Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos smile.gif

turim ir messniego, nedaug aišku bet tasvisiškai nedžiugina smile.gif, nors kaip ten bebūtų, arba kaip Šulija sako0: pavasaris bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 28, 21:33)
Grange birthday.gif  000552.gif  heart.gif
O torto nekepei, kad sergi?

Oho temperatūra pas jus bigsmile.gif . Pas mus nakčiai -7, o  rytojui sniegą žada ax.gif

Aciu ir cia mirksiukas.gif 4u.gif
o torto, ne, nekepiau... B nupirko maziuka tai ismeigiau ten zvakutes ir uzpuciau.
is vis nepamenu kada paskutini kart torta kepiau... laaabai seniai. taip nekepsiu kai dviese valgyt reiks, bet dabar dar gal buciau darius ka i darba pasiimt, bet kadangi neinu tas dvi dienas, tai pirmadieniui gal kokiu keksiuku kepsiu.

QUOTE(Cartman @ 2019 02 28, 21:48)
<p>Grange, su gimtadieniu!  oro_buckis.gif </p><p></p><p>Buvau trumpam Lenkijoj ir Čekijoj. Šiaip labai fainiai pasibuvom. Pahikinom po kalniukus, mokslo muziejuj buvom, daug skaniai valgėm biggrin.gif</p><p></p><p></p>

4u.gif aciu
o trumpa isvyka liuks, prasiblaskyt. as jau pradedu galvot ir kur noreciau/galetume isvaziuot..
Atsakyti
Grange, paveluoti sveikinimai smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

kažin kaip tas kaziukas Vilniuje? gal kas eisit ar jau buvot? Oras tai ne kažka, nakti sake išvarte ju tas palapines sustatytas iš vakaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 02 28, 22:54)
Laba  4u.gif  sveikatos sergantiems, ir pati tokia, gulineju tai ir skaitoneju viska, sakau uzsuksiu...
O suaugusiems ir veikia? Man mama siandien ir sake tepk padus jodu, as tai pirma kart girdziu, nezinau nu nieko nebus blogiau, pabandysiu gal.
Man tai gerkle, maniskis ir koso, vakare tempa 37.4 sukyla..diena nieko.. o taip sakiau gerai, neairgau, ir bam gimtadienio proga.. nu nieko pasveiksim.

Cartman, kur buvai ? Kaip cia nemaciau instoj

Blogo tai tikrai nieko nepadarys.
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 03 01, 07:59)
<p>Labas rytas. Pasinaudojau Sunflowers patarimu ir patepiau padukus. Kosėjo, bet gerokai mažiau ir neištisai, tad pamiegojom naktį gana normaliai. Tik kad labai karštas buvo ir sloga labai kankino, vaistai jokie nepadėjo, nei eteriniai aliejukai.</p><p>Mano vyras tai griebiasi visada chemijos, jam netinka arbatos, skalavimai ar eteriniai aliejai. Man paskutiniu metu jau nepadeda liaudiškos priemonės, tik atitolina problemą ir vis tiek susergu pvz sinusitu. </p>

Tepk ir toliau, tikrai nieko blogo nebus.
Papildyta:
Sveikos
Atsakyti
Girdėjau, kad, papaišius ant kūno, jodo įsisavina organizmas tiek, kiek jam reikia. O jei piešinys nepradingsta(groteles lyg patardavo piešti,tik npamenu, kurioje vietoje), reiškia, kad perdaug.
Aš piešusi nesu, bet esame kažkuriais metais kojas mirkinę į vandenį su pavirtais pušų spygliais, druska ir keliais rašais jodo. Poveikis po kelių tokių vakarų labai geras buvo. Gydėme užsistovėjusį kosulį su mažja. Tik mirkyti karštai negalima, kai temperatūra.

Man ryt užgavėnės, tyyyyngiu, bet neišvengiama biggrin.gif . Linksmai varysim lauk tą lašininį biggrin.gif
Atsakyti

Ant krūtinės groteles piešia :B 

Labas rytas.... ir čiau bambino.... laikykit kulokus išvarau į Ukrainą iki penktadienio :B​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 02, 04:07)
<p>Ant krūtinės groteles piešia cool.gif </p><p>Labas rytas.... ir čiau bambino.... laikykit kulokus išvarau į Ukrainą iki penktadienio cool.gif​ </p>

Čiau bambino biggrin.gif . Bus tau fainai
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 03 01, 11:59)
Grange, paveluoti sveikinimai smile.gif

mirksiukas.gif aciu!

QUOTE(pempė12 @ 2019 03 01, 21:38)

Man ryt užgavėnės, tyyyyngiu, bet neišvengiama biggrin.gif . Linksmai varysim lauk tą lašininį biggrin.gif

RYT? tai jau cia siandien, ar cia tik pas tave taip svenciat?
man darbo maile raso antradieni lygtais ar ne?
nieko nedarysiu, bet tik taip atkreipiau demesi..
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2019 03 02, 22:50)
mirksiukas.gif  aciu!
RYT? tai jau cia siandien, ar cia tik pas tave taip svenciat?
man darbo maile raso antradieni lygtais ar ne?
nieko nedarysiu, bet tik taip atkreipiau demesi..

Čia tik pas mane. Bet šįryt ir šalta buvo , -10 blink.gif
Atsakyti

Labas naktis  :B  

Kieno gimtadienis tai sveikinu  :4u:  :birthday2:  :dovana:  linkiu būt jaunai ir gražiai kaip šiandien  :nail: 

Kas čia sakė kad faina man? Nei velnio,gal tiksliau velnio uodegoj fainiau būtų :hihihi:  :mastau:  ne poilsinė kelionė

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 03 02, 23:32)
<p>Labas naktis  cool.gif  </p><p>Kieno gimtadienis tai sveikinu  4u.gif  birthday.gif  000552.gif  linkiu būt jaunai ir gražiai kaip šiandien  nail.gif </p><p></p><p>Kas čia sakė kad faina man? Nei velnio,gal tiksliau velnio uodegoj fainiau būtų hihihi.gif  mastau.gif  ne poilsinė kelionė</p><p></p>

Tai ką ten veiki? Ne poilsio namuose tave masažuoja, o tu skanų ukrainiečių vyniuką siurbi blink.gif blink.gif blink.gif ???
Atsakyti

Tai pabalsavot tetos? Aš tai ryte nuėjau. Dar ir oras geras buvo, nes dabar tai lyja.

Mažiukui ir geriau ir blogiau tuo pačiu. Mažai kosėja ir sloga tirštėja, mažiau išsisiurbia. Užtat akys užpūliavo. Neleidžia niekaip išvalyt akių, tiek sumerkia akis, kad vos ne prievarta reik atmerkt ir valyt. O atsikėlęs visai negalėjo atsimerkt, tai tiek akis pritrynė, kad net užtino. Ir vis dar turi temperatūros. Ir aišku piktas kaip nežinau kas.

Tai vat taip linksminamės.

Atsakyti