Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pempė12 @ 2019 02 11, 13:50)
Ne, nežinojau, kad ir lietuviai augina. Į žalią stotelę turbūt ių užsienių veža g.gif

neaugina ten, viskas iš olandų atkeliauja mirksiukas.gif
Atsakyti
ei merginos kaip galima išvalyti sidabrą? na jis ten gulėjo pas mane stalčiuke visokiausios grandinėlės ir patamsėjo taip negražiai.... ar įmanoma kad vėl gražiai blizgėtų, nes tokių anokių negražių tikrai jau ant kaklo nebesinori dėtis unsure.gif gal turite jau išbandytų veiksmingų metodų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2019 - 16:03

ten kažkoks su folija ir soda yra bajeris, pagooglink :)

Atsakyti

Su dantų pasta nusitrina. Paimi seną dantų šepetuką (arba anytos  :laugh: ), dedi gausiai dantų pastos ir trini trini trini. Man tai nusivalo.

Atsakyti
Atspėkit, ką šįvakar valgėm biggrin.gif ?
Atsakyti

Įdomiai mašinos servisą įtarinėjam. Kažkada gruodį pradėjo galinis ratas leist. Nuvarė į servisą (ne šiaip garažiuką, autorizuotą gamintojo servisą), ten problemos nerado, pasakį, kad viskas ale ok. Tipo patepė kažkokias skysčiais, jei dar leis matysis. Po poros savaičių vėl pradėjo leist, ne iškart bet taip kas kelios dienos. Nuvarė vėl. Tada jau ale iškart rado leidimo vietą ir ale sutvarkė. Lyg ir viskas ok buvo, mb šiandien išvarė Lennkijon su mašina. Priekinis ratas lygiai taip pat pamažėl leidžia. Toks vaizdas, kad sukeitė ratus, kad nebeknistų proto dėl galinio rato  :hmm:​ 

Atsakyti

Labas vakaras. Sidabrą su dantų pasta  :) 

Ką valgė pempė?

Aš lietinius dažnai kepu,su varške ir su vištiena ir ne su jokiais plaučiais kaip senovėj :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 11, 21:42)
<p>Labas vakaras. Sidabrą su dantų pasta  smile.gif </p><p>Ką valgė pempė?</p><p>Aš lietinius dažnai kepu,su varške ir su vištiena ir ne su jokiais plaučiais kaip senovėj huh.gif​ </p>

Neatspėjai, lietinius biggrin.gif . Su varške. Sidabrą su pasta graužia vrinė biggrin.gif
O su plaučiais, nesakyk, yra labai skanu. Norėčiau.
Dukra, kol ja vegetarizmas proto nebuvo sumaišęs, kepdavo su šlapianka ir sūriu. Tokius vaikiškus smile.gif .

Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2019 02 11, 18:19)
<p> Įdomiai mašinos servisą įtarinėjam. Kažkada gruodį pradėjo galinis ratas leist. Nuvarė į servisą (ne šiaip garažiuką, autorizuotą gamintojo servisą), ten problemos nerado, pasakį, kad viskas ale ok. Tipo patepė kažkokias skysčiais, jei dar leis matysis. Po poros savaičių vėl pradėjo leist, ne iškart bet taip kas kelios dienos. Nuvarė vėl. Tada jau ale iškart rado leidimo vietą ir ale sutvarkė. Lyg ir viskas ok buvo, mb šiandien išvarė Lennkijon su mašina. Priekinis ratas lygiai taip pat pamažėl leidžia. Toks vaizdas, kad sukeitė ratus, kad nebeknistų proto dėl galinio rato  hmm.gif​ </p>

Cartman, įdomiai. Aš detektyvus mėgstu paskaityt ar pažiūrėt, tai irgi visaip sugalvočiau mirksiukas.gif . Visai gali būti.
MB sako, kad jei ratlankis lietas, gali būti įtrūkęs, ir per ten leidžia. Padanga sveika. Tada visos padangos nenuleidžia, o tik iki tam tikros ribos.
Jei tikrai diskas trūkęs, reikia kišti į vandenį ir ilgai laikyti, žiūrėti, iškur burbuliukas pakils, ten ir bus ta vieta.
Papildyta:

Koooks kauksmas už lango blink.gif . Visas miškas tiesiog kaukia. Na ir audra...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 11 vasario 2019 - 22:06
nežinau mano sunus palamai i kraštutinumus nuėjęs...dabar ne vegetarizmas o kokia tai mityba tik mesa ir kiaušiniai, žodziu praktiškai be angliavandeniu unsure.gif ....

vakar vejas taip beldes kamine kad jau galvojau gal koks paukštis ikrites duodasi blink.gif

Sveikos smile.gif

ir vel sniegas, tik kolkias dar nedaug mirksiukas.gif
Atsakyti

Nesuprantu kur tas laikas dingsta. Šiandien dukrą reikėjo pavešti iki mokyklos, tai ir anksčiau atsikėlėm, ir lyg susiruošėm anksčiau, bet prie mokyklos buvom tik 7.57. Tad dar grįžom namo, nes vaikis tai juk su pižama važiavo, praustis, rengtis ir į darželį. Nespėjam šią savaitę vėl laiku išvažiuot. Nes jei ilgai verkia darželyje, neina pusryčių.

Atsakyti
Sveikos. O mes trim dienom buvom prie juros isvaziave ax.gif aisku stintu sventej pabuvom, tik ju nevalgem biggrin.gif po 8 eurus stintos blink.gif
Atsakyti
Sveikos,
Lyžuka nu tokio maitinimosi būdo kaip tavo sūnus dabar - nu negirdėjau... čia ką duoda- svorį augina ar ką? kodėl vataip ?
Cartman dėl mašinos. Jooo smile.gif
Sunflower nu fainumas jum. su vaiakis abiem? ką nuveikėt gero? ką matėt,ką veikėt.
Pikkolo o ryte vaikus išmėtyt tik tavo reikalas? vyras jau būna anksčiau iškeliavęs ar kaip?

Aš irg noriu plaučėtų virtienių bigsmile.gif turiu tam tikslui rinkinius šaldyklyje, reiks išsivirt prisiruošt atvargt su tais virtienių gaminimais bigsmile.gif
ANT o su vištiena- tai su malta virta?
na su daktariška taimanęs nežavi...įtariu neiks nevalgytų... smile.gif

kaip jums oras- nu bordakas... unsure.gif

Atsakyti