Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas rytas 4u.gif
Už lango puikus vaizdas, bet jau ir vakar, ir užvakar taip buvo. Pagaliau žiema, kokia turi būti wub.gif

Ir man irgi nepatinka Lyžukos dingimas ax.gif

O MB ar tik ne inkstų akmenys suveikė, vietoje darbo išdardėjo prie daktarų unsure.gif .
Mažąjai kojos naktį taip skaudėjo, kad verkė verkė, gavau nuskausminamųjų duoti. Jau antrą kartą taip. Kas čia galėtų būti ? Gal pasiskambinti gydytojai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 sausio 2019 - 09:53
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 22, 09:53)
Labas rytas 4u.gif
Už lango puikus vaizdas, bet jau ir vakar, ir užvakar taip buvo. Pagaliau žiema, kokia turi būti wub.gif

Ir man irgi nepatinka Lyžukos dingimas ax.gif

O MB ar tik ne inkstų akmenys suveikė, vietoje darbo išdardėjo prie daktarų unsure.gif .
Mažąjai kojos naktį taip skaudėjo, kad verkė verkė, gavau nuskausminamųjų duoti. Jau antrą kartą taip. Kas čia galėtų būti ? Gal pasiskambinti gydytojai g.gif

vargšas TB verysad.gif
o mažajai augimas, vitaminų reik, pasitark su gydytoja (ir man pasakyk ką sakė smile.gif)...nes maniškiui irgi dažnai taip skausta, tai faktiškai kiekvieną žiemą jei tik Ca+Mg+Zn ir atskirai vit D bei atskirai MG miltukų jei neduodu tai arba tikai atsiranda arba kojos skauda..... maniškis lb auga, jis praaugęs amžiaus viršutines ribas gal 8 cm šiemet (ir taip kasmet vis po kažkiek), tai jam maža visako...tai man gydytojabent Kalcį visada liepia duot.... Mano penktotas 165 cm ūgio buvo vasarą.... įsivaizduojat? smile.gif ir beje ne didžiausias klasėje, yra net mergaitė viena aukštesnė, o berniukai gal dar trys už jį aukštesni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 22 sausio 2019 - 10:24
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 22, 11:22)
vargšas TB verysad.gif
o mažajai augimas, vitaminų reik, pasitark su gydytoja (ir man pasakyk ką sakė smile.gif)...nes maniškiui irgi dažnai taip skausta, tai faktiškai kiekvieną  žiemą jei tik Ca+Mg+Zn ir atskirai vit D bei atskirai MG miltukų jei neduodu tai arba tikai atsiranda  arba kojos skauda..... maniškis lb auga, jis praaugęs amžiaus viršutines ribas gal 8 cm šiemet (ir taip kasmet vis po kažkiek), tai jam maža visako...tai man gydytojabent Kalcį visada liepia duot.... Mano penktotas 165 cm ūgio buvo vasarą.... įsivaizduojat? smile.gif ir beje ne didžiausias klasėje, yra net mergaitė viena aukštesnė, o berniukai gal dar trys už jį aukštesni...

Oho taviškio ūgis blink.gif . Atrodydavo netaip didelis nuotraukose, vaikiškas. O ūgis nevaikiškas blink.gif .
Nepaskambinau daktarei šiandien, labai užimta diena buvo, ir užmiršau blush2.gif
Atsakyti

Labas vakaras :4u:  ligoniai ir verksniukai :4u: 

Aš jau atostogų noriu :unsure:​  o jos tik liepą......

Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 22, 21:22)
<p>Labas vakaras 4u.gif  ligoniai ir verksniukai 4u.gif </p><p>Aš jau atostogų noriu unsure.gif​  o jos tik liepą......</p>

Taip taip, tu ne tokių matai mirksiukas.gif
Kaip laikaisi, kad tokiu nelaiku atostogų nori?

Cartman, aš tau meilės laiškelį parašiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 22 sausio 2019 - 20:27

Taip taip, tu ne tokių matai mirksiukas.gif
Kaip laikaisi, kad tokiu nelaiku atostogų nori?

Keturi kolegos jau serga tai tenka pavadavimus pasiimt  :huh2:  aišku,moka,bet ir nusivarom ypač naktį tai jau jaučiu kad noriu atsipūst ir padoriai išsimiegot.

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 22, 09:26)
Labas rytas,
o jau gamtos gražumas pro langą...

Lyžuka- tau dvejetas, kur dingai????

