Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 12, 10:11)
Sveikos,
Lyžuka nu tokio maitinimosi būdo kaip tavo sūnus dabar - nu negirdėjau... čia ką duoda- svorį augina ar ką? kodėl vataip ?
eiks nevalgytų... smile.gif

kaip jums oras- nu bordakas... unsure.gif

ką čia gali duodi apart durnizmo biggrin.gif, čia iš tos keto, paleo mitybos serijos mirksiukas.gif kaip sakytu mano močiutė: pilnos š..os tai ir nežino ką išsidirbineti

jokiu plaučių, veu, nežinau kodel aš taip prieš juos ir visus tokius produktus...vaikystej valgiau net ausys linko biggrin.gif, na gal ir nelinko bet niekas ir nesidomejo, skanu, nesanu, padeta ir reikia valgyti, tuo labiau jei kaime kaiule pjaudavo tai ir stengdavosi sudoroti viska iki šš smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 12 vasario 2019 - 10:23

V-Rine vyras dukrą ryte nuveža, aš sūnų į darželį. Bet šiandien anksti ryte išvažiavo, tai man reikėjo. Tai su abiem tada važiuot tenka. 

Atsakyti
Pati tu veuuu Lyžuka tongue.gif
nieko nesupranti apie ypatingą plaučių virtinių skonį tongue.gif tongue.gif su spirgais bigsmile.gif bigsmile.gif man vaikystėje irgi buvo jie skanu. O dabar irgi galiu kelis suvalgyti. Vyras tai ėsti juos gali (nebevalgyti) kaip jam skanu.... vaikai aišku nosies nekiša...anie gi durneliai,kaip sakoma subinės pilnos smile.gif

man šiendie viena kolegė sakė kad aš suapvalėjau. nu sunervino. reiks pasisverti namuose. Na aišk ne vasara, be aš tai nejaučiu ..na aišk dabar vis po pora obuolių suvalgau dieną, tai išpučia anie,,, nu arba rūbai išsitampę...nu bet va taip sunervuoja bobos raganos ką.....
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 vasario 2019 - 11:11
V-Rinė taip su abiem vaikais. Viesbuti nakvojom. O ka nuveiksi ziema, daug vaiksciojom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 02 12, 12:26)
V-Rinė taip su abiem vaikais. Viesbuti nakvojom. O ka nuveiksi ziema, daug vaiksciojom  ax.gif

Kaip fainaaaa wub.gif . Ar jūra buvo šiemet užšalusi? O tiltas buvo apledėjęs? Nors dabar gal ir nebėra, nors ir buvo ax.gif . Papasakok truputį 4u.gif Noriu pamatyti smile.gif

Vrine, dabar vilkausi naminius džinsus, kur senokai besivilkau, tai vos užsegiau blink.gif . Liemuo kažkaip dingsta blink.gif . Svertis nesisvėriau. Bet dabar tau gal lengviau biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras. V-rine,vištelką išverdu,sumalu su virtom mokom ir pakepinu su svogūnais.  Šiemet jūra neužšalus,pernai buvo,nes plaukiau iš Rygos į Stokholmą  su sąlygą kad nesiubuos ir nebus audros :B   tai traškėjo Baltijos jūra  kai baigės Rygos įlanka

Atsakyti

Sveikos. Sninga pas mus. Miegojom beveik gerai.

Aš sveriu 65 kg  :topsecret:  ūgis 168 cm. Stora ar ne? kol kas drabužiai tinka  :laugh: 

Atsakyti
Sveikos,
pas mus oras total košmar. Sninga drebia, vėjas uraganinis... net per pietus nelindau niekur...
Pikkolo, mes panašios beveik, tik aš didesnė (176 ir 72 kg). Tai vadinasi ir tu stora. tongue.gif tongue.gif tongue.gif

vakar siaubingas vakaras buvo, gal ta fazė kalta. Ir sveikatos, ir nervų, ir santykių su kai kuriom ooosooobooomis... nu vž. gerai kad neišprotėjau ir bijau tęsinio verysad.gif
šiandein susirinkimas vaiko. variau vyrą nes jam išeiginė- neina, teks man eit po darbo. bet kodėl šitaip? unsure.gif
Atsakyti

V-Rine nu ir paguodei  :huh2:​ 

Atsakyti

Sveikos. Sninga pas mus. Miegojom beveik gerai.

Aš sveriu 65 kg  :topsecret:  ūgis 168 cm. Stora ar ne? kol kas drabužiai tinka  :laugh:

Kad man tokio "storumo".....  kažkada prieš  dvidešimt metų buvau tokia "stora"...

Pikkolo nevaryk dievo į medį su tokiu storumu o tai anoreksiją  tuo diagnozuosim  :tease:​ 

Atsakyti
jez kokia gera diena,
AŠ NE TOKIA, vadinasi nuu ir tu stora tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pempė suLyžuka tai kibenos, plonos anos, neįdomu su jomis.... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Aišku stora... bet mane sugadino naktinis darbas :hmm:  ir nežiūrėjimas ką valgau :huh2:​ 

Atsakyti