Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Pas mus pusto ir vis dar -8.

Vaikis darželyje nemiegojo. Sakė snūduriavo, bet neužmigo. Tai dabar toks be energijos. O dukra sako, kad skauda pilvuką  :oh:  gulinėja visur. Net nežinau tikėt ar ne, nes pradėjo skaudėt kai išsikrovė planšetė  :oh: ir neturėjo ką daugiau veikt. Na bus matyt. 

Gal čia tikrai koks žarnyno virusas  :mastau:​ kad taip visi vargstam su pilvais. 

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 11, 20:11)
<p>Pas mus pusto ir vis dar -8.</p><p>Vaikis darželyje nemiegojo. Sakė snūduriavo, bet neužmigo. Tai dabar toks be energijos. O dukra sako, kad skauda pilvuką  doh.gif  gulinėja visur. Net nežinau tikėt ar ne, nes pradėjo skaudėt kai išsikrovė planšetė  doh.gif ir neturėjo ką daugiau veikt. Na bus matyt. </p><p>Gal čia tikrai koks žarnyno virusas  mastau.gif​ kad taip visi vargstam su pilvais. </p>

Aš sakyčiau, kad vaidina biggrin.gif
Bet gal ir ne, jei buvo blogai, prie planšetės dar buvo užsibūrusi, o kai planšetės nebebuvo ir išryškėjo nemalonumai.
Bet kokiu atveju tu dabar jau žinai, kaip ten buvo.

Mūsų mieste gražiai buvo vakare- aikštėje laužai, šauliai arbatą dalino, koncertavo Bjele ir Vilčinskas. Po jo asmeninio gyvenimo peripetijų labai jau skeptiškai buvau pradėjusi jį vertinti, bet, kai uždainavo, viską atleidau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Gražu ir tiek. O gal kad aną laiką priminė. Bet tikrai gražu...
Pasakojau mažikei, kaip tom dienom buvo, ir graudinausi ax.gif
Atsakyti

Labas vakaras  :4u:   Pikkolo pakrauk planšetę gal pasveiks :B  Vaikiui linkiu stiprybės vyriškos ir tau kantrybės....ir tik  neparodyk jam,kad ir t liūdi kad jis  daržely lieka.

Pusto,bus sunki naktis  :huh2:

Smagaus šilto penktadienio visoms

Balius ne Pagėgių pašonėj  kur buvo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as ne tokia: 11 sausio 2019 - 21:17

Tai žinokit virusas. Šakės, nu. Vaikis naktį vėmė ir daug, bijojo paskui miegot. Bet įdomiai kad pienuko mano tai neišvėmė, o prigėrė tai oho kiek. Ir dukra ~4 val pradėjo lakstyt į tualetą - viduriuoja. Man iš tų nervų irgi vidurius susuko. Bandau toliau miegot. Mama atvažiuos, nes man šitokios ligos pačios baisiausios.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 12, 08:31)
<p>Tai žinokit virusas. Šakės, nu. Vaikis naktį vėmė ir daug, bijojo paskui miegot. Bet įdomiai kad pienuko mano tai neišvėmė, o prigėrė tai oho kiek. Ir dukra ~4 val pradėjo lakstyt į tualetą - viduriuoja. Man iš tų nervų irgi vidurius susuko. Bandau toliau miegot. Mama atvažiuos, nes man šitokios ligos pačios baisiausios.</p>

Oje, laikykit4s 4u.gif
O su mp taip ir būna, viską vemia, o to ne. Stebuklingas maistas.

Labas rytas . Koks grožis šiandien vartotojo įkelta nuotrauka. Lekiu darban, visoms geros dienos wub.gif
Atsakyti

man tai 35mečiui tieiog vakarienė restorane atrodo pats tas. visokie baliai didžiuliai ir pan man su 60mečio šventimu asocijuojas :D

Vilniuj turbūt dažniausiai taip ir švenčiama, arba porai valandų į restoraną arba namuos tik vakarienė ir viskas :)

Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 01 12, 10:17)
<p></p><p>man tai 35mečiui tieiog vakarienė restorane atrodo pats tas. visokie baliai didžiuliai ir pan man su 60mečio šventimu asocijuojas biggrin.gif</p><p>Vilniuj turbūt dažniausiai taip ir švenčiama, arba porai valandų į restoraną arba namuos tik vakarienė ir viskas smile.gif</p>

