Labai padejai
Papildyta:
Nieko nesuprantu nei is aprasymo, nei is youtubes
O man kaip tik geriau reglanas ir apvaliai megzt siūt nereik man tai šiaip kai filmą žiūriu tai kad nesėdėt tuščiom rankom tai mezgu
Šaltukas kanda į nosį šiandien
Lyžuka o tu irgi mezgi?
aplamai šiais laikaus apsimoka megzti??? gi siūlai kiek kainuoja....
šalta.
kas gero?
Aisku apsimoka. Reik zinot kur pirkt siulus ir nebus brangu
Aš perku tik gerus siūlus, o jie būna brangūs. Apsimoka megzti, nes 1 - tai neblogas relaxas smegenam, 2 - turi ką veikti pirštai kai žiūri TV, 3 - turi originalų drabužį.
Norėčiau vasarai suknelę nusinerti, tokią retą, kaip voratinklį, nes turiu nebenešiojamą suknelę ant petnešų (jaučiuosi jai jau per sena), bet gaila išmesti. Tai ant viršaus užsimesčiau, ir suknelė sueitų kaip pasuknelė. Bet kol kas tingiu prasidėt, reik rašto, siūlų ieškot. Turiu dar tokią pradėtą nerti lininę liemenę, reiktų užbaigti. Bet vos tik paimu į rankas, tuoj vaikis prisistato ir būna: mama einam žaist. Nors iš tikrųjų visai nenori su manim žaist.
O ir naktį vaikis blogai labai miegojo, vis vartėsi ir dejavo per miegus. Jau visko prisigalvojau, gal sirgs, gal vems. Bet atsikėlė linksmas ir gerai nusiteikęs, į darželį iš mašinos bėgom
Vat su kabliuku visai nedraugauju
Pikkolo bet tu greita prisigalvot iš kart kad sirgs šiaip juk pilnatis ar būtinai tik dėl ligos blogai miegasi.... gal emocijų per daug,pervargęs....
Neradau... Nebeliko laiko ieškoti. Per trumpai man nuo 10.30 iki 14
ohoho
Labas vakaras
Pempė dirba o kur kitos?
Pikkolo kaip mažius?
Mažius tik ką užmigo. Kėlėmės prieš 8, bet kadangi atvažiavo tėtis pasiimt mamą, tai mažius nėjo ilgai pietukų, tai vėlai atsikėlė. Labai laukė senelio šiandien O taip lyg ir viskas gerai.