Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Deklaruojam, bet stebuklo nebuna smile.gif svyruoja tarp 50 ir 55, kažkada buvo išauge irgi link tavo sumu tai pavyko iki 70 susimažinti o dabar ir iki tiek, o jus gal nama elektra šildotes? Pas mus tik vanduo elektra ir dalinai pečius varo vandeni i radiatorius o visa kita iš smukmenu susidaro mirksiukas.gif

buvo irgi karta kai pora men moket nereikejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 sausio 2019 - 13:10

Pas mus šilumos siurblys. Mokesčiai: vanduo, šiūkšlės ir elektra.

Atsakyti
Laba, ateinu pasigirt. biggrin.gif
Va ką radau parvažiavus, o atrodė dar toli kol prasiskleis.
Dalinuosi grožiu.
vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 01 30, 18:22)
Laba, ateinu pasigirt.  biggrin.gif
Va ką radau parvažiavus, o atrodė dar toli kol prasiskleis.
Dalinuosi grožiu.
[url=h

Ate - aaaaaa bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif , gražiausia, ką pastaruoju metu esu mačiusi!
iR kiek daug bigsmile.gif

Įdėk į šitą temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 30 sausio 2019 - 21:50
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 30, 21:48)
Ate - aaaaaa bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif , gražiausia, ką pastaruoju metu esu mačiusi!
iR kiek daug bigsmile.gif

Įdėk į  šitą temą  4u.gif

Nori gal vaikiukų? Rašyk į až adresą. Nebus dideli, bet priaugs.
Atsakyti

Labas rytas... kokia "nuotaka"  :wub:  

ašai noriu :B​ 

Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2019 01 30, 23:34)

Ačiū labai , bet, man rodos, tokį vaikiuką iš uošvienės esu gavusi. Tik dar nežydi. Juk be raudonų dryželių? Nes būna balti, bet dar turi dryžukus. Čia lyg nematau.
Nors, jei būtum arčiau, jaučiu, vistiek norėčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 31, 07:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ate42" data-cid="72339010" data-time="1548880490"><div><p>Nori gal vaikiukų? Rašyk į až adresą. Nebus dideli, bet priaugs.</p></div></blockquote><p>Labas rytas... kokia "nuotaka"  wub.gif  </p><p>ašai noriu cool.gif​ </p>

Kada pasimatom?
Oi, labas
Papildyta:
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 31, 08:03)
Ačiū labai , bet, man rodos, tokį vaikiuką iš uošvienės esu gavusi. Tik dar nežydi. Juk be raudonų dryželių? Nes būna balti, bet dar turi dryžukus. Čia lyg nematau.
Nors, jei būtum arčiau, jaučiu, vistiek norėčiau biggrin.gif

Apatiniam lapely yra keli labai neryškūs rausvi brūkšneliai. Nufotkinsiu vakare iš arčiau.
Atsakyti
Ate, labai gražūs, o dar kai jų daug tai tuo labiau mirksiukas.gif

Sveikos smile.gif

papjove visursai gerkle užgulta, viskas į krutine suėjo, ryt užsiregistravau pas dakatrų verysad.gif, norečiau šiandien pagulet bet jau spejo prieš mane bendradarbe biuleteni pasiimt... žodziu
Atsakyti

Lyžuka, visai kaip mano vaikiui. Užtat šiąnakt beveik jau miegojom gerai. Kosėjo tik prieš užmigdamas, naktį kai prabudo verkdamas: negalima, ir ryte prabudęs. Pradėjau duoti tokią trinktūrą Sanusal, gal ramiau miegos, gydytoja išrašė pagert. 

Atsakyti
Nu tikekimes kad tikvirusas del visa ko dar pas gine antradieniui užsiregsitravau net nustebau kad talonelis buvo matyt kažkas atsisake besirgdamas
Atsakyti

Nu tikekimes kad tikvirusas del visa ko dar pas gine antradieniui užsiregsitravau net nustebau kad talonelis buvo matyt kažkas atsisake besirgdamas

O ką turi bendro gerklė ir ginė? jei "dėl visa ko? :hmm:  :rolleyes: 

Atsakyti