Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

aš nežinau kokį tirtą organizuot. Reikia parduotuvių akcijų laikraštukus pražvelgt, gal kam įkvėps :D
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 28, 19:42)
<p>Labas vakaras.  4u.gif Pikkolo vaikiui ir sveikti showoff.gif </p><p>Nemėgstu nei tortų nei uogienių rolleyes.gif​  tai neturiu ką pakomentuot</p>

ką mėgsti? Gal ir mes mėgstame biggrin.gif ?
Atsakyti

ką mėgsti? Gal ir mes mėgstame biggrin.gif?

Labiausiai tai krevetes :B  bulvinius blynus su mėsa ir šaltibarščius kuriuos kaip tik vakar dariau.

Labas rytas

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 01 28, 18:58)
aš nežinau kokį tirtą organizuot. Reikia parduotuvių akcijų laikraštukus pražvelgt, gal kam įkvėps biggrin.gif

bandyk koki ala mišraines torta, orkaiteje pakepink to ilgo batono su sūriu ir bus ir sotu ir neatsibodę saldus tortai biggrin.gif< manau sueis puikiai smile.gif

Sveikos smile.gif

šiuo metu skaniausia rauginti kopustai su virtomis bulvemis su lupena biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
nu ne- prisijungi lyg ir papusryčiavus- prasideda šaltibarščiai.... kopūstai... ir jau iš karto valgyt noriu. O pietūs dar oiiii kur verysad.gif turiu šokoladą ir obuolius du, eisu tuoj valgyt verysad.gif jūs kaltos verysad.gif
šaltibarščių noriu bet kai šalta negaminu.... bet kaip laukiu užtai pavasario...kad galėčiau prisigaminti šaltibarščių... uch. O va bulvių su kopūstais reiks pasitroškinti vėl.
kaip kepat tuos blynus su mėsa - na žemaičius tai moku, bet čia supratau žalių bulvių ir žalios mėsos? nesu kepusi.
kaip pas mus sninga...drebia kelio nematyt.
Atsakyti
pas mus tik pagasdino, kad snigs irmatyt ant Vrines sniegą nunešė smile.gif

aš irgi jau obuoli suleidau biggrin.gif IR ARBATOS šaltalankiai + avietes užsimaišiau bigsmile.gif

Atsakyti

Mes tai vėl be miego. Ir naktį snigo, ryte dar snigo, dabar jau ne.

Atsakyti
Labryt.
Pas mus sninga, paukštukų debesis, šunės lipa ant galvos ir tampo už chalato, katės nori vandens. Gerai, kad vaikai patys pasiiims. Kas vakar paruošta biggrin.gif

aŠ NE TOKIA- krevetės- tai kažkaip ne kasdienai biggrin.gif , o apie blynus irgi ne visai supratau. Kėdainių blynai?
Atsakyti

Nu taip taip Kėdainių :rolleyes:   nu kartą į savaitę tikrai valgau krevetes :B  šiandien lietinius kepu su vištienos įdaru ir agurkinė sriuba bus o desertui želė su kiviais

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 29, 09:55)
<p>Nu taip taip Kėdainių rolleyes.gif   nu kartą į savaitę tikrai valgau krevetes cool.gif  šiandien lietinius kepu su vištienos įdaru ir agurkinė sriuba bus o desertui želė su kiviais</p>

o tuos kėdainių blynus ar tik keptuvėje kepi ar dar poto kiši į orkaitę?
agurkinės pas mane nieks nevalgo.
Atsakyti
nekepu tokiu blynu, jau iš cepelinu mėsą išrankioja mano šeimyna tai iš blynu tuo labiau
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 29, 10:10)
nekepu tokiu blynu, jau iš cepelinu mėsą išrankioja mano šeimyna tai iš blynu tuo labiau

pas mus cepelinus valgo tik vyras, tai gaminu juos kartą į 5 metus smile.gif man tas gaminimas nervina.... biggrin.gif
Atsakyti