![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
aš ir į 5 m negaminu pati, o nuperku
![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
![bigsmile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/bigsmile.gif)
o taiką darai tada, kas yra nedaug-su viskuo daug...žalia mėsa pvz irgi daug. Su sasyyskom nedaug
Daugiausiai tai višta pas mus. Man visai skanu ir be jokių prieskonių kepta. Bet labai patinka pvz su medaus ir sojos padažo marinatu (įkloti foliją į kepimo indą, sudėti petukų dalis "tulpes". Sumaišyti šaukštą medaus su 2 šaukštais sojų padažo ir užpilti ant vištienos, tada užkloti folija ir kepti) arba citrininė vištiena iš Beatos virtuvės. Ir visai skaniai gavosi savaitgalį lašiša su daržovėm. Nemėgstu gaminti.
Na ir nepavydu skaityt, nes ką tik virtų bulvių cepakų prikirtau ir man baisiai gera
Kėdainių blynų kažkodėl niekada nekepam, tik paprastus bulvinius. Nėra pas mus tokios tradcijos. Gal per toli nuo Kėdainių gyvename
Nu ir aš ne Kėdainiuose 50km iki jų
Labas rytas,šiandien tik skaitysiu jus,nes kažko nein per telefoną atsakyt,tad geros paros visom