Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Ateinu naktį - ir ką čia skaitau blink.gif . Turėtų būti protingos moterys, o bet tačiau rolleyes.gif
Dzieve Dzieve ax.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 01 23, 10:25)
<p>Oi moteros moteros. Tokiame amžiuje vis dar užsiimate savigyda ir dar antibiotikais. Išvis kaip jūs jų gaunat? O dažnas vartojimas tai ne individualus, o masinis. Tai kad jūs kartą metuose geriat nieko nereiškia, nes kaimynas gal geria kas tris savaites. O bakterijom dalinamės tarpusavyje tai tomis pačiomis. Tik pamąstymui: JAV jau keletą metų nebegali niekaip pagydyti tuberkuliozės, nes bakterijos tapo atsparios visiem žinomiem antibiotikam.</p>

drinks_cheers.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 01 23, 13:01)
<p>O Dieve, moteros, jūs ką rimtai? Nesidomit ir nieko neskaitot kaip ką gydyt?</p><p>Virusai praktiškai negydomi, geriausiu atveju pirmą sirgimo dieną suduoti antivirusinių vaistų galima. Vėliau jie neveiksmingi. Ir gydymas tik simptominis. Vaistais gydomi tik bakteriniai susirgimai, ir tik nustačius kad tikrai reikia. Dar geriau būtų imti tepinėlį ir surasti tinkamus siauro veikimo antibiotikus, tik kad tam dažnai nėra jau laiko, todėl skiriami plataus veikimo antibiotikai. Bet tik jei yra pakilęs CRB, nepamenu tiksliai virš kiek jau rodo bakterinį susirgimą. Nes tik vos vos pakilęs ir padidėjęs leukocitų kiekis rodo virusinį susirgimą. </p><p>O vaikui vos kostelėjus dažna mama iškart kiša antibiotikus. O kai paskui rimtai vaikas suserga, tuomet jau nebetinka įprasti antibiotikai, o nuo specifinių gali būti liūdnų šalutinių poveikių. Jau ačiū medicinos sistemai, kuri man vaikystėje suvarė imunitetą, dantis ir virškinimą. Nes bet kokiu pirst atveju skirdavo antibiotikus.</p>

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
tempa nebekylo.
Buvo su tevu pas gydytoją, išėjo ir kaip visada- nei vienas nieko nežino ką gydytoja sakė unsure.gif nu va išleisk su tėvu taip ir būna....
Pasiskambinau sesutei (mūsų svočia) tais sakė viskas nuo gerklės greičiausiai, nes labai negraži. Pridavė kraują kai bus atsakymas paskambins. Bet va tikriausiai teks gerti antibus (nes vos ne su pūliais sako, o vaikui gerkla neskauda unsure.gif ....) Taigi turiu nnn-tąjį jausmą ir galbūt mano tie pradėti duoti antibai ir buvo tas vos ne pasveikimo (arba bent tempos nukritimo) lėmė.
Beje kaip įdomiai- vaikams antibų nebekompensuoja???? išrašė paprastą receptą. Ar amžių sumažino- maniškis jau 11. nežinot?

pas mus ryte-10. dabar sniguriuoja- tai gal nekris iki tų -20 smile.gif

o šiaip su kava. skaitinėju svetimątemą kur mergos labai pykstasi...kaip romaną...žinau kad negražu bet gi kas uždraus ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 sausio 2019 - 09:40
ne nu baisiai aktyvi terma pas mumi. Bet kaip sakoma- nenorit nereikia, galiu ir viena pakalbėt smile.gif smile.gif

tai va atskambino- kraujas rodo nemažą uždegimą, faktas - gerklė, faktas- antibai... faktas- aš buvau teisi "iš akies uoslės ir mamiškos nuovokos" todėl anksčiau juos ir pradėja duot smile.gif
tai va. Bet vaikui tiek neskauda jos kiek rodo uždegimą. Tikriausiai ir jo skausmo slenksnis aukštas. mano dukrai gali užpliuot gerklė, o jaučia skausmą vos vos....gydytojai stebisi ir negali atsistebėt.... vat. į mamą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 24 sausio 2019 - 14:04
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 24, 14:51)
ne nu baisiai aktyvi terma pas mumi. Bet kaip sakoma- nenorit nereikia, galiu ir viena pakalbėt smile.gif smile.gif

