Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2019 03 14, 12:48)
Tai gerai, kad turite albumų. Pas mus tik trys maži albumukai, iš laikų, kai dar nebuvo dabartinių fotoaparatų. O toliau viskas tik laikmenose.

na mano karta truputį vyresne mirksiukas.gif , tada dar buvo toks dalykas kaip fotatelje smile.gif tai tokias nuotraukas iš vis branginome, o paskui jau visos tosmuilines prasidejo irgi saugojom bet koki kadra popieriuje smile.gif

QUOTE(Cartman @ 2019 03 14, 21:38)
<p>Aš tai abejoju, Pikkolo, ar ten kas pasikeistų.

va va tą patį pagalvojau mirksiukas.gif
QUOTE(Cartman @ 2019 03 14, 21:40)
<p>Šiaip Amerikoj jau net buriasi visokios organizacijos, kurios paaugliam teikia teisines konsultacijas, kaip slaptai nuo tėvų pasiskiepyt, nes yra labai daug norinčių, bet be tėvų sutikimo pas juos daugumoj valstijų neskiepija iki pilnamestystės.</p>

man buvo toks periodas, beje ir dabar dar jis ant klaustuko biggrin.gif, buvo koks tai skiepas >40m kai man buo pakartotinai tipo siule vis šeimos gyd. skiepytis kategoriškai buvau prieš, sumelavau kad turiu temperaturos:D
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 15, 08:45)

Vrine, šįryt man atėjo mintis  laugh.gif(kaip Mikei Pūkuotukui biggrin.gif ), kad pabūsi dabar be sekcijos, pabūsi, ir nuspręsi, kad jos visai nereikia biggrin.gif
Pavasaris neįkvepia ax.gif

šita mintis ir mane aplanke smile.gif

na jau nesakyk, įkvepia ir dar kaip bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,
man irgi norisi bent 2 kg kur numest. bet ir valgyti norisi. Tikrai perdaug valgau.... nu bet bevalis žmogus esu...

Dėl be sekcijos- nemanau kad įprasim, daiktai dėžėse akis bado... o beto juk visa siena tuščia. Kambarys- ne kambarys gaunasi....

Pempe, o ko tu nuotraukų nedarai? man labai daug vaikų (ypač sūnaus, kai dukra maža buvo gal tų fotikų neturėjom tiek, ai kaip tik su fotiku tik fotkindavom, o dabar kai visi telefonisuoti tai kiekvieną žingsnį galime įsiamžint.... ). tai kai mažo tai labai daug, dabar svarbesnes kartą ar pora į metus padarau ir tiek. Dar labai "patinka" tos mokyklines- kur atvažiuoja samdytas fotografas, sustoja visa klasė...čyzzz.... babkes sumoki, gauni didelio formato...ir tada nežinai kur aplamai tokias kišt-nes net į albumus juk netelpa. bet tai vaikui kiek kalbinu kad neimkim- tai kaaaaip tai bus- neįmanoma misija.... unsure.gif tai va mokam ir kišam į maišą....
Atsakyti

Kieme man į mašiną įvažiavo, išlaužė groteles, įlaužė buferį. Su kabliu. Kaimynė (darbo) iš trečio aukšto. Susiforminom viską, o ji tokia vis dar drebanti. Jos mašiną matau pirmą kartą kieme, matyt vyro pasiskolino ir pamiršo kad su kabliu. Bet vyras jau su servisu suderino. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 15, 11:20)
Sveikos,
man irgi norisi bent 2 kg kur numest. bet ir valgyti norisi. Tikrai perdaug valgau.... nu bet bevalis žmogus esu...

Dėl be sekcijos- nemanau kad įprasim, daiktai dėžėse akis bado... o beto juk visa siena tuščia. Kambarys- ne kambarys gaunasi....

Pempe, o ko tu nuotraukų nedarai? man labai daug vaikų  (ypač sūnaus, kai dukra maža buvo gal tų fotikų neturėjom tiek, ai kaip tik su fotiku tik fotkindavom, o dabar kai visi telefonisuoti tai kiekvieną žingsnį galime įsiamžint.... ). tai kai mažo tai labai daug, dabar svarbesnes kartą ar pora į metus padarau ir tiek. Dar labai "patinka" tos mokyklines- kur atvažiuoja samdytas fotografas, sustoja visa klasė...čyzzz.... babkes sumoki, gauni didelio formato...ir tada nežinai kur aplamai tokias kišt-nes net į albumus juk netelpa. bet tai vaikui kiek kalbinu kad neimkim- tai kaaaaip tai bus- neįmanoma misija.... unsure.gif tai va mokam ir kišam į maišą....

