Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas,
aš ne tokia - tai šiandien dirbi supratau... ramaus darbelio smile.gif

aga gripas puola. Lyžuka tu savo senjoras skiepiji nuo gripo? man sako vis miršta tie senesni ir neskiepyti nuo komplikacijų.... unsure.gif
Mano jaunuoliui gydytoja vietoj prašytų iki šiandienos nedarbingumo pratęsė iki savaitgalio. tai laimės pilnos kelnės. Gal ir protingai- klasės pustuštės, vaikai serga...ką ten labai daug neišmoks per tas dvi dienas....
vakar prikepiau kiotletų su bulvėm po orkaite (sumečiau ir patys iškepė), pagaminau salotų žalių su pekinu. Suvalgė viską. Tipo šiandien vėl gamint??? nu naaaaa.... unsure.gif
Atsakyti
mes nesiskiepinę niekad, kažkaip netikiu aš tais skiepais.... o tavo šeimyna Vrine paskiepyta visa?
Atsakyti
Mano vaikus šiemet MV brolis tas daktaras paskiepijo, tipo nupirko skiepus ir paskiepijo. Šiaip niekad neskiepydavom ir nesirgdavo. Šiemet nu atvežė tai ką ten pyksies smile.gif kai sūnus dabar susirgo- sakau nu nafik- jei bus gripas tai bus anekdotas...bet mat ne gripas, tai negali pykti smile.gif
Atsakyti
Sako jei ir kitos atmainos gripas tada vistiek sergama lengviau su skiepais negu be jų, čia įdomi "as ne tavo" nuomone šituo klausimu butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš nesiskiepiju ir neketinu.
Pas mus dar gripo nesijaučia, galėtų ir neateiti ax.gif
Atsakyti
Mergos kiek mokėt už elektrą nuo sausio? unsure.gif mano vieno tarifo-nėra to dieninio/naktinio .... nežinot?
Atsakyti

V-Rine skiepas neapsaugo nuo susirgimo, tik nuo komplikacijų, nors ir tai nėra 100% garantijos. O gripo skiepas yra mažiausiai veiksmingas, ar ne 60-70% veiksmingumas. Niekada nesiskiepijau. Mamą skiepydavo darbe, tėtę irgi, vyras sakė irgi darbuotojam nupirko skiepus. Bet suprantu kai skiepijasi žmonės, kurie turi daug kontakto su kitais, kaip gydytojai, kasininkai ir pan. Šįmet sako kaip tik pataikė su skiepu, skiepijo nuo A tipo, tai toks ir yra. 

Dėl elektros nieko nežinau, mes turim planą Namai+, tai eso mum patys sąskaitą atsiunčia, pagal vidurkį sunaudojamos elektros. 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 30, 10:27)
Mergos kiek mokėt už elektrą nuo sausio?  unsure.gif  mano vieno tarifo-nėra to dieninio/naktinio .... nežinot?

Laba,
0,13 pinigo. biggrin.gif
Atsakyti
pas mane kažkoks vaikštantis virusas, tai sprandą paskauda, tai pečius, tai krūtį , lyg taip keistai šilta, bet temp nėra.

mūs planas namai, mokam pagal jų išskaičiuotą vidurkį ta eso ar kokia ten dabar persivadinus, man atsiunčia gale men saskaita ir patys nusirašo nuo banko saskaitos, mano tik reikalas kad ten butų nuo ko nusirašyt mirksiukas.gif

a žiuriu pikkolo panašiai aprašius, tik va mokam tai nemažai apie 55 eur verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 sausio 2019 - 11:29
Cartman, pasirodo tava gimkė šiandien? biggrin.gif bigsmile.gif

Dideliausi sveikinimai. Būk laiminga sveika ir turtinga. Kad visos svajonės pildytųsi....

Tai radai kokį tortą? smile.gif

Ate ačiū smile.gif einu mokėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 30 sausio 2019 - 11:29
Cartman, sveikiimai smile.gif

Va tau gatavas tortukas smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 30 sausio 2019 - 11:41

Lyžuka, o jūs nepamirštat karts nuo karto deklaruoti rodmenis? Nes tada ir išsilygina ta suma. Mes mokėjom pernai pradžioj ~92, o į metų galą ~104. Kovą berods pakeitė skaitliuką ir gavosi, kad turėjom sumokėti ir už faktą ir už tą paskaičiuotą vidurkį, tai labai iškraipė likusius mokėjimus. Tai metų gale deklaravau ir gavosi, kad nereikėjo mokėti už gruodį ir dar už dalį sausio mėnesio.

Atsakyti