Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Tai ką veikiat? Sušalot? Ar užsnigo?

Atvarė į ofisą dirikas, kažkokį susitikimą susitaręs buvo. Ir va dabar sako, varom į Vilnių, tikrai tikrai iki 17-17.30 parvešiu. Cha cha cha. Ir nevažiavau. Pirma - važiuoti dėl 2 val jau nebėra tikslo. Antra - su juo nenoriu važiuoti, važiavau jau kartą, ačiū. O su savo dėl 2 val nevažiuosiu. Kolegė išvarė, o aš sakiau: reikėjo organizuoti geriau, o ne paskutinę minutę pasakyt. Užtat anksčiau išeisiu iš darbo, vat  :P​ 

Atsakyti
Sveikos. Koks grazus oras lauke wub.gif
Atsakyti
Lauke pasaka wub.gif
Ėjau ir naktį į lauką pasidžiaugti wub.gif . Tiksliau - dukra išvijo, sakė, gailėsiuos biggrin.gif . Tikrai nuostabu, šviesu šviesu(nepabandžiau, bet ko gero, skaityti buvo galima), ryškūs šešėliai nuo medžių ir pastatų krito.

Pikkolo, įdomiai ten jūs mirksiukas.gif . Žinoma, kad per vėlai pasakė. O ar nebuvo nepatenkintas, kad nevažiuoji? Gal kartais su viršenybe vis tik reikia dalyvauti, kad ir nelabai norisi ax.gif . Paskui šneka už akių.
Atsakyti
Sveikos,
o aš atsikėliau su siaubingai skaudamu sprandu, tris kartus nusivėmiau ir dabar dar tokia nei gyva nei mirusi... gal mėnulis kaltas tas kažkoks užtemęs, gal kraujotaka sublūdo, o vakar vakare dar pasinervavau labai...dukros draugė avarijoj žuvo, kur rašė kad prie Kėdainių berods autoįvykis buvo tai ji čia ta mergaičiukė. Siaubas siaubelis kaip baisu.Kokia graži smagi mergaitė buvo. baisu ir liūdna....

oras geras, ėjau kad eiti per pietus.. gal sakau ta galva lengviau į vietą sugrįš....

omano nuomone Pikkolo nepatinka valdžiai ir t.t. gerai kad dar į akis nepasako tiesiai švieisiai kad eik lauk.... na nebent aš klaidingą nuomonę susidariau. Bet tas ignoravimas visame kame ir t.t. veda link to ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 sausio 2019 - 14:09

O man vienodai ar patenkintas ar ne, aš turiu dar ir savo gyvenimą ir ne jam reiks aiškintis kodėl mama vėluoja pasiimt vaiką. Dar apsipirkt šiandien reikia. O ir kai taip "gražiai" kvietė....

Atsakyti

V-Rine kaip liūdna.

Žinokit bendravimas čia per tuos 3 metus, kiek dirbu, nepagerėjo, visada buvo didelis komunikacijos trūkumas. Kuomet turi klausti ir klausti visais klausimais. O komercijos direktorius dažnai susvaigsta kokią nesąmonę, o dar dabar pilnatis juk. O direktorius, na jis visada toks, visur visada vėluoja ir paveda pastoviai žmones. Nepatinka man jis, kaip žmogus. Iškart atstūmimas toks, nuo pirmos minutės. Nors labiausiai rėkia, keikiasi ir visaip kitaip nervuoja komercijos direktorius, bet su juo bendravimas kažkoks šiltesnis.

Rašo kolegė, kad net negalvoja niekas važiuot Kaunan, sėdi viena kavinėj ir laukia kol tie paslidinės. Jau kaip ir kalta jaučiuos, kad nevažiavau su savo mašina, būtume jau išvažiavę.

Atsakyti
Kaip baisu, Vrine unsure.gif

Kaip tavo sveikata dabar?

Ir į kitą temą- ar bebuvai bibliotekoje, ką parsinešei?
Aš dabar tik vaikiškas knygas intensyviai skaitau smile.gif . Ir dar poeziją.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 21, 20:12)
Kaip baisu, Vrine unsure.gif

Kaip tavo sveikata dabar?

Ir į kitą temą- ar bebuvai bibliotekoje, ką parsinešei?
Aš dabar tik vaikiškas knygas intensyviai skaitau smile.gif . Ir dar poeziją.

normaliai, nebevėmiu bet ant kupros akmuo... smile.gif

parsinešiau :

https://www.knygos.l...gelu-nuodemes-/

https://www.knygos.l...ygos/po-gaisro/

https://www.knygos.l.../kristina-fols/

rikausi taip- nuėjau ir pas mus biblėj prieky stalas stovi nukrautas knygomis (gal einamiausios ten sudėtos?), tų paskaičiau gale tuos aprašymus kad būt visai ne koks briedas ir paėmiau. Greitai, nelabai rinkausi... smile.gif aš aplamai renkuosi atmetimo būdu- nenoriu tų meilės romanų, eilinių detektyvų, seksų ir meilių, nenoriu "pavogtų dukrų"-ale tipo kur su musulmoinais kariauja dėl vaikų, nenorių karo. ne kažkas ir lieka smile.gif na antros Silvos rerum ar Paskutinės apeigos dar neradau, kad man būtų tame pat lygyje (aukštam) smile.gif

nepradėjau dar nk skaityt nes neleidžia sveikata ir nuotaikos....