Tiek daug turiu, kad jau nenusprendžiu, kurias daryti biggrin.gif . Tai ir nebesprendžiu ax.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 03 15, 11:46)
<p>Kieme man į mašiną įvažiavo, išlaužė groteles, įlaužė buferį. Su kabliu. Kaimynė (darbo) iš trečio aukšto. Susiforminom viską, o ji tokia vis dar drebanti. Jos mašiną matau pirmą kartą kieme, matyt vyro pasiskolino ir pamiršo kad su kabliu. Bet vyras jau su servisu suderino. </p>

Tai gerai, kad tu neišsigandai 4u.gif
Atsakyti

Labas vakaras trumpam :4u:  ligoniai sveikit.... 

Baisi diena bet ir naktis neramesnė įtariu bus. Iš stoties išvažiavom 9  ir tik 17 grįžom valandą. :bijau2:  :karsta:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 16, 22:35)
<p>Labas vakaras trumpam 4u.gif  ligoniai sveikit.... </p><p>Baisi diena bet ir naktis neramesnė įtariu bus. Iš stoties išvažiavom 9  ir tik 17 grįžom valandą. fear.gif  karsta.gif​ </p>

Labas, ar ant kojų stovi dar?
Tai ar žmogai taip serga, ar traumos, ar peštynės? Kas vyksta mūsų mieste?
Atsakyti

Labas rytas, trys infarktai( vienas reikšmigas Kauno žmogus),peilis pilve,bobutė užmigo ant tuliko ir nukrito susilaužė klubą,vaikiukui traukuliai nuo tempos, girtas daužė mašinų stiklus jam vožtelėjo su pagaliu,tai rankas ir galvą siūt reikėjo,kitam pagėrusiam penkias dienas širdelė baladojos,kitą bobutę išbėrė TRYS spuogai,du pervežimai, vieni tymai, vienas meningitas nu kaip ir viskas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 17, 11:27)
<p>Labas rytas, trys infarktai( vienas reikšmigas Kauno žmogus),peilis pilve,bobutė užmigo ant tuliko ir nukrito susilaužė klubą,vaikiukui traukuliai nuo tempos, girtas daužė mašinų stiklus jam vožtelėjo su pagaliu,tai rankas ir galvą siūt reikėjo,kitam pagėrusiam penkias dienas širdelė baladojos,kitą bobutę išbėrė TRYS spuogai,du pervežimai, vieni tymai, vienas meningitas nu kaip ir viskas  biggrin.gif​ </p>

unsure.gif blink.gif 4u.gif 4u.gif
Nu joooooo, o kiek iš viso brigadų taip sukasi?
Atsakyti

Centrinėj stoty 15,bet  skirsto iškvietimus pagal brigados sudėtį,reanimacinė pvz tik penkis turėjo per parą iškvietimus

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 17, 14:27)
<p>Centrinėj stoty 15,bet  skirsto iškvietimus pagal brigados sudėtį,reanimacinė pvz tik penkis turėjo per parą iškvietimus</p>

Tau nepavydžiu, dėl renimacinės pasidžiaukim.
Pas mus nuo ryto įkyriai dulkė. Daryt nieko neišeina. Susidėjau šmotkes, vyrą palikau statybose, pati parmoviau namo. Pietūs gatavi. Prašom.
vartotojo įkelta nuotrauka
Vištienos ketvirčiai ir kalakuto šmotas jau sukirsti. Su šviežių kopūstų sallotom. Niam.
Atsakyti

Normalus  budėjimas čia  :rolleyes: 

Aš kalafijora kepiau ir vištiena apelsinų sultyse  tik irgi jau suėsta  :D 

Ale šiandien mes tik dviese :hmm:  ai beje jau lapiukai pradygo kur davei  :rolleyes:  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 17, 15:41)
<p>Normalus  budėjimas čia  rolleyes.gif </p><p>Aš kalafijora kepiau ir vištiena apelsinų sultyse  tik irgi jau suėsta  biggrin.gif </p><p>Ale šiandien mes tik dviese hmm.gif  ai beje jau lapiukai pradygo kur davei  rolleyes.gif  4u.gif​ </p>

Apasakok kaip kepi su apelsinų sultim
Atsakyti