Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

pas mus tai paštą paima tas, kas tuo metu arčiausiai durų būna :D

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 02 07, 17:42)
<p>pas mus tai paštą paima tas, kas tuo metu arčiausiai durų būna biggrin.gif</p>

Pas mus paima tik atsakingi asmenys už tai...arba jį pavaduojantis.
Kas vakarienei ☺
Atsakyti

buvom kebabų :D

Atsakyti

Varškė su tekšnių uogiene. Kiti nevalgantys.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 07, 19:12)
Pas mus paima tik atsakingi asmenys už tai...arba jį pavaduojantis.
Kas vakarienei ☺

Apelsinas ax.gif . Kai pusę šešių suvalgiau du trečdalius mėsos konservų dėžutės - net nežinau , kaip įvardinti biggrin.gif . Pavakariai, turbūt. O dabar tik apelsinas. Gal dar eisiu ko nors skanaus paieškoti smile.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:  vakarienei buvo kalafioras su keturiais sūriais :B  ir torto likučiai nuo vakar.... vėl visi apsiriję išsiskirstėm į lovas  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 07, 23:53)
<p>Labas vakaras 4u.gif  vakarienei buvo kalafioras su keturiais sūriais cool.gif  ir torto likučiai nuo vakar.... vėl visi apsiriję išsiskirstėm į lovas  biggrin.gif​ </p>

Prašom smulkiau apie kalafiorą 4u.gif

Labas rytas. Noriu miego ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 02 08, 06:33)
Prašom smulkiau apie kalafiorą 4u.gif

Labas rytas. Noriu miego ax.gif

aha ir mane sudomino smile.gif

Vakarienei valgiau daug ir labai įvairaus maisto bigsmile.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  nu ką apie papasakot?  truputi apverdu kad atsiskirtų tarpukai  ir tada dedu į indą su foliją,aptrinu vegeta,supjaustytą olandišką sūrį gabaliukais maždaug 1cm irkokie 4cm ilgio,čia maždaug tokiais pagaliukais ir kaišioju  bile kur,paskui aptepu majonezu,lydytu sūreliu,man tai skanus  žemaitijos pieno su baravykais ir ant viršaus pelėsinio balto sūrio gabalukais pridedu,užpilu tuo vandeniu kur virė,nu maždaug   gal kad apačia apsempta būtų tik ne iki pusės aišku ir užsuku foliją,kad nesiliestų prie sūrio ir į orkaitę. apie gerą pusvalandį kol gražiai apkepa sūris,nu matysis  jau  ir viskas. Skanaus  :)​ 

Atsakyti
ANT skamba skaniai, betašdar neiškesciau neprikišus kokio moliugo ar kitos greit iškepamos daržoves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 08, 08:57)
ANT skamba skaniai, betašdar neiškesciau neprikišus kokio moliugo ar kitos greit iškepamos daržoves smile.gif

iš kur jų beagausi. Pernykštis derlius suvalgytas, pirkti tokių dalykų (moliūgų cukinijų) aš įprastai neperku smile.gif
nu labos.
nu ko jūs.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 08, 10:38)
iš kur jų beagausi. Pernykštis derlius suvalgytas, pirkti tokių dalykų (moliūgų cukinijų) aš įprastai neperku smile.gif
nu labos.
nu ko jūs.

aš dar turiu tiek šaldytu tokių daržovių, tiek viena moliuga dideli neprapjautą smile.gif ir cukinija turiu, viena suvalgem ne tas jau aišku cukinija, bet išsilaikius neblogai buvo, o moliugai aplamai nekeičia savo savybiu smile.gif iki kol pūt nepradeda biggrin.gif
Atsakyti