Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 21, 03:32)
<p>O man ir Rūta kaimietiška  faina  biggrin.gif  tai tada ta šalia kur švyturio reklama hmm.gif  bet skanu ir ten  biggrin.gif​  siaučia jūra net girdis...</p>

wub.gif wub.gif wub.gif Aš jūtą ne iš knygų (o prieš tai iš knygų smile.gif ) įsimylėjau, kai, studentai būdami, su choru kiekvieną žiemą dvi savaites gyvendamom Palangoje ir repetuodavom. Tai iš mūsų gyvenamos vilos girdėdavosi jūra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 vasario 2019 - 06:00
Pempe, tai jau buvai ardar ne toje knygu mugeje?

Del nuotrauku tai netikiu, kad ta google prieda naikins , nes aš ten laikau visas savo nuotraukas biggrin.gif, kažkada buvau pasigundžiusi ant fotki.com, ale padareta mokama, dar lyg galvojau moketis bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 21 vasario 2019 - 08:05

Labas rytas.... vėl gražus saulėtas rytas :wub:  turiu jūra tik nežinau kur įdėt :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 20, 19:10)
<p>Labas vakaras damos  4u.gif </p><p>kuri dėl jūros svaigsta? </p><p>Kaip supratau fb turi grupe? įmesčiau... energinga šiandien jūra....</p><p>Apie valgyklą- Rūta?  mediniai staliukai ir gėlių tai pasakyčiau kad ten dideli puskrūmiai. Bet šaltibarščiai labai skanūs  cool.gif </p>

Valgykla ne Ruta vadinas, salua valgyklos Ruta kavine yra mirksiukas.gif

Papildyta:
Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti

Pas mus ofise nėra vandens, kažkur nuo 11.30. Kažką tvarko lauke jau antra savaitė. Vakar aplamai potvynį buvo padarę lauke, visiškai buvo užpilta visa gatvė, įvažiavimas į kiemus (kur statom mašinas). Šiandien jau mat gudrūs, šlangą nusivedė į kitą šulinį, užtat visiškai uždarė įvažiavimą ir atjungė vandenį. O pirmam aukšte tai sušinė ir picerija. Smagu, ane? Laimė, kad yra išvažiavimas per kitą kiemą, tik svarbu kad niekas neužstatytų. Bet vat be vandens tai nesmagu. Turim tą Rasa automatą, bet kaip tyčia pasibaigė bambalys  :laugh:​ O kito neužkeliam, nes 19 litrų ten, per sunku mum. tai prašėm kaimynų pagalbos.

Atsakyti

Apsilankiau netikėtai kbnygų mugėj, nes draugei labai kompanijos reikėjo :D Pasiėmiau 2 knygas. Bendrai, jei tikslas pirkt knygų, tai nelabai verta, nes visas dominusias su drauge tikrinom iškart internete ir beveik visos būdavo internetu pirkt pigiau. Tai nebent tikslas kažkokie renginiai ar kažkoks autorius :) 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 21, 08:04)
Pempe, tai jau buvai ardar ne toje knygu mugeje?

Del nuotrauku tai netikiu, kad ta google prieda naikins , nes aš ten laikau visas savo nuotraukas biggrin.gif, kažkada buvau pasigundžiusi ant fotki.com, ale padareta mokama, dar lyg galvojau  moketis  bigsmile.gif

Sveikos  4u.gif

Buvau... Grįžau pavargusi. Ne taip ir seniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 21, 22:55)
Buvau... Grįžau pavargusi. Ne taip ir seniai ax.gif

na ir kaip? Ar radai kur prekiauja senienomis?

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas...

Atsakyti
Išmokinkit mane megzti reglaną bigsmile.gif

Sveikos mirksiukas.gif Miego trūksta siaubingai, bet gyvensiu biggrin.gif
Atsakyti

Ką ten mokintis?  apsiskaičiuoji ir mezgi  :)​ 

Atsakyti
internete pvz pilna, youtubeje gyvai parodyta...žodziu tik noro reikia smile.gif, aš aplamai nemėgstu tokio tipo rankoviu smile.gif
Atsakyti