Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pikkolo o  be močiutės neturi daugiau su kuo pabūti mergaitė? Prailgintos nėr mokykloj?  Aš egoistė kai leliukai buvo tai pykdavau kad ant rankų paimdavo,niekam neduodavau savo vaikų :B​   nors gerai sutardavom su uošviais bet patikėdavau tik savo tėvams

Atsakyti

Nėra prailgintos, nesusidarė grupė.

Atsakyti
Taip ir neiškišau nosies lauk ☺ atėjo draugė tai prapliurpėm. gal rytoj irgi bus gražu ☺ tikiuos ☺
Atsakyti
Aš tik į bažnyčią ir atgal. Užtat vaikai lauke prisidūko iki valiai, kol dideli maistą gaminom.
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 09, 21:57)
<p>Ar gripas išguldė? ar užslidinėjot per lietų? Ar Palangoj stintas kemšat?</p>

Stintu parvežė kaimynai iš Palangos, neblogos buvo smile.gif , sake labai vejuota ir šeštadieni į vakara lijo stipriai bigsmile.gif kainos aukštumoje unsure.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, fui pas mus lyja..apniūkę ir dar pirmadienis blink.gif smile.gif
tai va šeštadienį dirbau blynų kepėja. Kepiau lietinių užsišaldymui iš trijų normų (35 lietiniai). Paskutiniam blynui nebeužteko varškės tai sutepiau su nutela... ir tada vaikai užsiprašė kad iškepčiau dabar valgymui su nutela smile.gif tai dar išvienos porcijos kepiau.... o atrodo kepiau kepiau, va dukra išsivežė nemažai užšaldytų, dar valgė savaitgalį, ir šaldiklyje gal 9 blynai liko biggrin.gif smile.gif
kitą savaitgalį žemaičių blynus kepsiu. Nesu šaldžiusi-kaži atšildyti normaliai būna? dukrai supratau nusibodo pusfabrikačiai tai prašo jau šaldytos produkcijos ....Šeimininkės aaaaaa???????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2019 - 09:24
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 11, 09:23)
Sveikos, fui pas mus lyja..apniūkę ir dar pirmadienis  blink.gif smile.gif
tai va šeštadienį dirbau blynų kepėja. Kepiau lietinių užsišaldymui iš trijų normų (35 lietiniai). Paskutiniam blynui nebeužteko varškės tai sutepiau su nutela... ir tada vaikai užsiprašė kad iškepčiau dabar valgymui su nutela smile.gif tai dar išvienos porcijos kepiau.... o atrodo kepiau kepiau, va dukra išsivežė nemažai užšaldytų, dar valgė savaitgalį, ir šaldiklyje gal 9 blynai liko  biggrin.gif smile.gif
kitą savaitgalį žemaičių blynus kepsiu. Nesu šaldžiusi-kaži atšildyti normaliai būna? dukrai supratau nusibodo pusfabrikačiai tai prašo jau šaldytos produkcijos ....Šeimininkės aaaaaa???????

Žemaičiai liuks, tik į džiuvėsėlius teks pavoliot, kad atsišildant nepraskystų. Dar geras reikalas koldūnai. Vakar pati sumeistravau virš 2-jų kg. Turiu šitą formą, greit gaunasi.
https://www.lamaista...sime-kaip-44728
Tik aš nedarau tos plikytos tešlos. man ji nepatinka. Dirbt lengviau, bet šeimynai įprastos skonis mielesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ate42: 11 vasario 2019 - 09:44
aha žemaičiai liuks, aš iškepu ir tada užšaldau, paskui belieka pasišildyti tik, lietiniu neesu šaldžius, kažkaip nevalgom mes jų, bet kažkada pirkau iš maximos tuos blynus lietiniu tai kai atšilo visi sutrupėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 11, 10:03)
aha žemaičiai liuks, aš iškepu ir tada užšaldau, paskui belieka pasišildyti tik, lietiniu neesu šaldžius, kažkaip nevalgom  mes jų, bet kažkada pirkau iš maximos tuos blynus lietiniu tai kai atšilo visi sutrupėjo  bigsmile.gif

na matai pas mane dar vaikų yra, tai anie labai mėgsta. Sūnus pusryčiams galėtų kasdien valgyt. Ir tikrai nesutrupa atšylus, gal ten kokie persenę ir peršalę buvo smile.gif
aš mėgstu va kai akcijos varškei būna užsiperku, prišaldau ir sotūs smile.gif
nors pas tave senjorų yra- irgi turėtų tokius blynus mėgti smile.gif kaip sakoma ar senas ar mažas, norai ir meniu panašus smile.gif

ačiū ate, va gerai kad pasitari su protingesniais- tikrai va bijojau kad neištežtų atšildžius,o čia mat džiuvėsių reik smile.gif bet čia žalius galima šaldyt? man nepatinktų manau kepti.... unsure.gif

koldūnų šiuo metu nešaldau nes turim draugus medžiotojus tai jie ten prisigamina "fabričnai" ir mus vis pamaitina, ta turim dar atsargas. O aš juos ir žiauriai nemėgstu/nemoku/neįgudusi gamint... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2019 - 10:14
senjoros megsta su varške minkštus blynus, beto ne kažin ka ir suvalgo tai aš kepu tam kartui tik, o su žemaičiais jau man terlione gaunas smile.gif, nu nemėgstu aš ju gaminti, tai stengiuos vienu kartu daugiau padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 vasario 2019 - 10:16
Ate o kur tokių formų būna pirkt? nesu mačiusi, kaip fainai- ir man reik smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 11, 10:57)
Ate o kur tokių formų būna pirkt? nesu mačiusi, kaip fainai- ir man reik smile.gif

turbut šita:
https://www.senukai....ma-o-26-cm/2gwk

niekad nepagalvočiau, kad jos gerai užspaudzia
Atsakyti