Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 14, 09:16)
aha albumais ir mes bagoti biggrin.gif, man dar didesne problema yra knygos, žurnalus jau išdalinau, pasilikau tik kur metais įrišta  doh.gif bet jų ateitis irgi aiški, o va kiek prikaupta visokiu ten tarybiniu enciklopediju biggrin.gif abejoju ar jos kada tures vertę, o jei kas domėsis bibliotekose jas ras, na iš šeimos nei vienas į istorijos studijas patraukimo neturi smile.gif

Sveikos smile.gif

aš tavo vietoje Vrine pagalvočiau dar apūie komodas  mirksiukas.gif  arba tokia spinta uždara per visa siena nuo iki ir tvarkinga butu ir visi turtai tilptu, ir nedulketu niekas  mirksiukas.gif

tai žinok abar tos sekcijos šiuolaikinės tokios ale spintos, na ta prasme spintos spintos ir kokios dvi dalys su stiklais tik, na pora lentynų.Ten nebedarysiu tikrai su lentynom lentynėlėm, nes nemėgstu...
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 14, 09:16)
aha albumais ir mes bagoti biggrin.gif, man dar didesne problema yra knygos, žurnalus jau išdalinau, pasilikau tik kur metais įrišta  doh.gif bet jų ateitis irgi aiški, o va kiek prikaupta visokiu ten tarybiniu enciklopediju biggrin.gif abejoju ar jos kada tures vertę, o jei kas domėsis bibliotekose jas ras, na iš šeimos nei vienas į istorijos studijas patraukimo neturi smile.gif

Sveikos smile.gif

aš tavo vietoje Vrine pagalvočiau dar apūie komodas  mirksiukas.gif  arba tokia spinta uždara per visa siena nuo iki ir tvarkinga butu ir visi turtai tilptu, ir nedulketu niekas  mirksiukas.gif

Tai gerai, kad turite albumų. Pas mus tik trys maži albumukai, iš laikų, kai dar nebuvo dabartinių fotoaparatų. O toliau viskas tik laikmenose.
Atsakyti

Nu moteros, direktorius nenori pasirašyti mano prašymo. Sakė turim apie tai būtinai pakalbėti. Tai gal dar ir liksiu, bus matyt. Dabar vėl abejonėse esu.

O sekcijos mes irgi neturim. Albumai rašomojo stalo stalčiuje. Knygos - kambario spintoje, tokią per visą sieną turim. O svetainėje didelė lentyna, pakabinta lentyna su stalčiukais ir TV staliukas su stalčiukais. Gaila nepamenu pavadinimo, bet iš lenkų pirkta. 

Atsakyti

Labas vakaras. Pikkolo tau patinka kai tave išnaudoja ir žemina :unsure:  :hmm: 

Pas dukrą mokykloj susirgo mokytoja tymais  :huh2:  liepė stebėt vaikus :huh2:​ 

Atsakyti

Aš tai abejoju, Pikkolo, ar ten kas pasikeistų. Nu palys šiknon porą savaičių ir paskui vėl tas pats dėsis. Man gera psichologinė savijauta atrodo svarbiau.

su tai tymais tai siaubas.. vis daugiau ir daugiau serga, o tie nupušę antivaxeriai toliau  bliauna, kad čia tik sąmokslo teorija

Atsakyti

Šiaip Amerikoj jau net buriasi visokios organizacijos, kurios paaugliam teikia teisines konsultacijas, kaip slaptai nuo tėvų pasiskiepyt, nes yra labai daug norinčių, bet be tėvų sutikimo pas juos daugumoj valstijų neskiepija iki pilnamestystės.

Atsakyti
Aha net pazkaičiau apie tymus - ba kas tai yra. Iš kur ęlčia tokia jų banga, skaičiau kad vidi skiepijami nuo 1964 m. Nebent anksčiau gimę čia platina?
Aš ne tokia - o mokytoja kokio amžiaus ?

Nu va senoji sekcija supakuota - net gaila visiškai tvarkinga.... ☺ jaujos jet gizijos neturim....siaubas...

Šiandien kažkokia sunki morališkai diena. Nervina visi atrodo. Nu iš serijos visi aplink durniai tik aš iš kur tokia gudri 😅😅😅😅
Atsakyti
Nejauku dėl tymų. Bet skiepyti juk neturėtų susirgti ax.gif
Atsakyti

Skiepijami vaikai 6-7 mėnesiu. o skiepas galioja  35-40 metų. Būtent Kaune sergančiųjų amžiaus vidurkis 37- 55 metai. Židinys buvo akropolyje nes iš jo skirtingų parduotuvių susirgo 9 darbuotojos :huh2: 

Mokytoja 49 metų :unsure:  Ir svarbiausia užkrečia  kol dar neišberti bet su bloga savijauta kaip gripo, kai išberia jau neužkrečia.

Atsakyti

Skiepija 15-18 mėn, ir pakartotinai 6-7 metų. Jei vienas skiepas, galioja 20metų, jei skiepijama du kartus - visą gyvenimą. Anksčiau skiepydavo tik kartą, jei skiepydavo. Mano kortelėj nėra pažymėta kad skiepyta. Aš labai daug sirgau. Ir esu lyg tai raudonuke sirgusi, o sesuo kiaulyte. Kortelė mano nėra išsami, ne visada ją pildydavo, dažnai nerasdavo, o kitokių pildymų juk nebuvo.

Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 03 14, 23:27)
Nejauku dėl tymų. Bet skiepyti juk neturėtų susirgti  ax.gif

Kodel? Juk skiepas nuo ligos neapsaugo, tik palengvina sirgima.

Sveikos. Paskaitau, bet parasyt neturiu kada 😊
Atsakyti
Įdomiai prirašėte čia apie tymus, supratau, kad nieko labai gero smile.gif . Rusiška ruletė.

Vrine, šįryt man atėjo mintis laugh.gif(kaip Mikei Pūkuotukui biggrin.gif ), kad pabūsi dabar be sekcijos, pabūsi, ir nuspręsi, kad jos visai nereikia biggrin.gif

Kaip reikia mažiau valgyti, siaubas, dar pora kg viršaus, ryškiai medžiagų apykaita lėtėja. Pavasaris neįkvepia ax.gif
Atsakyti