Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labos.
Pempe ir kaip tas napaleonas ???? Jez kep norėč. Dar labai norėjau baltos mišrainės. Žadėjau pasidaryt bet sutingau. Vat. Pati kalta.
Pempe tavo vaikai facebokus turi ? Šiaip įdomu paliko bernus apžiūrėt 😆😆😆 aš žinok mergą turiu. Jei ką galim supiršt pabandyt 😅😅😅

Pikkolo laikykis. Sulauksim to pavasario kaip nors.... aš saviškiui irgi pažymą pratęsiau tegu dar pabūna namuose. Pusmečiai išvesti mokytojai serga- klases sujungtos..o dar ryt viena diena antibų...tai regul veliasi su sese namuose. Nors žiauriai matau kaip nėr kas veikt jam...

Dar. Vakar sužinojau kad pasirodo mano vaikus uošviai užaugino. Nudavė uošvis velnių dukrai - sako baba užaugino jus o jūs dabar aplankyt neužeinat..... aną po kalėdų pirmą kartą šiaip ne taip nuvijau apkankyt - vistik vienam kieme gyvenam - na sarmata...tai dabar sakė jau pusė metų ten nebeis......Vat. Vyrui sakau kaži kur mes buvom tada...nepamenam 😅😅😅😅 blin užaugino....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 sausio 2019 - 21:33

Labas rytas. Naktis baisi, du kartus vaikis kosėjo be sustojimo po valandą ar ilgiau. Nosis užsikišusi, neprakvėpuoja, net vaistukai nepadėjo, karščiavo, bet vaistų nedaviau. Vien žo, lauksim 8 val ir skambinsiu gydytojai.

Tik vienas pliusas - soskytės neėmė, nes trukdo kvėpuot ir kosėt. Gal taip ir atpras.

Kelsiuos, žiūrėsiu kiek prisnigo, kažkas turbūt kasti turės.

Atsakyti
Pikkolo, laikykites ...
pas mus dabar pradejo snyguriuoti, o šiaip nuo šeštadienio ryto beveik ir nebuvo papildomo sniego, užtenka to pačio kiek yra ir tai jau kokie kalnai prie įvažiavimu pas visus sukasta bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Man nepatinka napaleonas mirksiukas.gif

Ai dar Pempe, sveikinimai tavo moksliukui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 sausio 2019 - 08:15

Tai nieko kol kas baisaus vaikiui. Plaučiuose karkalų nėra. Dar kraujuką pridavėm, po pietų bus rezultatas. Gerklė, kosulys, sloga. Teks kažkaip ištverti.

Atsakyti
Lab ryt 4u.gif
Kad ne į darbą, pirmiusiai paukščiukus ir katukus apsiėjau biggrin.gif . Gražu lauke. Tik ilgai būti nesinori biggrin.gif

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 27, 22:05)
Labos.
Pempe ir kaip tas napaleonas ???? Jez kep norėč. Dar labai norėjau baltos mišrainės. Žadėjau pasidaryt bet sutingau. Vat. Pati kalta.
Pempe tavo vaikai facebokus turi ? Šiaip įdomu paliko bernus apžiūrėt 😆😆😆 aš žinok mergą turiu. Jei ką galim supiršt pabandyt 😅😅😅

Pikkolo laikykis. Sulauksim to pavasario kaip nors.... aš saviškiui irgi pažymą pratęsiau tegu dar pabūna namuose. Pusmečiai išvesti mokytojai serga- klases sujungtos..o dar ryt viena diena antibų...tai regul veliasi su sese namuose. Nors žiauriai matau kaip nėr kas veikt jam...
Dar. Vakar sužinojau kad pasirodo mano vaikus uošviai užaugino. Nudavė uošvis velnių dukrai - sako baba užaugino jus o jūs dabar aplankyt neužeinat..... aną po kalėdų pirmą kartą šiaip ne taip nuvijau apkankyt - vistik vienam kieme gyvenam - na sarmata...tai dabar sakė jau pusė metų ten nebeis......Vat. Vyrui sakau kaži kur mes buvom tada...nepamenam 😅😅😅😅 blin užaugino....

