Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas karalaitės smile.gif
Atsakyti

Labas  :mirksiukas:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 06, 15:31)
Norėčiau paklaust Daratėjos kokią knygą dabar skaito smile.gif bet kaži ar vėl užsuks.... na kada beužsuktum  -parašyk smile.gif

Sunfl kap gyvenat, kuo gyvenat, kaip mama, ką vyras, ką tavo trepsiukės abi smile.gif

Aciu, judam po truputi. Sioks toks sunkus periodas dabar pas mane, bet kaip nors. Nenoriu plestis mirksiukas.gif

Sveikos. As sniega nusikasiau nuo garazo. Pasportavau biggrin.gif Dabar kol maziuke miega, mezgu kombinezona.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 02 07, 11:37)
Aciu, judam po truputi. Sioks toks sunkus periodas dabar pas mane, bet kaip nors. Nenoriu plestis  mirksiukas.gif

Sveikos. As sniega nusikasiau nuo garazo. Pasportavau  biggrin.gif  Dabar kol maziuke miega, mezgu kombinezona.

vyras ar mama? unsure.gif

nu mezgėja šaunuolė... smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

SUn 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 07, 12:44)
vyras ar mama?  unsure.gif

nu mezgėja šaunuolė... smile.gif

Abu mirksiukas.gif bet toks gyvenimas, gyvent reik toliau mirksiukas.gif
Va uzsiemiau stipriai svorio metimu, jau turiu -8kg. ax.gif subrendau matyt tam, nebevalgau jokio slamsto. Lengvas, normuotas maistas dabar pas mane vyrauja.
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 02 07, 13:55)
Abu  mirksiukas.gif  bet toks gyvenimas, gyvent reik toliau  mirksiukas.gif
Va uzsiemiau stipriai svorio metimu, jau turiu -8kg.  ax.gif subrendau matyt tam, nebevalgau jokio slamsto. Lengvas, normuotas maistas dabar pas mane vyrauja.

šauniai mirksiukas.gif
Atsakyti

Darbo cirkai: atnešė DHL siuntinį. Tai mūs kolegė iš Vilniaus (ta kurią direktore vadinam) pas ką čia DHL? O aš kaip tik virtuvėj rankas ploviau, sakau: gi nesvarbu kas pasirašys, juk nereik už tai mokėt. O ji demonstratyviai nusisuko ir sau toliau dėlioja savo popierius. O berniukas iš DHL pasimetęs: tai kas pasirašys? Pasirašiau, man tai koks skirtumas. Bet vat ta nustebino. Šiandien dar paštą atnešė irgi nei vienas vilnietis šiknos nepakėlė. Nesupratau, koks skirtumas kas pasirašys, jei tai įmonei? O įdomiausia, kad tas laiškas tai tai direktorei buvo.

Atsakyti
tai pas jus dalis darbuotoju iš vln važineja?

nu jo 'smagu" ten pas jus unsure.gif
Atsakyti

Dalis Vilniuje ofise sėdi, retkarčiais į Kauną atvažiuoja. Ir tada sėdi čia i nieko nedaro, ta prasme nei pašto priima, nei siuntų, nei neįleidžia pro duris. Taip sakant - ponai.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 07, 15:07)
<p>Dalis Vilniuje ofise sėdi, retkarčiais į Kauną atvažiuoja. Ir tada sėdi čia i nieko nedaro, ta prasme nei pašto priima, nei siuntų, nei neįleidžia pro duris. Taip sakant - ponai.</p>

nuu tigis jie iš sostinės..nėr ko sujumis lygintis smile.gif
arba jaučiasi ne savi, normalu manau kad vietiniai pasirašo.. unsure.gif
jei man įkabinetą užneštų siuntinį ir būtų kažkas svetimo iš centro pvz tai aišku man reiktų pasirašyt, prie ko jie...

planuoju vasaros atostogas - ta prasme jau grafiką stato ... kaip keista smile.gif
jau sėklų pirmų nusipirkau...taip užsinorėjau smile.gif
taip faina-vos iškėlė ir jau su akcija...cirkininkai tikri su tomis akcijomis smile.gif

Atsakyti

Taigis anksčiau patys čia sėdėjo, bet irgi niekada nepakeldavo šiknos paštui pasirašyt. Ne lygis matyt.

Atsakyti