Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 29, 10:47)
pas mus cepelinus valgo tik vyras, tai gaminu juos kartą į 5 metus smile.gif man tas gaminimas nervina.... biggrin.gif

aš ir į 5 m negaminu pati, o nuperku biggrin.gif šaldytų, sakysit ne kokia ta mesa, bet žinau kad nevalgytu ir mano gamintu tai neapkraunu galvos tuom bigsmile.gif
Atsakyti

Nekišu į jokią orkaitę. Bulviniai pas mane, tai ir cepelinai būna kartą į mėnesį ir kugelis

Atsakyti

Nedarau beveik nieko iš bulvių. Labai daug darbo.

Pas mus saulė šviečia.

Atsakyti
Aš buvau pradėjus iš tokios virtuveles "maistas į namus" pirktis, bet ten dar aršiau negu iš kokiu norfu, nesuprantu valgai lyg ir nieko bet užtat paskui kaip skrandį skauda, nesupranta kaip nesugeba pagaminti normalaus maisto eilinio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 29, 13:52)
<p>Nedarau beveik nieko iš bulvių. Labai daug darbo.</p><p>Pas mus saulė šviečia.</p>



o taiką darai tada, kas yra nedaug-su viskuo daug...žalia mėsa pvz irgi daug. Su sasyyskom nedaug smile.gif
Atsakyti

o taiką darai tada, kas yra nedaug-su viskuo daug...žalia mėsa pvz irgi daug. Su sasyyskom nedaug smile.gif

Daugiausiai tai višta pas mus. Man visai skanu ir be jokių prieskonių kepta. Bet labai patinka pvz su medaus ir sojos padažo marinatu (įkloti foliją į kepimo indą, sudėti petukų dalis "tulpes". Sumaišyti šaukštą medaus su 2 šaukštais sojų padažo ir užpilti ant vištienos, tada užkloti folija ir kepti) arba citrininė vištiena iš Beatos virtuvės. Ir visai skaniai gavosi savaitgalį lašiša su daržovėm. Nemėgstu gaminti.

Atsakyti
mes tai be bulvių niekaip.... biggrin.gif bulviniai, jei ne pagrindinis patiekalas tai prie mėsos ir t.t. visada iš jų turi būt...

tik va galvoju Kėdainių blynus kei kreikia kepti kad ta mėsa iškeptų,jie juk neploni būna, o mėsa žalia dedasi....

einu kavos. Gėriau galvai plečiančių tai visą dieną medituoju/snūduriuoju rolleyes.gif

namie karas- susipirko vaikai pačiūžas, pas mus ledą išliejo čiuožykloj...o vaikui rytdar pažyma nuo mokyklos- tai kaiten esit- dar sutiks kokį klasioką...ir rašo ištisai- mam eisiu, ai mam neisiu, mam galima? o kodėl negalima... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 29 sausio 2019 - 15:24

Tas mišrainės tortas gal ir įdomiai skamba, nu bet kažkaip nešventiška :D

 

Vrine, Kėdainių blynam tai dedi tarkių, ant viršaus nestorai mėsos ir vėl tarkio. Faršo sluoksni nėra storas, tai tikrai puikiai perkepa ten viskas :)

 

 

Atsakyti

Būtent,juk nededi kotleto storio mėsos  :)​ 

Atsakyti
Na ir nepavydu skaityt, nes ką tik virtų bulvių cepakų prikirtau ir man baisiai gera ax.gif biggrin.gif

Kėdainių blynų kažkodėl niekada nekepam, tik paprastus bulvinius. Nėra pas mus tokios tradcijos. Gal per toli nuo Kėdainių gyvename biggrin.gif
Atsakyti

Na ir nepavydu skaityt, nes ką tik virtų bulvių cepakų prikirtau ir man baisiai gera ax.gifbiggrin.gif

Kėdainių blynų kažkodėl niekada nekepam, tik paprastus bulvinius. Nėra pas mus tokios tradcijos. Gal per toli nuo Kėdainių gyvename biggrin.gif

Nu ir aš ne Kėdainiuose  :D  50km iki jų 

Labas rytas,šiandien tik skaitysiu jus,nes kažko nein per telefoną atsakyt,tad geros paros visom :4u: 

Atsakyti
tai jau ačiu smile.gif "As ne tokia"

ale kad rašyt nelabai kas yra, visur tik skalambija varpais kad gripas siaučia ir tiek žiniu...
Atsakyti