Juk sakiau, kad skanu biggrin.gif . Ir vaikams įtiko, net mažąjai. Tai jau labai gerai. Bet lyg man truputį ne toks skonis, kokį tikėjausi pajusti. Gal yra keli variantai.
Vaikai fb turi, kaip kitaip, bet nelabai daug ką ten deda, arba ne viską rodo biggrin.gif .
Parašysiu fb mirksiukas.gif

Tavo baba nemirtinga biggrin.gif . Nors mano mama kartais irgi ką nors pasakoja apie vaikų vaikystę, ir tokiu stipriu būtuoju dažniniu laiku, o ten buvo vos vienas epizodas ir tiek. Kitaip matom.

QUOTE(pikkolo @ 2019 01 28, 08:08)
<p>Labas rytas. Naktis baisi, du kartus vaikis kosėjo be sustojimo po valandą ar ilgiau. Nosis užsikišusi, neprakvėpuoja, net vaistukai nepadėjo, karščiavo, bet vaistų nedaviau. Vien žo, lauksim 8 val ir skambinsiu gydytojai.</p><p>Tik vienas pliusas - soskytės neėmė, nes trukdo kvėpuot ir kosėt. Gal taip ir atpras.</p><p>Kelsiuos, žiūrėsiu kiek prisnigo, kažkas turbūt kasti turės.</p>

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 28, 09:04)
Pikkolo, laikykites ...
pas mus dabar pradejo snyguriuoti, o šiaip nuo šeštadienio ryto beveik ir nebuvo papildomo sniego, užtenka to pačio kiek yra ir tai jau kokie kalnai prie įvažiavimu pas visus sukasta  bigsmile.gif

Sveikos smile.gif

Man nepatinka napaleonas  mirksiukas.gif

Ai dar Pempe, sveikinimai tavo moksliukui  mirksiukas.gif

Ačiū, perduodu kaip tik šią sekundę biggrin.gif 4u.gif
Matai kokia, nepatinga napoleonas
Atsakyti
Bet žiuriu į senatvę žmonės kuo toliau tuo dažniau vis nori paakcentuoti kaip jie vargo dėlto ar ano, kaip augino, stengėsi mirksiukas.gif

man apalami tortai tik vertinami pagal du kriterijus smile.gif gražus išoriškai ir gerai pjaustosi, o napoleono dar nemačius gražiai papuošto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 28 sausio 2019 - 12:00
Sveikosapte (uogiene smile.gif) buvo ar tas netikrasis- be jos?
va su napaleonu ir man visada taip būna- nu lyg skanu bet lyg kažko trūksta smile.gif Laukiu žinutės apie vaikus smile.gif

Ai- nesiklausėt- nesibaigs dar ta žiema? kažkaip ir paboooodo smile.gif biggrin.gif

o su seneliais- aš aplamai dažnai mąstau kodėl va pas MB šeimoje visi tokie - na žiūri kalba ir kišenėj špygą laiko...čia manau todėl kad tėvai taip elgiasi vaikų atžvilgiu nevienodai (vienas tiesiog idealus -išsilavinęs gudrus ir t.t., kitas to idealo brolis dvynis (čia tikrai)- na toks per vidury- nes tiek nepasiekęs kiek pirmasis,o trečias brolis gaunasi vyresnėlis,maniškis....smile.gif na toks Joooonas jų atžvilgiu ), tai ir vaikai vienas kitam tos broliškos meilės nejaučia...Ir todėl to joooooono vaikai tokie joneliai,ir marti ale jonienė... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 28, 13:34)
Sveikos,
Pempiuk, o su zapte (uogiene smile.gif napaleonas buvo  buvo ar tas netikrasis- be jos?
va su napaleonu ir man visada taip būna- nu lyg skanu bet lyg kažko trūksta smile.gif Laukiu žinutės apie vaikus smile.gif