tai va atskambino- kraujas rodo nemažą uždegimą, faktas - gerklė, faktas- antibai... faktas- aš buvau teisi "iš akies uoslės ir mamiškos nuovokos" todėl anksčiau juos ir pradėja duot smile.gif
tai va. Bet vaikui tiek neskauda jos kiek rodo uždegimą. Tikriausiai ir jo skausmo slenksnis aukštas. mano dukrai gali užpliuot gerklė, o jaučia skausmą vos vos....gydytojai stebisi ir negali atsistebėt.... vat. į mamą smile.gif

Nesipjaunam, tai nėra apie ką šnekėti biggrin.gif .
Iš kur tas aktyvumas, dirbau gi, o ten sm nejungiu(beveik niekada smile.gif ). O paskui repeticijoje. Vakar taip pat, tik trumpesnė repeticija. Dabar pavalgiau, paskaičiau knygelę ir atlindau, kol pavirškinsiu smile.gif .

Ar priskyrė tuos pačius anibiotikus?
Atsakyti

Labas rytas. Vaikis naktį kosėt pradėjo, kaip laringitas kad būtų. Reiks kviest auklę, skambint gydytojai, gal kokių vaistų išrašys. Mažai miegojau. Tai vat tokios naujienos.

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Jei šuniuku loja, tai eufilino extra atvejui turėti, o, jei turi garintuvą - adrenalino. Tiek prisimenu iš savo patirties smile.gif .
O ansčiau taip nesirgo? Kažkur jau pasigavot tą bjaurią ligą. Mano vienas, pamenu, ligoninėj rolleyes.gif . Paguldė su viduriavimais, o po poros dienelių gavom bonusą blink.gif

Atsakyti

Yra sirgęs jau du kartus. Adrenalino reik jei dūsta. Nedūsta, tik neatsikosti. Atvažiuos mama, reiks nusipirkt vaistų ir dar krlis reikalus sutvarkyt. Kolegė liepė nevažiuot į ofisą. Ji labai bijo visokių ligų, kartais atrodo, kad net paranoja jai, vis purškias dezinfektantais rankas. Bet reik tokius aprašymus padaryt, tai gal kur megoj kavinėj reiks prisėst, namie vargu ar pavyks.

Atsakyti
Sveikos smile.gif

pas mus yratokia visko bijanti biggrin.gif , tai pastoviai nešiojasi visokiu vienkartiniu dezinfekciniu servieteliu ir bile ka suvalgius tuoj rankas valosi smile.gif, bet nesakyčiau kad rečiau serga už kitus ...
Sveikos smile.gif

gerai garinti eukaliptas yra mirksiukas.gif
Atsakyti

Aš nakčiai dabar visada eukalipto užlašinu ant medžiagos skiautės ir padedu ant pagalvės.

Nu dabar taip baisiai nekosti kaip kad naktį. Bet jam jau ne pirmą kartą ir visada grejt praeina. Bet vat inhaliuotis nenori, bandysiu kažkaip įkalbėt.

Atsakyti

Visai gražiai sninga.

Atsakyti

Labas vakaras :4u:  aš visada turiu namie atibų jei vdrug prireiktų :B  du metai niekam nereik :rolleyes:  

Grožis gražumu jei per langą žiūri o kai reik klampot kur nevalyta prie kokio penkiaaukščio tai dar apstaugia kam į butą sniego prinešėm :tomato:​ 

Atsakyti

rimtai?? pas mus savaitgalį interneto tvarkyt buvo atvažiavę, tai aš net meistreliui sakiau, nu nesiaukit, ką jau čia :D

Atsakyti