Sveikos, bandžiau kovoti su bacilomis, kažkiek pavyko, bet žiuriu jau Kauno apskrityje skalambija pavojaus varpais verysad.gif

o šiaip tai šita tema buvo iš favoritų dingus kažkokiu nepaaiškinamu būdu smile.gif, tai galvojau, kad jau čia ir nerašote niekas bigsmile.gif

Vrine, dukrai 4u.gif už mokslus tai kiek jai dabar atostogu jėgoms atgauti skirta? smile.gif
Atsakyti
Labos ponios,
Lyžuka sveika, būk sveika. Kuosirgai- gripas ar tep kažkas?
mano jaunuoliui ryte 39 tempos verysad.gif jau naktį girdėjau kosti ir kosti.... nuo pietų gydytoja mūsų dirbs, tai vaešiu. Tegu pabando gripu sirgti- šiemet skiepijom kaip tik, vieninteliai gal metai...nes atvežė skiepą ir tipo davai skiepijat...nu liepė taipaskiepijom ir va.
Priminkit kuo gydytis- arbatos, nuo tempos, gal dar kokių stebuklų ar paslačių žinot. Aišku eisim pas gydytoją ir patars viską, bet dar ką iš savo gerosios patirties?
Nebėra nervų verysad.gif
Geria kad dukra namie, padabos... jau dabar iki 02-04 atostogos. Bert tai va dvi dienos ir dar beveik nesimatėm- visą dieną namuose tupi-mes darbe, vakare tai pas draugę, tai bernas pasiima...- mes namie smile.gif
Atsakyti
nežinau ar gripas, kaulus laužė viska skaudejo, ypač pečius, galvą, silpna, širdis daužos tik o va temp. nebuvo, tai gal ir ne gripas, o jei aukšta temp aš pirmiausia aspirino ar paracetamolio išgerčiau, o tada jau žiurečiau ar veikia, ospsmoxonet neminėsiu čia tongue.gif , kad ant plaučiu nepersimestu, nes ko labiausia bijau tai plaučių uždegimo mirksiukas.gif , bet dabar gi iki 38 skaitos normali temperatura tai šituo metodu gydant nieko nepatarsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 23, 08:35)
nežinau ar gripas, kaulus laužė viska skaudejo, ypač pečius, galvą, silpna, širdis daužos tik o va temp. nebuvo, tai gal ir ne gripas, o jei aukšta temp aš pirmiausia aspirino ar paracetamolio išgerčiau, o tada jau žiurečiau ar veikia, ospsmoxonet neminėsiu čia tongue.gif , kad ant plaučiu nepersimestu, nes ko labiausia bijau tai plaučių uždegimo  mirksiukas.gif , bet dabar gi iki 38 skaitos normali temperatura tai šituo metodu gydant nieko nepatarsiu  bigsmile.gif

aš irgi garsiai nesakysiu (ypačkad Pempė kokia nenugirst smile.gif ) bet amoxsisiklino ryte jau sudaviau, nes šiaip dargali būt gerklė- nes iš jos pakostijo jau kelinta diena ir prikimęs tyte būdavo. Nors sako neskauda.... aš nebijau tų antibųm nes per šiuos kalendorinius metus jis pvz jų dar nėra gavęs tikrai, gal net du metus....taigi ten tas "dažnas vartojimas" mums netinka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 sausio 2019 - 09:12

Lyžuka vaikam aspirino negalima. Mušti temperatūrą ibuprofenu, dozė pagal svorį ir metus (žiūrėti ant buteliuko/pakuotės), per dieną max 3 kartus, galima ir kas 6 val jei reikia, bet neviršyti paros dozės. Reikalui esant maišyti su paracetamoliu, t.t. vieną kartą vieną vaistą, kitą kartą kitą. Paracetamolio į dieną galima gerti 4 kartus, dozė vėl gi pagal amžių ir svorį, būna nurodyta info lapelyje ar ant pakuotės. Aišku arbatos (jei gers). Daug vitamino C. Ir miegoti, ilsėtis. Iš tų namudinių vaistų, tai tinka imbieras, citrina, ciberžolė, cinamonas, česnakas. Bet čia gal labiau jum apsisaugojimui. O jaunuoliui jau teks pačiam prasirgti.

Atsakyti

Oi moteros moteros. Tokiame amžiuje vis dar užsiimate savigyda ir dar antibiotikais. Išvis kaip jūs jų gaunat? O dažnas vartojimas tai ne individualus, o masinis. Tai kad jūs kartą metuose geriat nieko nereiškia, nes kaimynas gal geria kas tris savaites. O bakterijom dalinamės tarpusavyje tai tomis pačiomis. Tik pamąstymui: JAV jau keletą metų nebegali niekaip pagydyti tuberkuliozės, nes bakterijos tapo atsparios visiem žinomiem antibiotikam.

Atsakyti