Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Daratėja, nu vienas pozityvas tave skaitant. Kaip faina  :wub: 

Atsakyti
Labas rytas,
pas mus gražus šviesus ir toks tikras žiemiškas:)
kaip gyvenat, kuo gyvenat?
Aš dabar gyvenu sekcijos paieškomis smile.gif nežinau ko noriu...lyg yra daug jų "gatavų" - ir kaina žymiai mažesnė nei gamintų pagal užsakymą (kokis 2-3 kartus) smile.gif bet kai reikia nuspręsti- anai to trūksta, kita per ilga, trečia netiek talpi, ketvirtai aplamai vėl kas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 sausio 2019 - 09:30
Kūgelį valgau wub.gif . Uošvienė iškepė, karštutėlis, tai dar skaniau biggrin.gif . Pienuku užgeriu. Gyvenimas tikrai gražus assa.gif
Atsakyti
Sveikos. Kadangi mano gimtadienis vasara, tai as saslyku iskepu ir visi pavaisinti buna biggrin.gif o baliavot jau neber kam pas mus....

Sveikos
Darateja dziaugiuosi uz tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos.
lauke siaubelis, sliduma šlapuma...fe...
ryte paskaičiau apie tą žuvusią autoįvykyje mamą su dukra. Nu negaliu kaip sunku ant širdies verysad.gif kokia nelaimė....
aplamaišiandien kažkaip nuotaika tokia. Labai daug visokių rūpesčių turime, vis vyrą bardavau kad inkščia dėl jų o ne ramiai sprendžia, o šiandien pati tą darau ...smile.gif

Sunfl sakai neturi su kuo baliavot- juk yra sesės šeima, tavo vyras neturi brolių/sesių? su kokiais pusbroliais ir t.t. nesueinat? pagaliau juk draugai kur ??? man tai kita problema- perdaug tų žmonių kieno turim sveikinimus priimti irpoto aišk turiu užimti... ir man jau bėda...būtų tie gimtadieniai vasarą- yra sodas, yra sodyba su pirtimi...o kovą/ spalį ir rugsėjį (na čia vaiko, jam dar to nereik) nei į sodą nei į pirtį nesinori...

Pempe noriu tavo kūgelio. reiks kada išsikept... savaitgalį su vyru spirgų prisidarėm...patys pirmą kartą smile.gif darėm ir žvengėm, kad pusė dienos dirbam o kaži ar nereiks išvežt į kaimą šuniukams...nes nelabai supratom kaip te ir kiek juos kaitint.....bet lyg neblogi gavosi..užsiišaldžiau (na bent garantuotai nesusmirs smile.gif ) - bus prie kūgelio .... Vakar viriau kopūstienę, šiandien išsiėmiau užšaldytų balandėlių-ištroškinsiu ir bandysiu prakišti kaip už gerą jam ryt į darbą smile.gif ...kaži nesupras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 sausio 2019 - 10:19
Ei nu aš taip nežaidžiu verysad.gif kas per užtylimai?

Lyžuka kur tu kad antra diena nesirodai? užpustė užlijo?
Atsakyti

Pas mus lyja, ir beveik jau sniego nėra. Neįdomu.

Žinokit nesuprantu ar vaikis sloguoja ar ne. Taip šniurkštė pusę nakties, o paskui labai normaliai vėl kvėpavo. Aišku pas mus sausa, bet visą naktį drėkintuvas veikia. Gal sakau jam padžiūna per dieną nosytė, o naktį pradeda atsileidinėt, tai ir šniurkščia. Pernai tas pats buvo. Ir labai blogai miega, bet ryte 7 val pats keliasi, pavalgo ir dar pagulim, tai jis man šiandien: mama keliamės. O galėtų atrodo dar pamiegot pusvalandį. Tai biškį toks visai be energijos būna vakare. Bet eit anksčiau gult nenori.

Beje, mano visi tyrimai labai geri. Tad oficialiai - dirgliosios žarnos sindromas. Turbūt nuo nervų. Nežinau kodėl, bet jaučiu pastoviai vidinį nerimą, ir nieko negaliu padaryti.

Atsakyti
Pikkolo o kaip tau su darbu? dirbi ar nebe?

pas mus tai žiauriai slidu. ledas plikas visur....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 17 sausio 2019 - 14:23

Dirbu, o kur aš dėsiuos. Išeit neturiu kur, o į niekur nenoriu. Bet šįmet visai nesąmonės. Jau užsakymus visi teikia, o man niekas nieko nesako. Vien žo esu visiškoje nežinioje dėl komandiruočių. 

Atsakyti
V-Rinė, kad nieks nebevartoja alkoholio pas mus smile.gif o vyras mano vienas, neturi nei brolio, nei seses.
Pas mus vel mirtis isisuko, uzvakar vyro pusbrolio laidotuves, siandien vyro teta mire....verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 01 17, 18:57)
V-Rinė, kad nieks nebevartoja alkoholio pas mus smile.gif o vyras mano vienas, neturi nei brolio, nei seses.
Pas mus vel mirtis isisuko, uzvakar vyro pusbrolio laidotuves, siandien vyro teta mire....verysad.gif

oje, užjaučiu 4u.gif unsure.gif

O baliavot galima ir be alkoholio, balius ir alkoholis nebūtinai kartu biggrin.gif
Papildyta:
Mažoji pradėjo naktim pas mane vaikščioti, manau, kad prisižaidė-prisižiūrėjo perdaug kompiuterinių žaidimų, t.y. minekrafto. O taip nori to žaidimo ax.gif
Atsakyti

pempe https://www.lrytas.lt/it/ismanyk/2019/01/17/news/legendiniame-zaidime-atgaivino-istorini-vilniu-8905996/?fbclid=IwAR20H5skapz_aDN0i6O9PNiW7wOEVKj6XwT54BEStwNg4XxFQI0ZZXRQ9FI :D​ 

Atsakyti