Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas 4u.gif

Dzieve Dzieve, nepailsėjau, jau kelinta naktis pelė kažkur sienoje graužia, užkniso negyvai gun_bandana.gif . Vakarais knygą skaitau, įdomu, neina gultis nueiti. Vieni vargai(norėjau rašyti problemos, bet susivokiau, ką mano uošvienė pasakytų - kas tai per žodis, ar jau lietuviškų nėra biggrin.gif ).

as ne tokia - apdovanojimas jūsų super bigsmile.gif

daratėja - įdomi kelionė, prisidegustavote į valias biggrin.gif , bet jau tikrai per daug, daugiau nei 5 valgymai per dieną. O dar su užgėrimais karsta.gif
O meilė yra gražu. Net ir liūdesys gražu mirksiukas.gif .
Atsakyti

aš tai pavydžiu tokio ragavimo. Mes užsieny irgi visad stengiamės kuo daugiau ragaut, tai imam vieną patiekalą ant 2. Nes jei visur pilnai valgysi, tai nieko ir neišbandysi daug :)

Atsakyti
Labos. Toks tingus savaitgalis kad net prailgo ☺ vos ne į darbą noriu ☺
Oras baisuma tai vis po namus. Tai ten pakrapštau tai kitur ... vienas užuolaidas persiploviau ir persikabinau, vieną lentyną virtuvėj pertvarkiau...va taip ir kuičiuos - nieko įdomaus ☺
Davar visi miego jau sugulė 😨 nan tai peranksti nerealiai...tai tv minkysiu 😅
Atsakyti
Su švente, brangiosios lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif

Toks gražus rytas wub.gif
Baltas baltas bigsmile.gif
Net ir dar dėl to gražesnis, vėliava baltame fone tiesiog trykšta spalvomis wub.gif
Atsakyti

Pas mus tai nesuprasi kas per oras, tai sninga, tai saulė šviečia ir gana šaltoka, bet buvom kieme su mažiuku.

Atsakyti
Sveikos. Nuuu ir kaip šventę šventėt?
Aš buvau mišiose. Po jų buvo mūsų choro koncertas ir skaitė eiles Venclova. Taip fainai ir neprailgo visaim ir pasijuto šventės dvasia ☺ kitaip būt buvus eilinė diena prie puodų ir tvarkymosi. Tam galo deja nėr...
O ryt į darbą. Ir visai gerai ☺
Atsakyti
Sveikos smile.gif

atšventeme gerai tik sakyčiau šaltai smile.gif ir šį rytą kokia šalhna balta visur mirksiukas.gif
Atsakyti

Na žinokit moteros nebenoriu jau čia dirbti. Galutinai užkniso tas amžinas siuntimas ***** ir kiti biezpriedielai. Dabar tik galvoju ar laukt kol atleis, ar pačiai išeit. Pirmu atveju gaučiau dar ir išeitinę, bet vyras sako jau dabar rašyt pareiškimą ir nieko nelaukt.

Atsakyti
Pikkolo, turbut žinai, kad visų pinigų gyvenime neuždirbsi, o stresas, nervai ne tik tau ne į sveikatą, bet viskas dar į šeimą nugula mirksiukas.gif tai va kaip sakoma įvertink kas gali būt blogiausio šitoj situacijoje ir rasi sprendimą mirksiukas.gif
Atsakyti

Parašiau prašymą ir išsiunčiau, kad nuo balandžio 1 d. išeinu. Komercijos direktorius (tas kur šiandien ***** nachui pasiuntė) net neskaitęs sutiko ir už direktorių.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 12, 15:15)
<p>Parašiau prašymą ir išsiunčiau, kad nuo balandžio 1 d. išeinu. Komercijos direktorius (tas kur šiandien ***** nachui pasiuntė) net neskaitęs sutiko ir už direktorių.</p>

nu ir puiku mirksiukas.gif , jauna, protinga susirasi ir darbą pagal save ir tuo labiau malonesnį kolektyvą, o be to iki to atleidimo dar nemažai laiko gal dabartiniai tavo šefai persvers visus už ir prieš ir pagerės situacija čia smile.gif
Atsakyti

Nenoriu čia likt. Man trūksta veiksmo čia. Vien darbas prie kompo, tekstų rengimas ir vertimas. 

Atsakyti