va taip turėjo tas sakinys atrodyt.nzn kas te susimaigė ir ką ten išvaliau....
Atsakyti
mano viena pažistama kepa napaleonus pardavimui tai dabar sake ant bangos biggrin.gif sūrūs lakštai su tuo saldziu kremu-pertepimu,. plius vienam rūgšti uogiene ...nu žodziu derinukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 28, 14:45)
mano viena pažistama kepa napaleonus pardavimui tai dabar sake ant bangos biggrin.gif sūrūs lakštai su tuo saldziu kremu-pertepimu,. plius vienam rūgšti uogiene ...nu žodziu derinukas  bigsmile.gif

su ouogiene ir yra tikrasis napaleonas, tas senovinis ir kur verdamas dar kremas. O dabar dažnai daro tiks su kondencuotų pienu- ten jį gal kiek paverda - čia toks "samadielka"- man taip išaiškino profesionali kepėja kai pas ją sakiausi.
aš nusipirkau sausainių kondens.pieno, riešutų ir darysiu tinginį smile.gif tingiu bet tai visi sėdi namie ir ėsti nori. Skaniai smile.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 28, 12:57)
Bet žiuriu į senatvę žmonės kuo toliau tuo dažniau vis nori paakcentuoti kaip jie vargo dėlto ar ano, kaip augino, stengėsi  mirksiukas.gif

man apalami tortai tik vertinami pagal du kriterijus smile.gif gražus išoriškai ir gerai pjaustosi, o napoleono dar nemačius gražiai papuošto biggrin.gif

Reikės man parsisiųst torto nuotrauką ir parodyti jums, ar čia gražu buvo, ar ne. Mums buvo gražu biggrin.gif
Apie vaikus biškį įdėjau, o paskui dar pasiaiškinsiu truputį, bet vėliau, dabar į repeticiją lėksiu.

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 28, 14:34)
Sveikosapte (uogiene smile.gif) buvo ar tas netikrasis- be jos?

Ai- nesiklausėt- nesibaigs dar ta žiema? kažkaip ir paboooodo smile.gif  biggrin.gif

o su seneliais- aš aplamai dažnai mąstau kodėl va pas MB šeimoje visi tokie - na žiūri kalba ir kišenėj špygą laiko...čia manau todėl kad tėvai taip elgiasi vaikų atžvilgiu nevienodai (vienas tiesiog idealus -išsilavinęs gudrus ir t.t., kitas to idealo brolis dvynis (čia tikrai)- na toks per vidury- nes tiek nepasiekęs kiek pirmasis,o trečias brolis gaunasi vyresnėlis,maniškis....smile.gif na toks Joooonas jų atžvilgiu ), tai ir vaikai vienas kitam tos broliškos meilės nejaučia...Ir todėl to joooooono vaikai tokie  joneliai,ir marti ale jonienė... smile.gif

Su uogienės sluoksniu.
Apie žiemą- negriešyk, nesakyk blogo žodžio, tegu tokia būna iki kovo tongue.gif . Gali ir ikii kovo vidurio biggrin.gif .

QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 28, 16:09)
su ouogiene ir yra tikrasis napaleonas, tas senovinis ir kur verdamas dar kremas.  O dabar dažnai daro tiks su kondencuotų pienu- ten jį gal kiek paverda - čia toks "samadielka"- man taip išaiškino profesionali kepėja kai pas ją sakiausi.
aš nusipirkau sausainių kondens.pieno, riešutų  ir darysiu tinginį smile.gif tingiu bet tai visi sėdi namie ir ėsti nori. Skaniai smile.gif  unsure.gif

A, tai dabar supratau, kas ten kitaip. Jautėsi kondensuotas .
Bet vistiek skaniai. Šiandien visi dar norėtumėm, bet jau nėra blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 28 sausio 2019 - 17:22

Labas vakaras.  :4u: Pikkolo vaikiui ir sveikti :showoff: 

Nemėgstu nei tortų nei uogienių :rolleyes:​  tai neturiu ką pakomentuot

Atsakyti