Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Na taip, teoriškai tikrai lengvai, bet tai kiek mus jis prinervino su tuo sirgimu. Jei taip kiekvieną kartą, tai oi oi oi. Nu košmaras kažkoks. Gal ta trinktūra kiek padės, nes biškį reik vaikui nervukus apraminti.

Atsakyti

Laba diena :4u: sapininkės :D   Pikkolo bet jis kai sveikas ir blogai miega? kartu miegat?

Mano madam bando vaidint sergančia bet nepavyko :B  rytoj į pajūrį trauksim...

Šiandien cepelinai ir moliūgienė  :rolleyes:​ 

Atsakyti
ANT ką pajūry veiksit? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif na aišku be deginimosi ir maudymosi ...kas svaime suprantama smile.gif
Atsakyti

Pikkolo bet jis kai sveikas ir blogai miega? kartu miegat?

Paskutiniu metu taip, blogai miega, prabunda naktį ir verkia, neleidžia nei apkabint, nei prisiglaust, nieko, tik sėdi ir verkia. Nuo gimimo dar nėra išmiegojęs ramiai visos nakties. Jei naktį prabunda 2-3 kartus, tai gerai, dar geriau jei nenori mp, o tik prabudęs pasėdi ir toliau nuvirsta. Bet būna, kad neužmiega, tai keliasi ir keliasi. Ir ryte nei minutės nepamiega vienas, keliasi kartu, net naktį negaliu į wc nueiti. Ir taip, miegam kartu.

Atsakyti

ANT ką pajūry veiksit? bigsmile.gifbigsmile.gifbigsmile.gifna aišku be deginimosi ir maudymosi ...kas svaime suprantama smile.gif

Sūnų aplankyt,kariuomenėj,nes visą mėnesį  negrįš, termo drabužių prašė ir šokoladukų,ir cukraus gabaliukais :B 

Jautruolis pikkolo :hmm:  sunkus nėštumas buvo?

Atsakyti

Tai abu jautrūs vaikai. Tik vienas dienom verkia, o kitas naktim  :D 

O kas yra sunkus nėštumas? Buvo bėdelių, bet nieko labai rimto.

Atsakyti

Labas :)

Ačiūks už sveikinimus  :4u: 

aš miego noriu. Šią savaitę nuo 6 dirbau, tai kažkaip trūksta. 

Vakarienei fish and chips :D

Atsakyti

Oi,Cartman su uogienės diena praėjusia :birthday2:  linkiu daug saldžių dar metų  :dovana: 

Pikkolo ta prasme gal pati jautri ir nervuota buvai? Mano jaunuolis dieną naktį klykdavo, bet ir aš verkdavau. O madam rami kol maža buvo,dabar pradėjo bujot :bash:​ 

Atsakyti

Ačiū!  :) 

užmaišiau žuviai tešlą su alum, dabar likutį gurkšnoju :D

Atsakyti

Ačiū!  :)

užmaišiau žuviai tešlą su alum, dabar likutį gurkšnoju :D

Galima smulkiau :hmm:  kokiai žuviai kokia tešla?

Atsakyti

Labas mergaitės :)

Vakar ir šnd laisvos man. Tai kažkoks kosmosas  :laugh: 

CARTMAN į kompaniją aš tau  :sutinku:  gerai užmegzti romaną su aludariu  :laugh: gauni visokio alaus bandymų "mėginukų"  :laugh:

Kaip džiaugiuosi, jog mano vaikai jau dideli  :rolleyes: 

Nesergam.

Laikomės.

Ir šiaip pavasario jau noriu  :B 

Vėl problemos visokios lenda, bet aš apsimetu akla, ir stengiuosi jų nematyti. Žinau, jog taip negalima. O bet tačiau :D​ 

Atsakyti

Galima smulkiau :hmm:  kokiai žuviai kokia tešla?

žuvis - menkės filė. Tešla (2 filė puselėm) stiklinė miltų, trečdalis stiklinės kukurūzų krakmolo, šaukštelis kepimo miltelių, druska ir alaus tiek kad gautųsi gan tirštoka tešla (kaip mielinius blynus darant panaši), dėt šaltai pusvalandžiui - valandai, tada žuvį apvoliot miltuose, tada tešlo ir kept fritiūrinėj ar keptuvėj su daaauug aliejaus :)

Daratėja, o reikia į svečius pas tave matau prašytis  :sutinku::D

Atsakyti