Labas visoms prabalsavau išankstinai
aš irgi iš anksto balsavau
Aš ką tik balsavau. Zaidimas. Kad būčiau už ką nors 100 procentų... Net ir 50 sunkiai.
Pikkolo, su ramunėlių arbata vokus, blakstienas pavalyk, tik nestipriai. Beveik tik palaikyk priglaudusi šlapią vatos skrituliuką. Bet, turbūt, ir pati žinai
Noriu miego, bet dabar be ryšio norėti
Pas mus irgi lyja, visai malonu man, pavasariui tinka
Pikkolo, su ramunėlių arbata vokus, blakstienas pavalyk, tik nestipriai. Beveik tik palaikyk priglaudusi šlapią vatos skrituliuką. Bet, turbūt, ir pati žinai
Noriu miego, bet dabar be ryšio norėti
Pas mus irgi lyja, visai malonu man, pavasariui tinka
Oi pempe, kad nelabai leidžiasi, o ir nepadeda.
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 03, 19:47)
<p>Oi pempe, kad nelabai leidžiasi, o ir nepadeda. </p>
Dėk, kad būtų kūno temperatūros ar vos šiltesnis, ir padėti pradeda po antro trečio padrėkinimo. Per žaidimą prieiti. Gali pačiam kavalieriui duoti tuos skrituliukus į arbatele mirkyti, spaudyti, visai net ir smagu. O su kitu - cakt- ir prispausi prie akytės, sakysi, kad pakutensi ar pan .Ar kad čia vandens parkas akytei(jei esate buvę), bet kokias nesąmones fantazuok .
1-neturiu fantazijos, 2-sumerkia akį taip, kad net blakstienų nesimato, tai kur ten uždėsi? O ir jei rimtas uždegimas, ramunėlės nepadės, per silpnos. Patepiau tetraciklinu, mažu kiek padės, per prievartą aišku. Kai reikalas rimtas, nesicackinu. Ir iš vis, kai jis serga tai siaube siaube kaip blogai. Ir blogai turi būti visiem. Ir nosies neleidžia valyt, vaistų gert nenori, pvz ibuprofeno sirupą išspjauna. Nu grynas skorpionas.
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 03, 22:51)
<p>1-neturiu fantazijos, 2-sumerkia akį taip, kad net blakstienų nesimato, tai kur ten uždėsi? O ir jei rimtas uždegimas, ramunėlės nepadės, per silpnos. Patepiau tetraciklinu, mažu kiek padės, per prievartą aišku. Kai reikalas rimtas, nesicackinu. Ir iš vis, kai jis serga tai siaube siaube kaip blogai. Ir blogai turi būti visiem. Ir nosies neleidžia valyt, vaistų gert nenori, pvz ibuprofeno sirupą išspjauna. Nu grynas skorpionas.</p>
Gavom vaistukų į akis lašint ir visą savaitę namie. Ech
Vrine,su gimtadieniu
jetau kaip neturėčiau kantrybes cackintis, pasmane griežtai budavo, reikia ir taškas...džiaugiuos tik vienu kad mano vaikai jau užauginti, nes pagal dabartinius teises aktus turbut jau atimnti būtų
jetau kaip neturėčiau kantrybes cackintis, pasmane griežtai budavo, reikia ir taškas...džiaugiuos tik vienu kad mano vaikai jau užauginti, nes pagal dabartinius teises aktus turbut jau atimnti būtų
pempe, koks grožis, tavo dėka pamilau jas
o ta su baltu, čia gal senoji?
o ta su baltu, čia gal senoji?
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 04, 14:55)
Ne, ne senoji. Mano darbelio kvietkai. Bet turėsiu ir senų, darbe vieną vazoną su keliais svogūnais paliko man, tik tie dar ilsisi. Reikės kurią laisvesnę dieną išardyti, pažiūrėti, keli ten slepiasi.