O dovanas normalias dovanoja tokiu atveju ? Ta prasme jei eini į kavinę net ne kavinę o užeigą - ne restoraną 😅 nepilnom porai valandų pas DU 35 -mečius kurie kvietė tai nešat taip kaip eitumėt į normalų beveik balių? Aš suprantu kai simboliškai eini pusantros valandos suvalgyt kepsnį simboliškai dovanoji ir dovanas simboliškas.
Aišku patys kalti esam nieks juk neprašė 😅😅😅😅 bet uošvienės buvo pasakyta kad jai dovanų nereik nes tipo turėsit ir taip daug išlaidų dėl anų gimkės ☺

Labos. Ko jūs. Aš pavargau. Gyvulį į šaldiklį sukišau...😕
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 sausio 2019 - 18:49
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 12, 19:47)
O dovanas normalias dovanoja tokiu atveju ?  Ta prasme jei eini į kavinę net ne kavinę o užeigą - ne restoraną 😅 nepilnom porai valandų pas DU 35 -mečius kurie kvietė tai nešat taip kaip eitumėt į normalų beveik balių? Aš suprantu kai simboliškai eini pusantros valandos suvalgyt kepsnį simboliškai dovanoji ir dovanas simboliškas.
Aišku patys kalti esam nieks juk neprašė 😅😅😅😅 bet uošvienės buvo pasakyta kad jai dovanų nereik  nes tipo turėsit ir taip daug išlaidų dėl anų gimkės ☺

Labos. Ko jūs. Aš pavargau. Gyvulį į šaldiklį sukišau...😕

Tai kiek davėt? Ir keliese ėjot? Man dovanų dydis yra mįslė.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 12, 20:17)
Tai kiek davėt? Ir keliese ėjot? Man dovanų dydis yra mįslė.

po 50 eu kiekvienam + gėlės kiekvienam ir bonka gera (viena smile.gif ) nes manėm patys gersim-ta prasme ant stalo dėsim. ...o ėjom tryse.
na 100 eu gavosi tai jau kaip į normalų balių, ne vakarienė 1,5 val. na bent aš taip manau smile.gif ypač mūsų kaimo stafkėmis. Įdomu kaip kito manot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 12 sausio 2019 - 20:58

Kai kviečiasi į kavinę būna du variantai, arba neša dovanas, arba šventės kaltininkas pasako, kad dovanų nereikia, nes šventės kalttininkas stato tik pirmą taurę ir desertą, o už visą kitą kiekvienas pats ir susimoka (arba kaip tik tada dar ir susirinkę apmoka ir šventės kaltininko sąskaitos dalį),

Dovanas jei nešu niekad neskaičiuoju, kiek tas balius kainavo ir ar ten balius ar ne, nes einu į gimtadienius tik tų, kuriuos noriu sveikint ir juos sveikinčiau bet kokiais atvejais, o ne todėl, kad mano vieta prie stalo atpirktų. 

Bonkių ir pan nešiojimo nevyksta, bonkę nešies nebent eini į svečius ir nori pats tą gėrimą gert Ūjios tada neįteiki, o pasidedi į šaldytuvą ar kažkur kitur, savo reikmėm). Nu arba kažkokia specifinė bonkė, kuri ir būna dovana.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 13 sausio 2019 - 13:00
Sveikos.
Pas mus šlapia. Sninga ir lyja...
Pikkolo kaip tavo ligoninė ?

Cartman man nėra tekę va taip kad dovanų nereikia bet stato tik desertą ir vyno taurę. Pas mus kažkaip tai neįprasta. Pas mus jei kviečia tai kaip įprastai.
Na aš pvz taip padarius kaip minėtu atveju tai jausčius negerai. Todėl ir iškėliau tokią diskusiją ☺ o sveikint vieno iš tų dviejų nesveikinom nnn metų ir dabar jei būtumę sveikinę tai simboliškai... bet pakvietė. Tai lyg ir kviesti buvom. Bet čia aš tik šiaip diskutuoju ☺ negalvokit kad čia kažkokia esu..
Nots ten toje giminėj viskas taip keistai kad niekas nestebina pvz uošvienė žinojo jad anūkė su tempa grįžo iš mokslų. Bet nei paskambino nei užėjo nei mb buvo užėjęs trumpam - net nepaklausė nieko apie vaikus. Dzin jiems viskas. Ir taip nemyli savo vienintelių anūkų..nu neina man suprast...
Atsakyti

Apie balius nieko nepasakysiu, nekviečia mūsų, o į paskutinius nenuėjau dėl vaikų. Nemėgstu balių.

Sūnus nebevėmė daugiau, bet vakar buvo be energijos ir nuotaikos. Šiandien dar toks ne visai toks, mažai valgo, tik saldumynus, matyt trūksta energijos. Ir mažai pietukų miegojo. 

Dukra vakar dar viduriavo, šiandien lyg gerai, valgė.

Bet neapsisprendžiu ar leist rytoj į mokyklą ir darželį ar ne.

Atsakyti