Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

kas čia per baliai vidury savaitės biggrin.gif užtat ir galvą skaudą, kad ne tuo laiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 10, 09:44)
kas čia per baliai vidury savaitės biggrin.gif užtat ir galvą skaudą, kad ne tuo laiku  bigsmile.gif

pirmadienį uošvienės 65-metis. Ėjom į namus, gavau nealkoholinio šampano (dėl ko esu labai pasipiktinusi smile.gif smile.gif )
vakar vyro brolių dvynių 35-metis. važiavom į kavinę pavalgyt. Tokia pas mus pasieny yra nauja atsidariusi. Tik buvo bajeris- nuvažiavom ant po 18 val., o pasirodo ji dirba iki 20 val . Ha ha ha... tai neužsisedėjom... smile.gif na pusvalandį palaukė dar ilgiau savininnkai....man tai čia visada kai iš dedelio norošnypštas gaunas. Reikėjo važiuot gal25 km ir dėl poros valandų.... vyno netur (turėjo 3 bonkas ir iš jų pasirinkimas...vieną kad išgeri antros tokios pat nebėr... smile.gif ), maistas dar pusė bėdos .Galėjom mieste kur, tikrai yra kur... na bet kur kvietė ten važiavom.
Atsakyti
QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 10, 09:42)
<p>Labas rytas sušalėlės 4u.gif   nepavydėkit, einu po šilta kaldra pamiegot cool.gif​ </p>

Labas rytas,
ko čia tau pavydėt, trankeis musėt visą naktį, kai mes saldžiai parpėm. rolleyes.gif
Atsakyti

Tankiaus ypač kai sumažino brigadų skaičių naktinių,tai iškvietimų automatiškai daugiau :huh2:  kartais nespėjam į  centrą grįšt :huh2:​ 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 10, 11:13)
pirmadienį uošvienės 65-metis. Ėjom į namus, gavau nealkoholinio šampano (dėl ko esu labai pasipiktinusi smile.gif smile.gif )
vakar vyro brolių dvynių 35-metis. važiavom į kavinę pavalgyt. Tokia pas mus pasieny yra nauja atsidariusi. Tik buvo bajeris- nuvažiavom ant po 18 val., o pasirodo ji dirba iki 20 val . Ha ha ha... tai neužsisedėjom... smile.gif na pusvalandį palaukė dar ilgiau savininnkai....man tai čia visada kai iš dedelio norošnypštas gaunas. Reikėjo važiuot gal25 km ir dėl poros valandų.... vyno netur (turėjo 3 bonkas ir iš jų pasirinkimas...vieną kad išgeri antros tokios pat nebėr... smile.gif ), maistas dar pusė bėdos .Galėjom mieste kur, tikrai yra kur... na bet kur kvietė ten važiavom.

Tai nesiseka tau su baliais, sakai biggrin.gif .
Bet tai įdomiai, jei balių užsakė, o nesužinojo, iki kada dirba. Paprastai juk leidžia ir savo gėrimų atsivežti, tik po taurę iš savų privalomai pasiūlo.
Na, nesvarbu, išėjai į žmones, ir ne laidotuvių proga, juk gerai viskas mirksiukas.gif

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka
-15 C
Nors vakar vakare dar šalčiau buvo. Bet vėjelis kyla. Nevaikščiosiu šiandien, nesušalsiu.

Pas mus šiandien daro akciją - 1 minutę visą eismą stabdys, prisimenant žuvusius. Gaila, ne mieste būsiu, stipriau būtų tą bendrystės nuotaiką pajusti.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 11, 06:44)
Tai nesiseka tau su baliais, sakai biggrin.gif .
Bet tai įdomiai, jei balių užsakė, o nesužinojo, iki kada dirba. Paprastai juk leidžia ir savo gėrimų atsivežti, tik po taurę iš savų privalomai pasiūlo.
Na, nesvarbu, išėjai į žmones, ir ne laidotuvių proga, juk gerai viskas mirksiukas.gif

Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka
-15 C
Nors vakar vakare dar šalčiau buvo. Bet vėjelis kyla. Nevaikščiosiu šiandien, nesušalsiu.

Pas mus šiandien daro akciją - 1 minutę visą eismą stabdys, prisimenant žuvusius. Gaila, ne mieste būsiu, stipriau būtų tą  bendrystės nuotaiką pajusti.

tai gal pakeitė tą laiką arba, kad svečiai neužsisedetų spec. ten kvietė biggrin.gif

pas mus kažkaip dabar nera tokio: dalis kavines, dalis savo, arba viskas iš jų arba paties unsure.gif

-14 bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 sausio 2019 - 08:17

-16 pas mus rodė ir namie atvėso, bet kadangi žada atšilimą, tai nereguliuosim šildymo.

