Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos.
Pikkolo aš tau senai sakiau nenorėdama įžeist tik, kad jie tavęs nemėgsta už kažką ir tiek. tai parodo ir greitas ir lengvas tavo atleidimas. Nereik tau te nervų gadintis manau.o tave šnd net naaaaa... pasiuntė ? Siaubas
Nors paskaičius tik paskutinę tavo žinutę išsigandau - galvoju gal iš temos čia išeini...😅😅😅😅 ėjau daugiau skaityt...tai nurimau 😅

Žiūrėjot "yra kaip yra"? Matėt koks modelis, artistė ir deimantų pardavėja eterin išlindo iš anglų berods. ei bet čia ta svetima gėda - išsižioja ir gėda klausyt. Bet iš kur tokių žmonių dar būna ?

Darbe labai dirbau ir labai pavargau. Guliu ir galvoju keltis indų plaut ar rytdienos palauks. Nešilta - neužsmirs 😅😅😅😅 kirmelėm neišrapos...... kietai aš če ar ne 😆😆😆

Ai merhos gal turite kokias gražias sekcija? Ieškau idėjų gaminimui. Kai nereik atrodo oi kur pažiūrėsi ten gražu...kai reik jau rinktis tai oi niekas netinka.....gal turit ko neįprasto ? Galėtumėt man į mesingerį pvz įmest... būtumėt tikros draugės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 kovo 2019 - 18:21

V-Rine čia ne tik šiandien na... siunčia. Jau ne pirmas kartas. Pvz vakar visą dieną į watsap žinutes rašinėjo, o iš ryto iškart: Alio! Čia tipo mandagu taip sveikintis? Ir biškį kas tai tuoj: čia ne tavo reikalas/ne tavo rūpestis ir pan, o kai nežino ką atsakut, tuomet: kai turėsi įmonę galėsi elgtis kaip nori. O prieš gerą savaitę kai su kolege valgėm ledus, tai dar išsišaipė, kad ko čia sportuojam, jei ėdam ledus, liksim storos ir pan. 

Tai čia žinokit ne vien su manim taip elgiasi. Anksčiau staugdavo ant buhalterės, ta išėjo. Tada trūko kantrybė dizainerei, bet tą perkalbėjo ir liko iki dekreto. Atėjo nauja buhalterė ur po mėnesio išėjo, nes ji sakė nenori taip dirbt. Išėjo vairuotojas, iš dalies dėl tokio bendravimo.

Tad kai sako - kaimo Jurgis, tai čia apie mūsų komercijos direktorių.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 11, 19:02)
Sveikos. Nuuu ir kaip šventę šventėt?
Aš buvau mišiose. Po jų buvo mūsų choro koncertas ir skaitė eiles Venclova. Taip fainai ir neprailgo visaim ir pasijuto šventės dvasia ☺ kitaip būt buvus eilinė diena prie puodų ir tvarkymosi. Tam galo deja nėr...
O ryt į darbą. Ir visai gerai ☺

Kaip gražu wub.gif . Ne puodai, aišku biggrin.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 03 12, 15:15)
<p>Parašiau prašymą ir išsiunčiau, kad nuo balandžio 1 d. išeinu. Komercijos direktorius (tas kur šiandien ***** nachui pasiuntė) net neskaitęs sutiko ir už direktorių.</p>

Eik iš ten neatsigręždama. Susmirs jie patys su tokiais savo bendravimais. Fu.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 03 12, 18:14)
Sveikos.
Pikkolo aš tau senai sakiau nenorėdama įžeist tik,  kad jie tavęs nemėgsta už kažką ir tiek. tai parodo ir greitas ir lengvas tavo atleidimas.  Nereik tau te nervų gadintis manau.o tave šnd net naaaaa... pasiuntė ?  Siaubas
Nors  paskaičius tik paskutinę tavo žinutę išsigandau - galvoju gal iš temos čia išeini...😅😅😅😅 ėjau daugiau skaityt...tai nurimau 😅

Žiūrėjot "yra kaip yra"? Matėt koks modelis, artistė ir deimantų pardavėja eterin išlindo iš anglų berods.  ei bet čia ta svetima gėda - išsižioja ir gėda klausyt. Bet iš kur tokių žmonių dar būna ?

Darbe labai dirbau ir labai pavargau. Guliu ir galvoju keltis indų plaut ar rytdienos palauks. Nešilta - neužsmirs 😅😅😅😅 kirmelėm neišrapos...... kietai aš če ar ne 😆😆😆
Ai merhos gal turite kokias gražias sekcija? Ieškau idėjų gaminimui. Kai nereik atrodo oi kur pažiūrėsi ten gražu...kai reik jau rinktis tai oi niekas netinka.....gal turit ko neįprasto ? Galėtumėt man į mesingerį pvz įmest... būtumėt tikros draugės....

Nemačiau tavo matyto perlo. Turbūt nieko nepraradau mirksiukas.gif

Sekcijos klausimu niekuo nepadėsiu, pas mane gilus kaimas, tik be kaimo Jurgio biggrin.gif . Turiu senieną iš caro maro laikų, t.y. seną vokišką.
Atsakyti

Labas vakaras :4u:  na Pikkolo, tavo kasdienybė vien stresas... tai vaikai,tai vyras,TAI DARBAS.... keisk darbą pirmiausia,jie tave išnaudoja ir nevertina.

