tas tiesa, ypač jei dar vedančiojo baijeriai buna iš kitos srities , pvz apatines
ir kažin kodel ? aplamai paskutiniu metu įjungus "niekur nėjimo ir nieko nesikvietimo" temas , gal kad šalta, žiema
[/quo
O tai tavo ką tik buvo? Galvojau, kad anksčiau . Tai sveikinimai : . Ar pasijutai laboau suaugusi ?
ui Pempe, kažką maišai , ten kita pora kvietė i santuokos 25-metį, o mūsų būtų buvę pernai jau visi 30..
Labas mergaitės
Sutikau nuostabų žmogų, todėl ir skraidau dabar padebesiais
Kadangi visa šeimyna šventiniu laikotarpiu buvo Palangoje, aš dėl darbų Klaipėdoj turėjau būti.
Tai va, gavau visišką laisvę
O tas fantastiškas laikas daugiau ne dėl darbų buvo
Bet ir darbe buvo smagu ir faina
Kovo pradžioj su direktoriais į Londoną 3 dienom išvarom Šiaip po barus pasivaikščioti, pasižiūrėti koks maistas, kaip patiekiama, kokios naujausios mados ir ką būtų galima pas mus pritaikyti
Fainai
Tai šiek tiek ne taip supratau . Perkeltine prasme. Nieko tokio . Nebesiaiškinsiu
Papildyta:
Tai fain . Dėl visų dalykų
tai vat man ir neaisku kam daryt kazka didelio, det pinigus, kad paskiau tikies, jog tau kazkiek grazins. tai jau tada geriau pasakyt kad davai susitinkam, yra proga, ir pan. nereikia dovanu, apsimokat patys.
tokiu atveju manau tikrai maziau butu kainave nei 100 eur uz abu ka nese pvz. vrine, plius bonke, plius geles. Pavalgot vakariene visi, pasikalbat ir po pusantros valandos namo ir niekam nuoskaudos nebutu, ir visiems smagu nes tokia proga susimate na cia as taip manau. bet cia kviecianciuju, ne einanciuju problema, aisku. na bet seima, tai kazkaip galvoji kitaip man rodos.
Antra o man įdomu o kaip jūs švęstumėt tą 35 ar 40- mečius. Jei ne su savais draugais ar giminėm. kellonės- man tai ne tai tokua proga.... ar dar kas. O poto kaip viena pažįstama pasakojo - eilinį gimtadinį šventė 8 kartus nes nesukvietė į vieną...tipo patingėjo....tai poto atsiėmė.. nebent neturi draugų rato ir giminės tolybėj - ba kaip Grangei pvz.
mųsų vieni pažįstami išvažuavo į Maldyvus apsiženyti. 120000 eu kainavo. Vieni nuvažiavo. Vieni apsiženyjo. vieni grįžo. Niekas iš artimų nevažiavo- nu nepigu. Euforijoj pabuvo pora sav.....ir nusprendė kad klaidą padarė taip atšvęsdami be savų.
Beje man nusiraminimui vasarį jau dveji baliai su muzikantais .... 😆😆😆😆 truputį slapta tikuosi ar nebus į vieną dieną sudėti...tada vieno užteks 😅😅😅😅 nes šiaip neiti negalima- geriausios draugės ir svočios jubiliejai.
as tikrai nesvesciau su giminem. tikrai ne. nu tikrai ne 35, ir ne 40ta. gal koki 60tmeti ar veliau. ta prasme giminem gal jei sese ar broli tureciau (normalu ) ar puskes, bet tikrai ne su tetom ar mociutem. nu kazkaip, cia vyresniems zmonems, kur sedi prie stalo ir muzikantai groja, neisivaizduoju kitaip.
nes zinau kokie buna gimines baliai, be alko neapseinama, butina prisigert, po penkiolika patiekalu ant stalo, ir pan. 22 metai atgal, per mamos 40meti toks balius buvo ir tikiuos, kad paskutinis mano gyvenime tokio tipo, nes nu ne man tokie dalykai. nesuprantu, ir nenoriu suprast, todel ir nevaziuociau/nevaziavau net jei ir kviete.