va dukra išsilaikė visus egzus. laiminga kaip auksinę monetą radusi smile.gif

o apie tą avariją tai tik pagalvoju ir verkiu. Pabudus ryte pirma mintis buvo- o kaip jos mamai vataip pabusti ir galvoti kad tai kas vyksta ne sapnas..... ne košmaras...o vyksta....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 sausio 2019 - 20:47
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 21, 21:35)
normaliai, nebevėmiu bet ant kupros akmuo... smile.gif

parsinešiau :
https://www.knygos.l...gelu-nuodemes-/

https://www.knygos.l...ygos/po-gaisro/

https://www.knygos.l.../kristina-fols/

rikausi taip- nuėjau ir pas mus biblėj prieky stalas stovi nukrautas knygomis (gal einamiausios ten sudėtos?), tų  paskaičiau gle tuos aprašymus kad būt visai ne koks briedas ir paėmiau. Greitai, nelabai rinkausi... smile.gif

nepradėjau dar nk skaityt nes neleidžia sveikata ir nuotaikos....

va dukra išsilaikė visus egzus. laiminga kaip auksinę monetą radusi smile.gif

Mano krikštasūniui kažkoks virusas- pilvą skauda ir vemia ax.gif

Iš knygų tik paskutinę turiu, bet nei vienos neskaičiau.
Gal ir enamiausios ant stalo, labai gali būti.

Aš ėdu ėdu ir nepriėdu blush2.gif
Dar šunę į trobą įleido, smirdi čia man po nosim zoo_taz.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 21, 20:47)
Mano krikštasūniui kažkoks virusas- pilvą skauda ir vemia ax.gif

Iš knygų tik paskutinę turiu, bet nei vienos neskaičiau.
Gal ir enamiausios ant stalo, labai gali būti.

Aš ėdu ėdu ir nepriėdu blush2.gif
Dar šunę į trobą įleido, smirdi čia man po nosim  zoo_taz.gif

pas jus biblėj nėra to stalo prieky apdėto knygomis? aš kai nueinu ir pamatau kiek tų knygų tai visada prarandu norą ieškot... visada tas peržiūriu ir poto kur būna žmonių užsakytos sudėtos- na paprašau kad galėčiau pražėt- o maž ir man patiks ir užsisakysiu...bet niekas nelipo iš užsakytų.

dar nenoriu tų gyvenimo pamokymų knygų ale "raudonas ferari' ir t.t. nei ten pritaikysi savo gyvenimui nei ką, tuo met skaitai ir tiek....

jooo. šunės ir man smirdi. pas mamą visada įbėga kai mes atvažiuojam, na vaikui smagu ir šuniui smagu tai baba įleidžia...tai smarvė jezau. vaikas su pirštine tik glosto- ranka susmirs.... nu jis pas mane gi mergelė smile.gif

ai Pempiuk o tu tą B.Tiškevič "Gyvenimas" knygą čiupinėjai? ir kaip/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 21 sausio 2019 - 20:54
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 21, 21:50)
pas jus biblėj nėra to stalo prieky apdėto knygomis? aš kai nueinu ir pamatau kiek tų knygų tai visada prarandu norą ieškot... visada tas peržiūriu ir poto kur būna žmonių užsakytos sudėtos- na paprašau kad galėčiau pražėt- o maž ir man patiks ir užsisakysiu...bet niekas nelipo iš užsakytų.

dar nenoriu tų gyvenimo pamokymų knygų ale "raudonas ferari' ir t.t. nei ten pritaikysi savo gyvenimui nei ką, tuo met skaitai ir tiek....

jooo. šunės ir man smirdi. pas mamą visada įbėga kai mes atvažiuojam, na vaikui smagu ir šuniui smagu tai baba įleidžia...tai smarvė jezau. vaikas su pirštine tik glosto- ranka susmirs.... nu jis pas mane gi mergelė smile.gif
ai Pempiuk o tu tą B.Tiškevič "Gyvenimas" knygą čiupinėjai? ir kaip/

Nee, Vyvenimo nečiupinėjau, bet matyt mačiau. Nežinau, nejaučiu susidomėjimo. Gal jau labiau domėčiausi pamokomosiomis knygomis biggrin.gif . Kažkada skaitydavau.

Aš ne stalą turiu(vietos per mažai), o tik pora eilių lentnoje naujausių- einamiausių

Mano mergos eina iš proto dėl tos šunės biggrin.gif . Tai ir įsileidžia, kad ir neilgam. O paskui neina lauk išprašyti - krenta gražuolė aukštielninka ir guli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 21 sausio 2019 - 21:12
Labas rytas,
o jau gamtos gražumas pro langą...

Lyžuka- tau dvejetas, kur dingai????
Atsakyti