Atsakyti

Aš apakus.. Darbinėj aplinkoj na... siuntinėt  :blink:  :blink: nu nebent pas statybininkus taip įsivaizduočiau. Nu viršūnė. Gerai, kad išeini. Atleidimo laukiant, tai ir ligų visokių tokioj aplinkoj įsivaryt galima.

Aš gyvenu be sekcijos visad. Ir nelabai įsivaizduočiau jos interjere. Ar tikrai reikia? Ka-kokiem daiktam tai man ir lentynos/spintelės visokios gerai žiūris.

Atsakyti
Kai cartman parašė kad ji sekcijos neturi prisiminiau kad jau apie tai jau lyg ir kalbėjom. Tik va tai kad mano senąją penktadienį jau išveža o aš vis dar tame pačiame nežinojimo lygmenyje.... man reiikia kažko vistiek. Aišku nebe tos senovinės bet reikia. Lengvesnės kokios. Pasirinkimas yra tik spalvų nėra....faktiškai dabar eina tik baltos. Nereik man tos baltos...

Dar manau net statybose nakui kad pasiųstų viršininkas irgi nebūt nornalu... o čia moterį... siaubas. Man būtų šokas stresas ir košmaras vienoj vietoj ...
Atsakyti

Tai kolegė šiandien į klinikas važiavo, skrandį skaudėjo, spaudimas 170/100. Na lyg viskas gerai. Bet vat savaitgalį nieko, tik į darbą atėjo ir bac. Ir jau ne pirmas kartas jai. Tai irgi iš nervų. Ispanai nekrauna (laukia pinigų, pasirodo nesusitarė dėl mokėjimų  :oh: ), vežėjai spaudžia, nenori prastovų, dar tas kaimo Jurgis su savo pamokymais ir ant galo: aš čia vadovauju. Tai kur tau nešlubuos sveikata? Ji jau seniai skundžiasi kad tas anas negetai. Kraują tyrėsi, tai d vitamino ir geležies trūkumas, bet nedrąstiškas. Nuo nervų viskas, jautri ji labai. Tuo labiau, kad negali taip visko mest ir išeit kaip aš. Du vaikai, vyras menininkas. Na suprantat, kad € nelyja. Tai ir kenčia. Įdomu kiek trauks. Buhalterė tai pernai išėjo į niekur, nes irgi užkniso su savo siuntinėjimais ir staugimais.

Atsakyti
Kažin ar D vitamino ir geležies trukumai su nervais susiję? unsure.gif

Vrine nesuprantu kam ta sekcija lyg dar mažai dulkiu valymosi turi, keik suprantu vistuve pas atve didele, susidek indus ten, o knygoms gal kokia uždara pasidaryk, visus tuos suvenyrus išmesk, jei gaila biggrin.gif IŠVEŠK Į SODA DEŽEN SUDEJUS, PAMATYSI NEPASIGESI TU JŲ GARANTUOJU biggrin.gif UPS raides persijunge, žodziu neapsikrauk bereikalingais baldais bigsmile.gif

o šiaip labas rytas visoms smile.gif
Atsakyti
labos.
reik man sekcijos smile.gif
turtai netilps smile.gif

ko jūs?
man lyg gerklėę nori skaudėt... ir šilumos baiisngai laukiu.... pažiūrėjus ilgalaikes prognozes (žinau kad jos iš mėnulio, bet vistiek malonu matyt) tai nu kito savaitgalio kaip dės vos ne iki 20 kasdien smile.gif ojej,.. vasara beveik bus smile.gif
Atsakyti
tav Vrine nepadėsim mes tau šitoj bėdoje bigsmile.gif , lieka vienintelis kelias internetas:), visokie ten baldininku puslapiai ir t.t aš kiek juose benarsčiau virtuve besirinkdama ir kai padarė aišku po metu supratau, kad noriu visai kitokios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 13 kovo 2019 - 16:14
Sveikos, vakar vakare krausčiau sekciją ..ta dieve dieve- ten be indų daugiau vien faktiškai šlamštas.... nemelavot... o svarbiausia- kur pvz albumus dėt? jau jų kokia galybė... wub.gif
iš rūbų spintos tik pora striukių išsikabinau einamų, o daugiau bus į maišą ir į sodą...nes nei reikėjo nei reikės.... o mest gi gaila...o maž karas užeis- sueis:)
dar rankšluosčių atsargas kažkur susipakuot reiks....
vž...apsikrovę šlamštu ir jaučiamės gražūs smile.gif
dar galvojo-po kampu minkštu ten dėžėj vien dovanų popierius ir dovanų maišeliai- reiks ir ten prasisukt- nes nei reikėjo nei reikės....
vž pas mane tikras pavasaris- išsivalymo metas smile.gif
Atsakyti
aha albumais ir mes bagoti biggrin.gif, man dar didesne problema yra knygos, žurnalus jau išdalinau, pasilikau tik kur metais įrišta doh.gif bet jų ateitis irgi aiški, o va kiek prikaupta visokiu ten tarybiniu enciklopediju biggrin.gif abejoju ar jos kada tures vertę, o jei kas domėsis bibliotekose jas ras, na iš šeimos nei vienas į istorijos studijas patraukimo neturi smile.gif

Sveikos smile.gif

aš tavo vietoje Vrine pagalvočiau dar apūie komodas mirksiukas.gif arba tokia spinta uždara per visa siena nuo iki ir tvarkinga butu ir visi turtai tilptu, ir nedulketu niekas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 kovo 2019 - 09:18