Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

va ir man Pempe, primine viena bendradarbe mano kuri saujomis geria visokius virškinima geriancius, neišku kokius spazmus biggrin.gif nuimančius, sakau ar blogai jauties kad nošpa geri ne sako čia šiaip profilkatiškai hmm.gif hmm.gif hmm.gif kažka kažkur suspaude tai kad labiau nesuimtu...

beje kur mūsų Vrine, kad kelinta diena nesirodo?
Atsakyti
As savo merginas dabar gydau eteriniu alieju pleistriukais ir jodu. Aisku ir arbatom.
Atsakyti
Cheminius vaistus stengiuosi naudoti paskutinėje vietoje. Ypač kas liečia slogą, nes esu paauglystėje su vaistais įsivariusi medikamentinę slogą. 
Atsakyti

Tai vyrui angina. O su mažiuku ryt ryte pas gydytoją važiuojam.

Atsakyti

Pkkolo o nebandėt mikoplazmos tyrimo pasidaryt? nu nėra normalus toks kosulys... turi būt priežastis...

Vyras su angina tai neapseis be antibų.

Atsakyti
Laba 4u.gif sveikatos sergantiems, ir pati tokia, gulineju tai ir skaitoneju viska, sakau uzsuksiu...

QUOTE(Sunflowers @ 2019 02 28, 08:04)
Pikkolo istepk vaikui koju tarpupirscius jodu. Pats geriausias vaistas. As ir padus tepu. Cia kosuliui gydyti  mirksiukas.gif
Sveikos mirksiukas.gif

O suaugusiems ir veikia? Man mama siandien ir sake tepk padus jodu, as tai pirma kart girdziu, nezinau nu nieko nebus blogiau, pabandysiu gal.
Man tai gerkle, maniskis ir koso, vakare tempa 37.4 sukyla..diena nieko.. o taip sakiau gerai, neairgau, ir bam gimtadienio proga.. nu nieko pasveiksim.

Cartman, kur buvai ? Kaip cia nemaciau instoj
Atsakyti
Sveikos. Grange su gimtadieniu tave 😊
aš tai kadangi mūsų šeimos nariai laaabai retai serga tai cheminių vaistų ten kartą į metus visai nebijau - na čia apie antibus kalbu. Kan geriau jei rimtai sergi imti greit ir pasveikti nei su arbatomis kokį mėnesį kamuotis. Nematau tame žinokit bėdos jokios. Na jei kas mėnesį sirgtume tal susimąstyčiau. O dabar...
O jūs nesirkit. Ryt gi pavasaris kaip ne kaip ☺ negražu pavasarį sirgt 😉😉😉
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 28 vasario 2019 - 22:21
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 28, 21:19)
Sveikos. Grange su gimtadieniu tave 😊
aš tai kadangi mūsų šeimos nariai laaabai retai serga tai cheminių vaistų ten kartą į metus visai nebijau - na čia apie antibus kalbu.  Kan geriau jei rimtai sergi imti greit ir pasveikti nei su arbatomis kokį mėnesį kamuotis. Nematau tame žinokit bėdos jokios. Na jei kas mėnesį sirgtume tal susimąstyčiau. O dabar...
O jūs nesirkit. Ryt gi pavasaris kaip ne kaip ☺ negražu pavasarį sirgt 😉😉😉

Aciu ;)

As gerciau jau kazka jei kiktu virs 38, kol kas dar nereikia. Aisku turi jaust pats kada ta riba kai jau arbatos nepades.
Gi tikrai ryt jau kovas.
Fainai.nors pas mumi paskutine sav gamta subludo, 18-19 dienom buvo. .
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 02 28, 14:57)
As savo merginas dabar gydau eteriniu alieju pleistriukais ir jodu. Aisku ir arbatom.

Ot eterinių aliejų pleistriukų dar negirdėjau bigsmile.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 02 28, 18:06)
<p>Tai vyrui angina. O su mažiuku ryt ryte pas gydytoją važiuojam.</p>

Geriau negu gripas thumb_yello.gif

Grange birthday.gif 000552.gif heart.gif
O torto nekepei, kad sergi?
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2019 02 28, 22:31)
Aciu ;)

As gerciau jau kazka jei kiktu virs 38, kol kas dar nereikia. Aisku turi jaust pats kada ta riba kai jau arbatos nepades.
Gi tikrai ryt jau kovas.
Fainai.nors pas mumi paskutine sav gamta subludo, 18-19 dienom buvo. .

Oho temperatūra pas jus bigsmile.gif . Pas mus nakčiai -7, o rytojui sniegą žada ax.gif
Atsakyti

Grange, su gimtadieniu!  :oro_buckis: 

Buvau trumpam Lenkijoj ir Čekijoj. Šiaip labai fainiai pasibuvom. Pahikinom po kalniukus, mokslo muziejuj buvom, daug skaniai valgėm :D

Atsakyti

Labas rytas. Pasinaudojau Sunflowers patarimu ir patepiau padukus. Kosėjo, bet gerokai mažiau ir neištisai, tad pamiegojom naktį gana normaliai. Tik kad labai karštas buvo ir sloga labai kankino, vaistai jokie nepadėjo, nei eteriniai aliejukai.

Mano vyras tai griebiasi visada chemijos, jam netinka arbatos, skalavimai ar eteriniai aliejai. Man paskutiniu metu jau nepadeda liaudiškos priemonės, tik atitolina problemą ir vis tiek susergu pvz sinusitu. 

Atsakyti
labas rytas, supavasariu smile.gif
ta proga pas musminusas ir sniego pridrėbė...tik paukštukai savopyyyrpinimu sako kad jau pavasaris.... bet palaukimpalaukim ir manau tikrai sulauksim smile.gif
Atsakyti