Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas visoms :4u:  prabalsavau išankstinai :lietuva: 

Atsakyti
aš irgi iš anksto balsavau :)
Atsakyti
Aš ką tik balsavau. Zaidimas. Kad būčiau už ką nors 100 procentų... Net ir 50 sunkiai.

Pikkolo, su ramunėlių arbata vokus, blakstienas pavalyk, tik nestipriai. Beveik tik palaikyk priglaudusi šlapią vatos skrituliuką. Bet, turbūt, ir pati žinai mirksiukas.gif

Noriu miego, bet dabar be ryšio norėti biggrin.gif
Pas mus irgi lyja, visai malonu man, pavasariui tinka ax.gif
Atsakyti

Oi pempe, kad nelabai leidžiasi, o ir nepadeda. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 03, 19:47)
<p>Oi pempe, kad nelabai leidžiasi, o ir nepadeda. </p>

Dėk, kad būtų kūno temperatūros ar vos šiltesnis, ir padėti pradeda po antro trečio padrėkinimo. Per žaidimą prieiti. Gali pačiam kavalieriui duoti tuos skrituliukus į arbatele mirkyti, spaudyti, visai net ir smagu. O su kitu - cakt- ir prispausi prie akytės, sakysi, kad pakutensi ar pan biggrin.gif .Ar kad čia vandens parkas akytei(jei esate buvę), bet kokias nesąmones fantazuok biggrin.gif .
Atsakyti

1-neturiu fantazijos, 2-sumerkia akį taip, kad net blakstienų nesimato, tai kur ten uždėsi? O ir jei rimtas uždegimas, ramunėlės nepadės, per silpnos. Patepiau tetraciklinu, mažu kiek padės, per prievartą aišku. Kai reikalas rimtas, nesicackinu. Ir iš vis, kai jis serga tai siaube siaube kaip blogai. Ir blogai turi būti visiem. Ir nosies neleidžia valyt, vaistų gert nenori, pvz ibuprofeno sirupą išspjauna. Nu grynas skorpionas.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 03, 22:51)
<p>1-neturiu fantazijos, 2-sumerkia akį taip, kad net blakstienų nesimato, tai kur ten uždėsi? O ir jei rimtas uždegimas, ramunėlės nepadės, per silpnos. Patepiau tetraciklinu, mažu kiek padės, per prievartą aišku. Kai reikalas rimtas, nesicackinu. Ir iš vis, kai jis serga tai siaube siaube kaip blogai. Ir blogai turi būti visiem. Ir nosies neleidžia valyt, vaistų gert nenori, pvz ibuprofeno sirupą išspjauna. Nu grynas skorpionas.</p>

laugh.gif
Atsakyti

Gavom vaistukų į akis lašint ir visą savaitę namie. Ech

Atsakyti
Vrine,su gimtadieniu smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

jetau kaip neturėčiau kantrybes cackintis, pasmane griežtai budavo, reikia ir taškas...džiaugiuos tik vienu kad mano vaikai jau užauginti, nes pagal dabartinius teises aktus biggrin.gif turbut jau atimnti būtų biggrin.gif
Atsakyti
Vrine, nešu tau kvietkelį and delno...

vartotojo įkelta nuotrauka

Būk linksma ir laiminga, o jei mums torto atneši, būsim ir mes tokios biggrin.gif
Atsakyti
pempe, koks grožis, tavo dėka pamilau jas wub.gif

o ta su baltu, čia gal senoji?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 04, 14:55)
pempe, koks grožis, tavo dėka pamilau jas  wub.gif

o ta su baltu, čia gal senoji?

mirksiukas.gif
Ne, ne senoji. Mano darbelio kvietkai. Bet turėsiu ir senų, darbe vieną vazoną su keliais svogūnais paliko man, tik tie dar ilsisi. Reikės kurią laisvesnę dieną išardyti, pažiūrėti, keli ten slepiasi.
Atsakyti