Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Kolegės namuose irgi nebuvo elektros, bet greit sutvarkė jiem. Pas mus nebuvo dingusi. Pas mus viskas elektra, tai šildymo aišku nebūtų, kaip ir maisto ir karšto gėrimo. Bet apie savaitę dar šilumą namas išlaikytų, ypač kai lauke nėra minuso.

Visas grožis nuo medžių nukrito, ech. Prognozavo vasarį kaip šalčiausią žiemos mėnesį, bet dabar matau prognozėse tik pliusą, ir nemenką. Įdomu ar nepasikeis?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 06, 09:17)
labas rytas  biggrin.gif
lietus Lietuvoj? verysad.gif
einu kavos kaistis...

nei lietaus, nei sniego, geriu žalią arbatą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 06, 10:24)
nei lietaus, nei sniego, geriu žalią arbatą  bigsmile.gif

o tu dirbi ar tau nedarbigumas?

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 06, 11:14)
o tu dirbi ar tau nedarbigumas?

aš kaip žmogus lojalus sodrai biggrin.gif, dirbu be jokių biuleteniu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 06, 11:48)
aš kaip žmogus lojalus sodrai biggrin.gif, dirbu be jokių biuleteniu  bigsmile.gif

maladiec smile.gif

reikia gražios sekcijos (gaminsim), gal turit kokių nerealių pavyzdžių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 06, 12:41)
maladiec smile.gif

reikia gražios sekcijos (gaminsim), gal turit kokių nerealių pavyzdžių? smile.gif

nepatinka man jokios sekcijos tik vieta dulkems kauptis, arba kokia sienine spinta uždara viskam sudeti arba aplamai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 06, 12:57)
nepatinka man jokios sekcijos tik vieta dulkems kauptis, arba kokia sienine spinta uždara viskam sudeti arba aplamai nieko smile.gif

na dabar kaiptikeina mada kad sekcija su spinta tai atgyvena. tai jau spintos nebedarysiu (rūbams), kažkokias taip tik spinteles...
Atsakyti

Daratėja kokiam restorane dirbi? 

Švyturys Bhouse :)

Ne restoranas ten, o gastrobaras :)

Fainas!

Tad rekomenduoju  :laugh: 

Labas mergaitės :) 

Kaip faina šnd, pliusinė temperatūra, tad visas sniegas baigia ištirpti. Kaip man patinka  :laugh:  :rolleyes: 

Laisvadienis man šnd. Tai nieko nedarysiu :D  Noriu baigti knygą skaityti, serialą pažiūrėti ir su vištom eit miegot , belenkoks miego trūkumas man.

Taip ir gyvenu :)

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 02 01, 16:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="as ne tokia" data-cid="72340931" data-time="1549025297"><div><p>Pikkolo bet jis kai sveikas ir blogai miega? kartu miegat?</p><p></p></div></blockquote><p>Paskutiniu metu taip, blogai miega, prabunda naktį ir verkia, neleidžia nei apkabint, nei prisiglaust, nieko, tik sėdi ir verkia. Nuo gimimo dar nėra išmiegojęs ramiai visos nakties. Jei naktį prabunda 2-3 kartus, tai gerai, dar geriau jei nenori mp, o tik prabudęs pasėdi ir toliau nuvirsta. Bet būna, kad neužmiega, tai keliasi ir keliasi. Ir ryte nei minutės nepamiega vienas, keliasi kartu, net naktį negaliu į wc nueiti. Ir taip, miegam kartu.</p>

Toks laikotarpis, isaugs. Mano Egle dare taip pat, tokio amziaus ir niekas nepadejo.

Sveikos
Atsakyti
Norėčiau paklaust Daratėjos kokią knygą dabar skaito smile.gif bet kaži ar vėl užsuks.... na kada beužsuktum -parašyk smile.gif

Sunfl kap gyvenat, kuo gyvenat, kaip mama, ką vyras, ką tavo trepsiukės abi smile.gif
Atsakyti

Norėčiau paklaust Daratėjos kokią knygą dabar skaito smile.gifbet kaži ar vėl užsuks.... na kada beužsuktum -parašyk smile.gif

https://www.knyguklu...ku-namu-tesinys

Šitą :)

Tik pasidžiaugiau, jog tirpsta sniegas..... :laugh: 

Vėl snigti pradėjo :laugh:​ 

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 06, 08:43)
nu smagiai , o kuom šildos kaimynai? Nesurišta pečiai su elektra, nes pvz. mums tai butų kapu biggrin.gif

Sveikos  ax.gif

Nežinau. Jau jų problemos biggrin.gif . Aš irgi buvau nevalgiusnegėrusužgesintupečium blink.gif . Šiandien vėl dingo, bet per dvi valandas sutvarkė.

QUOTE(-Darateja- @ 2019 02 06, 15:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="as ne tokia" data-cid="72342976" data-time="1549211622"><div><p>Daratėja kokiam restorane dirbi? </p><p> </p></div></blockquote><p>Švyturys Bhouse smile.gif</p><p>Ne restoranas ten, o gastrobaras smile.gif</p><p>Fainas!</p><p>Tad rekomenduoju  laugh.gif </p><p>Labas mergaitės smile.gif </p><p>Kaip faina šnd, pliusinė temperatūra, tad visas sniegas baigia ištirpti. Kaip man patinka  laugh.gif  rolleyes.gif </p><p>Laisvadienis man šnd. Tai nieko nedarysiu biggrin.gif  Noriu baigti knygą skaityti, serialą pažiūrėti ir su vištom eit miegot , belenkoks miego trūkumas man.</p><p>Taip ir gyvenu smile.gif</p>

Puiki tavo diena biggrin.gif wub.gif

Pas mus tai nelijo , vaikai besmegenius lipdė. Vis dar gražu gamtoj. Bet , dabar grįžtant, kelias atrodo plikas, o yra grynas ledas, mašina slysta belekaip
Atsakyti