėjai. Kad jiems nebloga, tai nereiškia, kad sveika. Įtariu, kad negalima naudoti patalpose, kuriose gyvenama.
Atsakyti