Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

mane tai gyvenimas sugadino...jauna labai plona buvau. Ženyjausi 62 kg smile.gif
aišk reik irgi maiau nesąmonių valgyt. Ypač darbe.... aš namuose tiekšš nevalgau kiek darbe- saldainukai, riešutukai....

ei kaiptingiu į tą susirinkimą. Bet juk reikia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 13 vasario 2019 - 16:25
Vakar su bendradarbiais ėjom į barą, tai šiandien buvo sunku :D o po kelių valandų išdumiu link Varšuvos :)
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 13, 15:23)
jez kokia gera diena,
AŠ NE TOKIA, vadinasi nuu ir tu stora  tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Pempė suLyžuka tai kibenos, plonos anos, neįdomu su jomis.... biggrin.gif  biggrin.gif

kas čia per atvirumo vakarėlis biggrin.gif . Norit pasakyti, kad turiu eiti svertis rolleyes.gif . Tyngiu, ten šviesa išjungta, mažoji miega, apsieisit tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2019 02 13, 17:53)
Vakar su bendradarbiais ėjom į barą, tai šiandien buvo sunku biggrin.gif o po kelių valandų išdumiu link Varšuvos smile.gif

Na, mergike, sėkmės tau mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos storosios biggrin.gif

mano svarstykles nusinulino smile.gif tai kol kas nesisveriu ir delto rami, jaučiu net nepirksiu kitui, na kolkas kol poreikio nera, visus +- ir rūbai puikiai parodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 12, 20:37)
Kaip fainaaaa wub.gif . Ar jūra buvo šiemet užšalusi? O tiltas buvo apledėjęs? Nors dabar gal ir nebėra, nors ir buvo ax.gif . Papasakok truputį 4u.gif  Noriu pamatyti  smile.gif
Vrine, dabar vilkausi naminius džinsus, kur senokai besivilkau, tai vos užsegiau blink.gif . Liemuo kažkaip dingsta blink.gif . Svertis nesisvėriau. Bet dabar tau gal lengviau biggrin.gif

Kad +5 prie juros buvo, tai neuzsalusiūr tiltas neapledijas. Labai trumpai ant jo pabudavom, nes vejas baisus buvo. Labai bijojau, kad vaikai nesusaltu. O jura yra jura, as pati kaifuoju, kai ja pamatau. Ikelsiu specialiai del taves fotkiu i grupe mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikos. Uzmigdziau maziuke ir lekiu i parde, neturiu ka valgyt biggrin.gif
Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, Valentinos smile.gif

Sunfl.ir man jūra smalsu. Rodykitės visi kas ką turit kuo dažniau smile.gif
Atsakyti

Sveikos, aš pirmadienį netikėtai išvarau prie jūros savaitei :B  

Ate girdi? teks atidėt pasimatymą :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos. Pas mus šįmet visiška bezabrazija darbe. Vieną produktą iš kiniečių užsakė, be neapmokėjo, tai negamina, o dar plauks 1,5-2 mėn, nebent mokės krūvą pinigų ir skraidins lėktuvu. Pernai jau 01.30 buvo pagamintas tas produktas ir tai gavom tik kovo gale, nes užstrigo Vokietijos uoste dėl streiko. O pirkėjui prisižadėję kovui viską gauti  :laugh: Jau nežinau ar juoktis ar verkti. Dar vieno produkto net sudėčių neturi, vėl gi prižadėję tokią sudėtį, kurios niekas nepagamina, išskyrus komercijos direktoriaus "geriausius draugus", kurie pernai visus produktus blogus pagamino ir sušiko visus reikalus mum. Išsiuntėm penktadienį pavyzdį į laboratoriją, bet kadangi apmokėjo tik pirmadienį, tai jie gavo tik antradienį, atsiuntė užklausą ar viskas gerai vakar, dar neatsiuntė mokėjimo ir padarys tik kitą savaitę, geriausiu atveju pirmadienį. Ir vaje vaje kaip blogai, pra.... (pačios įsirašykit tą žodį  :P ) užsakymą. Tai ar nereikėjo galvoti anksčiau apie tai?  

Atsakyti
na mes ką perkame iš kiniečiu, tai viskas skaičiuojasi mėnesiais 1men derinimui, 1 men mokejimai ir t.t tada 1 men gavimui, o iš korejos dar +1 men dlia vsiakava pažarnava, tai va tai kas gruodi iš ju užsakyta klientai gaus kove smile.gif , čia su juriniu transportu, aišku lektuvu greičiau, dokumentus jie atsiunčia oru biggrin.gif per dhl tai per savaite gauname mirksiukas.gif , o pasirinkus express varianta per 3 dienas gautume, bet už šita pagreitinta varinata patys turetume apsimoketi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 14 vasario 2019 - 11:46
ANT ką ten tame pajūry veiksit?
Cartman, nu gal ir rašei.... bet kur tu išvarai čia dabar vėl?

Lyžuka, o tai ką jūs perkat iš kiniečių? aplamai ką tavoįmonė gamina/parduoda ar kuom užsiima?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 14, 13:29)
ANT ką ten tame pajūry veiksit?
Cartman, nu gal ir rašei.... bet kur tu išvarai čia dabar vėl?

Lyžuka, o tai ką jūs perkat iš kiniečių? aplamai ką  tavoįmonė gamina/parduoda ar kuom užsiima?

mes prie meno Vrine mirksiukas.gif iš korejiečių siunčiames drobę tapybinę mirksiukas.gif ir kiniečiu šiaip visokius geležukus smile.gif, stiklą pagrinde bigsmile.gif
Atsakyti

ANT ką ten tame pajūry veiksi?

Išpuolė keturios išeiginės tai varysim pasisanatorinti su procedūrom :B 

Kolegė susirgo tymais :blink:  mes budėjom paskutinius būdėjimus vienoj brigadoj :hmm:  kaži nesusirgsiu. Žiniasklaida meluoja kad tipo tik 25 atvejai nustatyti,sakė vien Kaune daug infekcinėj guli :unsure:​ 

Atsakyti