del vestuviu tai kaip ir sakiau, kiekvienas renkas kaip jiems yra priimtina. As norejau kur toleliau vaziuot irgi, bet popierizmas kainuotu daugiau nervu musu atveju tai kazkaip atmetem sita varianta, bet tai buvo mano svajone. Na bet dabar ir buvom absol vieni ir ta pacia diena isskridom i Milana. nesigailiu ne sekundes. tevai nepatenkinti gal buvo, bet tai mano diena ir as renkuos kaip ja praleist ir man giliai dzin ka tetos kalbejo, jei ir dabar darytume ka as tikrai nekviesciau nes nedarytume pagal lietuviskas tradicijas nors tetas myliu ir viskas ok bet supratimas yra kitoks.
o siaip as nemegeja svesi gimtadieniu, paskutinis turbut buvo 21as. daugiau taip nesvenciau nieko tokio, atejo gal kada drauge pasisedet ir psio.
dabar bus 35tas greit. vaziuosim kur abu ir viskas, gal pasikviesiu kokio torto suvalgyt namie artimesnius ka bendrauju cia ir viskas.
Mano šiemet tipo jubiliejus, labiausiai norėčiau nebūt Lietuvoj tuo metu bet, deja, neis atostogų pasiimt. Tai reiks kaip nors kitaip išsisukinėt nuo šventimo. dovanų dalį jau per Kalėdas atsiėmiau, tai patys kalti
Mano irgi jubiliejus Bet aš kaip visada kur su draugėm nuvarysiu, gal kokuą edukaciją ta proga suorganizuosiu, vis įdomiau.
Pasiėmiau vaikį verkiantį iš darželio. Visą dieną viskas buvo gerai, bet pamatė, kad ateina kitų vaikų pasiimt ir apsiverkė. Nors tikrai ne paskutinis liko. Tai ir namie toks verksmingas buvo. Bet apsipras. Užtat užmigo momentaliai, nors ilgai užtrukom kol atsigulė. Nenorėjo nei praustis, nei rengtis. Reiks anksčiau pradėt guldyt. Įprasim kaip nors abu.
Papildyta:
Tai fain . Dėl visų dalykų
ir aš iš pradžių pagalvojau kad perkeltine , paskui, kad ne nu nesvarbu tikrai
na anksčiau aprašytu metodu tikrai nušvesi lengvai ir greitai (svečiai už savus pavalgo ir neužsibuna) dar galima ir į koki rimtesni ar šiaip niekad nebuvus kur (nors kažin ar tokių tau yra ) nusivesti visus
tai jau aukles paslaugų atsisakius?
Darateja sekmes nelinkėsiu, kad nenubaidyt
ko jūs? gyvos sveikos?
Sakiau kad Daratėjai dėl Amūrų gyvenimas puikus...darbas paskui... Džiaugiuosi už tave. Įdomu tau gyvent...
Jo Cartman, išsirink bruuuungiausią restoraną ir pasakyk iš anksto kad svečiai susimoka patys. Jaučiu dauguma susirgs neužpyk. ironizuoju truputį.... bet šiaip tai rimtas bajeris- visi kas norite ten ir ten tada ir tada-apsimokat patys ...tik kad nebūt pigiukas restoranas
Na Vilniuj svečių savo tikrai nesivesčiau į restoraną, kur mes patys dviese eitume šventės švęst, nes mano aplinkoj niekas tokio nesuprastų.
Tai "pigiukai" kaip tik būtų pats tas.
Vis dar jūs apie tuos balius. Užteks gal baliavot, a?
Oras nesuprasi, tai sninga, tai saulė šviečia.
Vaikį vėl verkiantį palikau, nors nuo pat ryto susiruošęs prie durų laukė į darželį važiuot, visą kelią čiauškėjo ir kol užlipom laiptais. O tada pamatė vaikus (ėjo rankų plaut) ir paleido dūdas. Ech.
Laba
Mes neturim mados gimtadienių švęst. Pernai ir mano jubiliejus buvo, tai su artimiausiom draugėm nuėjom į kavinukę pasedėti. Namie su šeima papietavom. Darbe kolektyvas man balių padarė. Po to su sese nuėjom papietauti. Vienžo per kelis kartus simboliškai ir atšvenčiau
Bet jo, pas mus šeimoje nėra buvę, kad darytų didelį balių
Vakar ryte pas mus lijo, tai sniego nebebuvo likę visai. Bet apie pietus prasidėjo pūga, tai vėl žiema žiemužė
Fui.
Laisvą turiu šnd. Oho Bet jau niekur neisiu iš namų Skaitysiu, kokį filmą pažiūrėsiu, ech kokia aš laiminga vien nuo tokių minčių