Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Sveikos. Saule sildo, bet vejas saltas lauke labai.
V-Rinė as tai kompiuteryje laikau. Google+ aplamai nesinaudoju.
Atsakyti

Sveiki jau visi. Šiandien mamadienis man, tai su dukra laiką leidžiu.

Nuotraukas kompe laikau ir dar turim tokį įrenginį - NAS, ten kaip atskiras kompas, galima filmus susirašyti, nuotraukas susimest, jungtis prie TV ar kompo, na kaip duomenų saugykla. Tai dar ten susimečiau.

O dar galima į google drive susimest.

Atsakyti

Labas rytas :4u:  nuostabiai tobulas saulėtas pavasario rytas :wub: Pirma dienos norma įveikta :B  dabar einam į baseiną. Sau masažus pasiėmiau mankšta baseine,madam baseiną ir treniruoklių salę :)​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 19, 10:39)
labas panelės.
Pikkolo kaip tavo ligoniukai?

ANT ko kurortai? kokias procedūras atlieka? bernų yra? į diskes einat? smile.gif smile.gif

Pempe, nevažiuosiu į knygų mugę. Pasiūliau dukrai- sako jei neperki knygų ko te važiuot (mes neperkam). Sakau į žmones pažiūrėt, save parodyt smile.gif

Lyžuka kvietko gražumas smile.gif
Mergos, kur laikote savo nuotraukas? tipo google+ bus naikinama? siaubas, tai ku rtas nuotraukas tada dėt, kur kai ką perkelt ar išsaugot?  unsure.gif

Oi, knygų mugėje galima nepirkti nei vienos knygos(veikiausiai ir nepirksiu, nebent iš senų ką nors pamatyčiau), bet ten kieeeeek visko paveikti, pamatyti, net muzikantai groja(ne balių biggrin.gif ). Ten dienos per mažai viskam. Ir mažiems ir dideliems būna ką veikti

Aš nuotraukų internete nelaikau, laikmenose laikau. Tai man gūglius nieko nereiškia.
Papildyta:
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 19, 11:48)
<p>Labas rytas 4u.gif  nuostabiai tobulas saulėtas pavasario rytas wub.gif Pirma dienos norma įveikta cool.gif  dabar einam į baseiną. Sau masažus pasiėmiau mankšta baseine,madam baseiną ir treniruoklių salę smile.gif​ </p>

Och, kaip tau gerai bigsmile.gif
Atsakyti

aš tai mugėn neinu. per daug žmonių man ten :D :D bet jei darbo dieną kas būsit tai galim susimojuot, nes šalia dirbu :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 02 19, 20:25)
<p></p><p>aš tai mugėn neinu. per daug žmonių man ten biggrin.gif biggrin.gif bet jei darbo dieną kas būsit tai galim susimojuot, nes šalia dirbu biggrin.gif</p>

Aš ryt važiuoju, bet tam pamišky nežinosiu į kurią pusę mojuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 20, 07:24)
Aš ryt važiuoju, bet tam pamišky nežinosiu į kurią pusę mojuoti biggrin.gif

Mojuok į visas smile.gif

Lauksim įspūdžiu smile.gif

man kas ten patinka tai senu knygu ir atviruku prekybvietė, kokiu ten tik gerių nebuna smile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 20, 07:58)
Mojuok į visas smile.gif

Lauksim įspūdžiu smile.gif

man kas ten patinka tai senu knygu ir atviruku prekybvietė, kokiu ten tik gerių nebuna smile.gif
Sveikos  mirksiukas.gif

Du kartus aš tebuvau, senų atvrukų nemačiau kažkodėl. O kur jie būna? Prie senų knygų?
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 20, 08:10)
Du kartus aš tebuvau, senų atvrukų nemačiau kažkodėl. O kur jie būna? Prie senų knygų?

jie buvo tokiam atskiram pavilijone per lauką reikėjo eiti, turbut visos senienos ten kartu, nes ir knygu ir visokiu ten plakatu, laikraščių buvo ten sočiai, bet aš irghi pries kokius 3 smile.gif metus tik buvau ten, gal keičia kasmet dislokacijos vietą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 20 vasario 2019 - 08:46

Labas vakaras damos  :4u: 

kuri dėl jūros svaigsta? 

Kaip supratau fb turi grupe? įmesčiau... energinga šiandien jūra....

Apie valgyklą- Rūta?  mediniai staliukai ir gėlių tai pasakyčiau kad ten dideli puskrūmiai. Bet šaltibarščiai labai skanūs  :B 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 20, 18:10)
<p>Labas vakaras damos  4u.gif </p><p>kuri dėl jūros svaigsta? </p><p>Kaip supratau fb turi grupe? įmesčiau... energinga šiandien jūra....</p><p>Apie valgyklą- Rūta?  mediniai staliukai ir gėlių tai pasakyčiau kad ten dideli puskrūmiai. Bet šaltibarščiai labai skanūs  cool.gif </p>

nE RŪTA, o šalia jos. Tokia kaimietiška. Bent jau mes ten visada valgom.

Aš tai svaigstu, gal kad retai gaunu biggrin.gif . Grupę turim, aha, tik kuri valdo, nežinau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 20, 08:17)
jie buvo tokiam atskiram pavilijone per lauką reikėjo eiti, turbut visos senienos ten kartu, nes ir knygu ir visokiu ten plakatu, laikraščių buvo ten sočiai, bet aš irghi pries kokius 3 smile.gif metus tik buvau ten, gal keičia kasmet dislokacijos vietą  mirksiukas.gif

O, aš niekada per lauką nėjau blink.gif . Tai reiškia, reikia nesusimauti, neužmiršti, ir nepasiduoti bandos jausmui ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 20 vasario 2019 - 21:34

O man ir Rūta kaimietiška  faina  :D  tai tada ta šalia kur švyturio reklama :hmm:  bet skanu ir ten  :D​  siaučia jūra net girdis...

Atsakyti