Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 31, 11:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyžuka" data-cid="72339281" data-time="1548922967"><div><p>Nu tikekimes kad tikvirusas del visa ko dar pas gine antradieniui užsiregsitravau net nustebau kad talonelis buvo matyt kažkas atsisake besirgdamas</p></div></blockquote><p>O ką turi bendro gerklė ir ginė? jei "dėl visa ko? hmm.gif  rolleyes.gif </p>

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

nesiplesiu čia , bet yra dar tokia tarpine grandis tarp jų kur irgi "šlubuoja" biggrin.gif

beto man priklauso jau pagal amžiu kai kurios programos, kuriu aš nei buvus nei kažka tyrusis, tai va čia ta proga suėmiau save į rankas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 31 sausio 2019 - 11:21
Sveikos.
Būkit sveikos ir nesirkit.
Pas mus kažkaio tų gripų nei darbe neiaplinkoj lyg nėr (tfu tfu tfu).
vaikas antras rytas grįžta iš čiužyklos nelaimingas, šiandien jau verkdamas biggrin.gif Kadangi į mokykląliepė dar neit šią savaitę o sveikas jau visiškai, tai atidarė čiuožyklą, nusipirkom naujas pačiūžas ir aišk. Labai norisi.... Po pietų neina nes dar kas iš klasiokų užmatys, žinot tokio amžiaus tuoj rėkaus- į mokyklą neina o ant ledo čiuožia...o rytais kiek nueina tiek ledą papildo smile.gif smile.gif šiandien grįžo verkdamas- vėl negavo pačiuožt smile.gif smile.gif
Atsakyti
Vrine visur savos problemos biggrin.gif

Kažin kaip senoje versijoje ištrinti temas iš favoritu? Prisidejus bile kiek o dabar nervina jos mane
Atsakyti
Čia kompe į favoritus? tai užeini ir su dešiniu mygtuku spragteli -atsiranda ištrinti ir trini. smile.gif jei to klausi smile.gif
jei kažkaip supermamose tai nzn, aš nededu taip. aš įkompo favoritus įsidedu ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 31 sausio 2019 - 16:47
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 31, 17:09)
Vrine visur savos problemos biggrin.gif
Kažin kaip senoje versijoje ištrinti temas iš favoritu? Prisidejus bile kiek o dabar nervina jos mane

Paspaudi favorites, ir ,dešinėje temų, yra pašalinti. Tai ir šalini smile.gif
Atsakyti
Rytas .
Ar jau dirbate ?

Aš tik bandau atsibusti vartotojo įkelta nuotrauka

Nors iš tikro pažadino sapnas, labai ryškus, labai spalvotas. Kažkos diedas su merga ieškojo mano pusbrolio(nemačiau jo gal 3 metus biggrin.gif ), sakė, kad paviešintos to pusbrolio ir to mergos nuogų nuotraukos spaudoje biggrin.gif , norėjo perspėti biggrin.gif . Jinai sakėsi esanti pusbrolio istorijos mokytoja biggrin.gif . Tada mano vyras atvarė pažiūrėt, su kuo čia šneku. Taip jau arti prilindo, davė suprasti,kad aš ne šiaip boba, o jo boba biggrin.gif . Paskui kažkur stalas su puodeliais nugriuvo, tan bendruomenės pirmininkė tvarkėsi , ir kažkaip jai nugriuvo biggrin.gif . O mes stovėjom lauke, kažkokioj kaip sodyboje, prie tvoros stovėjo televizorius(lauke! biggrin.gif ) ir nuolat suko reklamą apie roko grupę, kurioje mano sūnus dainuoja biggrin.gif . Ir tada pasigirdo, kaip viename pastatų jie repetuoja. O mes stovim ir klausom. Ir girdžiu, kad sūnus tokiu aksominiu balsu prie gitarų kad uždainuoja, o tas vyras, kur su ta merga, ir sako- va, dabar pamėgdžios Merūną, neįdomu biggrin.gif . Ir tikrai, daina, kaip ir Merūno biggrin.gif . Ir kažkiek ten padainuoja, bet nustoja, ir laukiam, kas toliau. Ir kažkaip tylu. Ir atsibudau biggrin.gif
Atsakyti
Labos,
sapnuotojos smile.gif
Lyžuka kaip tu gyva?

aš tai vakar pažiūrėjau darbe į vieną savo stalčių su mintimi kad reiktų susitvarkyt smile.gif tai naktį sapnuoju kaip kolegė ateina, atidaro mano tą stalčių ir viską išbraukia ant žemės...tipo kokia čia betvarkė... buvo gėda smile.gif smile.gif šiandien ryte atėjus pirmu darbu va stalčių susitvarkiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 02 01, 09:04)
Labos,
sapnuotojos smile.gif
Lyžuka kaip tu gyva?

aš tai vakar pažiūrėjau darbe į vieną savo stalčių su mintimi kad reiktų susitvarkyt smile.gif  tai naktį sapnuoju kaip kolegė ateina, atidaro mano tą stalčių ir viską išbraukia ant žemės...tipo kokia čia betvarkė... buvo gėda smile.gif smile.gif šiandien ryte atėjus pirmu darbu va stalčių susitvarkiau smile.gif

Nu gyva, pas gydytoją važiuosiu šeimos matysiu kas toliau jei tel sakė kraujo tyrimas nr. 1, įdomu gripą gi dabar iš jo nustato gal dėlto...

Aha ir mane kelintą naktis ne sapnai o ištisos istorijos...Tai mb ramybės neduoda, tai vėl kas anąkart teroristai puolė, karas prasidėjo bigsmile.gif , žodžiu kas naktis tai vis kitas serialo sezonas
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 02 01, 10:09)
Nu gyva, pas gydytoją važiuosiu šeimos matysiu kas toliau jei tel sakė kraujo tyrimas nr. 1, įdomu gripą gi dabar iš jo nustato gal dėlto...

Aha ir mane kelintą naktis ne sapnai o ištisos istorijos...Tai mb ramybės neduoda, tai vėl kas anąkart teroristai puolė,  karas prasidėjo  bigsmile.gif , žodžiu kas naktis tai vis kitas serialo sezonas

Kai jau viską žinosi, tai pasakyk 4u.gif
Atsakyti

Lyžuka gripą ne iš kraujo nustato, o iš nosies ima tepinėlį ir jei turi spec aparatuką tai parodo po 10 min. Bet šįmet gripas yra su staigia ir labai aukšta temperatūra, kosuliu, bet be slogos. Tau tiesiog eilinis virusas, kaip ir mano vaikiui.

Atsakyti

Tai mano vaikis jau sveikut sveikutėlis. Prieš 7 val man: keliamės? Ir naktį beveik nekosėjo, ir migravo po visą lovą, vos neiškrito net. Ir vakar mama sakė valgė valgė valgė valgė. 

Atsakyti
Tai smagu Pikkolo kad lengvai prasisukot smile.gif Maniškis irgi sirgo gal tris dienas tik, na temperatūra aplamai tik dieną buvo smile.gif Poto savaitę namuose reabilitavosi...dabar kitai savaitei paskelbė karantiną mokykloj smile.gif na tiesiog jam gerumas aišku, bet kai matau kaip neturi kas veikti vaikas ir skambučių į dieną man po 20....tai tik vieni nervai... biggrin.gif

Na lauksim Lyžukos diagnozių ir gydymų...

Per radiocentrą kalba apie šaltibarščius. Jau gal visai ir norėčiau.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 01 vasario 2019 - 13:13