Šiandien palikau vaikį verkiantį :-(

Atsakyti
Sveikos, pas mus apie -11, betvėjas labai švilpia, laiškininkė sakė kad šalta dėl to vėjo...
bet rytoj jau -3 verysad.gif

aš rytoj puskiaulę gausiu, dirbsiu verysad.gif
o paskui vaaalgyyysiuuuu smile.gif smile.gif

Pempe, matai ten ne kavinę užsakė o kavinėje staliuką smile.gif o darbo laikas iki 22 tik per išeigines pasirodo ,o šiokiom dienom pasirodo iki 20 val. Aišku čia užsakiusiųjų problema sakyčiau....Aplamai ten laukuose pasieny nauja tokia užeiga, įtariu ilgai neišsilaikys (na nebent ant žėlabnų pietų kokių laikysis...). Nes pvz pasiūlė vyno iš trijų rūšių. Išgėrėm bonką, antros tokios nebėr- pasirinkimas jau liko iš 2 rūšių likusių bet irgi po vieną bonką.. biggrin.gif biggrin.gif .na toks jausmas nuvažiavo nusipirko 3 skirtingas bonkas iš Latvijos (nes su latviškom banderolėm) - (nes ten už 1 kilo gal ta pigioji latvių alko1000 pardė) smile.gif -užsidėjo antkainį 200 proc ir vualia jums šventė smile.gif

pas mus jei užsisakai salę visą tada gali maistas jų, alko savo, nežinau ar šiaip galima savus traukti iš po stalo .... na gal tik nežinau ...

bet tai aš galvoju- būčiau tokiu atveju bent į namus pakvietus užeit.... kad jau vakarėlis tik 1,5 val o dovanos kaip už visą balių smile.gif
ane? aš pvztikriausiai nepatogiais jausčiausi po tokios vakarienėsprieš svečius. Nu bet čia aš, aš gal durna ir bambeklė ... smile.gif

nes pvz mano brolio buvome kviesti į restoraną vakarienei- ten be alkoholio, tik su gira,lengvu alumi ir pirmais patiekalais. O pratęsimas namuose su alko ir ir t.t. Tik šilto antrąkart nebedavė smile.gif bnet kurte beduot- jau restorane po 15 eu už porciją sumokėjo....aš dovanos tiek nenunešiau...bet irgi patys kalti- per prabangiai sugalvojo...tai kuuu aš... smile.gif

Pikkolo o tu kaip tikėjais...stebuklų retai būna kad jie neverktų. Kaip sakoma- gyvenimas žiaurus, paverks paverks ir susitaikys....

Nu bet ryškiaiman su tais baliais nesiseka...vienam nealkoholinio šampės įpilo, kitam po 1,5 val liepė navo varyt smile.gif blin o dovanas kaip už visą naktį nunešiau verysad.gif verysad.gif hahahaha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 sausio 2019 - 11:02
Supratau tik vieną, kad tie baliai tau ant širdies nugulė sunkia plyta Vrine biggrin.gif pinigai dovanoms išleisti i va pabaliavot nei šis nei tas biggrin.gif nepavykovistik žmoniškai...ale tai sugalvok trenktis i kažkoki pasieni lyg pas jus miestelyje nera kur nueiti mirksiukas.gif ir iš vis tokie pasisėdėjimai vidury svaiates man kvepia tik pasipelnymu iš svečiu...dovanas tik surinkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 11 sausio 2019 - 11:51
Lyžuka , jeigu rimtai- tai man dzindziliaku tie baliai, kai aš tokia baliavotoja tai man jų galėjo visai nebūt smile.gif ypač vidury savaitės- čia nuo diejų vyno taurių galvą kitą dieną visą skaudėjo, tai jei būč iki nakties buvos tai būčgal ir numirus... tik šiaip rašau...ta prasme analizuoju garsiai situacijas smile.gif smile.gif nes na aš galkitaip daryčiau... smile.gif
o pinigų tai visisada aišku gaila biggrin.gif biggrin.gif ypač kai turim kur leist dabar... va dukrai spausdintuvo reikėjo, vėl virš šimto... va iš e-avalynės trejus batus užsisakiau- bigsmile.gif vienus dukrai, o sau blaškiausi kuriuos imt iš dviejų tai su mintim kad vienus grąžinsiu (nemokamas grąžinimas) ...bet nu blyn geri abeji, kai už tokią kainą (dabar išpardavimai) tai negrąžinsiu... man dabar 10 m. į priekį bus smile.gif
bet sakau atiduodi duoklę ir jautiesi neskolingas....viskas gerai, gi šeimoj ar su giminėm apie tai nekalbu, tik su jumis smile.gif nors aš pvz niekada nekviečiu žmonių kaip paskutinėj situacijoj. Ir jausčiausi negerai ir būčiau į namus dar pakvietusi.... na sakau aš durna ...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 sausio 2019 - 12:53
pas mus lauke siaubų siaubas. Sniegas vėjas ir t.t. unsure.gif
Atsakyti
iš eavalynes tokią tašę žiurinejau, bet taip ir liko neužsakyta smile.gif

jokiu vejų ir sneigų, kolkas tylu ramu, tik girdejau atšilima dideli praneša net iki pliusines temp. bigsmile.gif , aš už šaltį be sniego ir vejo jei ką biggrin.gif
Atsakyti