Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(pikkolo @ 2019 02 01, 12:51)
<p>Tai mano vaikis jau sveikut sveikutėlis. Prieš 7 val man: keliamės? Ir naktį beveik nekosėjo, ir migravo po visą lovą, vos neiškrito net. Ir vakar mama sakė valgė valgė valgė valgė. </p>

liuks, taip ir turėjo būt mirksiukas.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 01, 14:11)
Tai smagu Pikkolo kad lengvai prasisukot smile.gif Maniškis irgi sirgo gal tris dienas tik, na temperatūra aplamai tik dieną buvo smile.gif Poto savaitę namuose reabilitavosi...dabar kitai savaitei paskelbė karantiną mokykloj smile.gif na tiesiog jam gerumas aišku, bet kai matau kaip neturi kas veikti vaikas ir skambučių į dieną man po 20....tai tik vieni nervai... biggrin.gif 

Na lauksim Lyžukos diagnozių ir gydymų...

Per radiocentrą kalba apie šaltibarščius. Jau gal visai ir norėčiau.... smile.gif

Parnešk jam knygų, turės ką veikti. Pvz - Nevykėlio dienoraštis.

QUOTE(as ne tokia @ 2019 02 01, 15:48)
trauksim...</p><p>Šiandien cepelinai ir moliūgienė  rolleyes.gif​ </p>

ar ne per skaniai bigsmile.gif

QUOTE(Cartman @ 2019 02 01, 19:22)
<p>Ačiū!  smile.gif </p><p></p><p>užmaišiau žuviai tešlą su alum, dabar likutį gurkšnoju biggrin.gif</p>

viliojate čia mane, pirmiau cepakų, dabar jau alaus noriu biggrin.gif

QUOTE(-Darateja- @ 2019 02 01, 20:59)
<p>Labas mergaitės smile.gif</p><p>Vakar ir šnd laisvos man. Tai kažkoks kosmosas 
</p><p> Kaip džiaugiuosi, jog mano vaikai jau dideli  rolleyes.gif </p><p>Nesergam.</p><p>Laikomės.</p><p>Ir šiaip pavasario jau noriu  cool.gif </p><p>Vėl problemos visokios lenda, bet aš apsimetu akla, ir stengiuosi jų nematyti. Žinau, jog taip negalima. O bet tačiau biggrin.gif​ </p>

kur problemos? su meile?
Atsakyti

kur problemos? su meile?

Didžiausios problemos, tai su mama.

Sūnaus paauglystė irgi problemėlių kelia.

Laiko trūkumas. 

Ir apskritai esu vasaros motera, tai rudenį ir žiemą man būna sunku :)

O asmeninis gyvenimas toks painus pas mane, jog pati galvoju kas čia vyksta  :laugh: 

Atsakyti
Na va prisiduodu.. Gyvensiu... Kolkas biggrin.gif

Nei gripas nei panašus virusai, o juostinė pūslelinė, gavau tablečių pirmadienį jei šitos nepadės keis kitomis, dar kažkokių leidžiamų norėjo issrasyt tai išsisukau ir iki pirmadienio dėl biuletenio pagalvot bigsmile.gif ai dar šiaip pagal tas programas pridaviau dalį tyrimų tai dabar sąžinė irgi rami šitoj vietoj bigsmile.gif tik vienam švietimui reikia registruotis kur į didesnį miestą nes pas mane nedaro jo
Atsakyti

Lyžuka  :4u: kiek žinaau visai skausminga liga?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 02 02, 11:52)
<p>Lyžuka  4u.gif kiek žinaau visai skausminga liga?  unsure.gif​ </p>

Neklausk kiek kentėjau, bet ir pati kalta reikejo iš karto kreiptis, ir panik-s but mažiau, sakė kitiems net tokį tramadoli nuo skausmo išrašo o jis jau prie narkotinių yra
Atsakyti

Mano tėčiui šitas buvo. Tai irgi iškart nesikreipė, nes galvojo, kad tas tarpšonkaulinis uždegimas.

Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 02, 10:23)
Na va prisiduodu.. Gyvensiu... Kolkas  biggrin.gif

Nei gripas nei panašus virusai, o juostinė pūslelinė, gavau tablečių pirmadienį jei šitos nepadės keis kitomis, dar kažkokių leidžiamų norėjo issrasyt tai išsisukau ir iki pirmadienio dėl biuletenio pagalvot  bigsmile.gif ai dar šiaip pagal tas programas pridaviau dalį tyrimų tai dabar sąžinė irgi rami šitoj vietoj  bigsmile.gif tik vienam švietimui reikia registruotis kur į didesnį miestą nes pas mane nedaro jo

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Net nežinojau tokios ligos, paskaičiau - vaje blink.gif .
Na, žiūrėk savęs, niekas kitas nepasirūpins 4u.gif
Net ir mes biggrin.gif
Atsakyti

Labas vakaras.

Tikrai labai skausminga liga juostinė :unsure: 

Daratėja kokiam restorane dirbi? 

Buvom Tilto  bare,ir  kiniečių kambary :B 

Nu bet ir šilta toj Klaipėdoj...

Vakarienei STINTOS KEPTOS :wub:  :B​ 

Atsakyti

norėčiau stintų :) 

pas mane buvo vištų blauzdelės. Dabar b dar bananų duoną kepa :) o aš tai googlinuos idėjas mini pabaėgimui po poros savaičių :)

Atsakyti
Aš irgi norėčiau stintų ax.gif . Norfoj kartais būna, bet pastaruoju metu ten nenuvažiuojam.

Paskaičiau, kad ššiandien tinkama diena gėlėms sodinti, tai 11 vazonėlių įveikiau. Bet šeima liko be varškėčių biggrin.gif . Gavo tenkintis vakarykščia sriuba. Ne kažin kas rolleyes.gif . Tai dabar MB keps obuolių pyragą su parduotuvine šaldyta tešla. Jau kvepia cinamonas wub.gif .

Kur bėgsi, Cartman?
Aš taip norėčiau ne tiek ir daug- pamatyti užšalusias marias ir konkrečiai- Ventės ragą žiemą. Švyturį wub.gif . Labai įdomu, kaip ten atrodo.
Bet, turbūt, nenuvyksim ax.gif . Nelabai gerai, kad šeštadienis dirbamas.
Atsakyti

Pempe,manai ne atšaldytos būna Norfoj? 

Atsakyti

Tai pasiruošę naujai savaitei? Vaikis jau baigia mus iš proto išvest su savo kaprizais. Va ką reiškia kai užsibūna namie. Neturi kur energijos išliet. Na bent į lauką, kad ir trumpam, bet ištempiau.

Užtat dukra pradėjo sloguot. Ech. Gal neįsisirgs. 

Atsakyti