Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo, kai vaikas riečia atgal galvą ir jam baisiai skauda, meningitas gali būti. Bet, jei jai ne pirmą kartą, tai gal geriau žinai ax.gif

O kartais ne raumenų sustingimas yra meningito požymis? Ne skausmas. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 16, 18:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72355860" data-time="1550327191"><div><p>Pikkolo, kai vaikas riečia atgal galvą ir jam baisiai skauda, meningitas gali būti. Bet, jei jai ne pirmą kartą, tai gal geriau žinai vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>O kartais ne raumenų sustingimas yra meningito požymis? Ne skausmas. </p>

Sirgau tuo bjaurybe. Skausmas galvos, žiaurus. Pykinimas. O kažkokio austingimo nejutau. Tik kiekvienas atvejis unikalus.
Linkiu greičiau pasveikti.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 16, 18:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="pempė12" data-cid="72355860" data-time="1550327191"><div><p>Pikkolo, kai vaikas riečia atgal galvą ir jam baisiai skauda, meningitas gali būti. Bet, jei jai ne pirmą kartą, tai gal geriau žinai vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>O kartais ne raumenų sustingimas yra meningito požymis? Ne skausmas. </p>

Aš nepamenu, bet iš kažkur žinojau(veikiausiai buvau skaičiusi), kad meningito atveju lošia-laužia-riečia galvą atgal ir siaubingai skauda. Tai, kai mano vakare lyg eiliniai sukarščiavęs vaikas , ryte pradėjo vos ne klykti, kad skauda galvą ir riesti ją atgal, nė sekundės nesuabejojau, kad tai meningitas, lėkėm tiesiai į priėmimą. Ten truputį palaikė su lašelinėm(gal kol tyrimą kokį padarė), ir išgabeno su greitąja į Klaipėdą.
Atsakyti

Ir ką nustatė? Nes praeitą kartą dukrai atmetė meningito tikimybę.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 17, 07:54)
<p>Ir ką nustatė? Nes praeitą kartą dukrai atmetė meningito tikimybę.</p>

Meningitas ir buvo. Tik ne baisusis bakterinis, o virusinis, lengvesnis. Pasekmių, manau, kad nėra, čia mano vyresnys sirgo, kai vaikiukas buvo, gal kokioje antroje klasėje.
Atsakyti

Tai gal ir jai buvo virusinis. Kiek skaičiau internete, tai kiti net nežino kad sirgo virusiniu meningitu, nes dažnai nebūna stipriai išreikšti simptomai, tai net nesikreipia į gydytojus.

Atsakyti

Kas pas jus pietum? Pas mus raudona sriuba - burokėlių. Vakar gavau velnių kodėl kitokią ariubą išviriau. Visi namie galėtume valgyti tik burokėlių sriubą.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 17, 13:03)
<p>Kas pas jus pietum? Pas mus raudona sriuba - burokėlių. Vakar gavau velnių kodėl kitokią ariubą išviriau. Visi namie galėtume valgyti tik burokėlių sriubą.</p>

Raugintų kopūstų sriuba su avienos kaulu biggrin.gif . Ir trupučiu riebios kiaulienos. Ir prie to karštos virtos bulvės. Viena mėgstamiausių sriubų, tik kauliukų rūšis keičiasi. Šiandien ypatingai gerai buvo įvertinta, sakė - visada tokią virk biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 17, 11:55)
<p>Tai gal ir jai buvo virusinis. Kiek skaičiau internete, tai kiti net nežino kad sirgo virusiniu meningitu, nes dažnai nebūna stipriai išreikšti simptomai, tai net nesikreipia į gydytojus.</p>

Kas žino, galėjo būti. Tik įdomu, ar gali kelis kartus tam pačiam žmogui būti.
Mano vaikui tai labai stipriai buvo išreikšta, kai su greitąja gabeno į Klaipėdą, tai beveik be sąmonės buvo. Fuuuu, kaip buvo siaubinga. Atrodė, kad miršta unsure.gif
Atsakyti

Laba diena :4u:  gali būti,jis yra infekcinė užkrečiama liga. Problemos su pietais buvo :hmm:  žmonių pilnos kavinės Palangoj :oh:  vos suradom kur tai buvom Rusiškoj virtuvėj :ax:​ 

Atsakyti

As ne tokia, mes dažnai Palangoj pas rusu valgom. Visai skanu ten ir žmonių ne daug būna, o ir žaislų vaikam yra ir kažkaip gana ramiai į išdykusius vaikus ten žiūri.

Atsakyti

Skanu  :)​ 

Atsakyti
Sveikos smile.gif

vakar kepiau antį, ant žemos temperatūros, ilgai, bet ar temperatūra per žema buvo, ar per trumapi kepta, kad išėmus dar pužale buvo reikejo vel i folija vyniot ir pribaigt kept ant normalaus karščio bigsmile.gif

aš prie sergančiu mirksiukas.gif kelinta naktis iš eiles nesvietiškai galva skauda , dienomis viskas gerai
Atsakyti