Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

tai va ir man pakibęs klausimas smile.gif 50 plius kvietkas dar su taksu nuvažiuot, grįšt vel po koki 10 tai ir visas 100 bigsmile.gif o ten dar tokie ne itin bendraujantys žmones tai labai jau knieti nusimuilinti tongue.gif

Atsakyti
Vrine, tavo vietoj namo grįžus būčiau ko nors tikrai įsipylus biggrin.gif . Juk organizmas jau nusiteikęs buvo biggrin.gif . Aišku, kad neteisinga.
Bet juk dabar daug kas neteisinga.
Pažiūrėk į politikus. Vemti verčia

Dukros mokyklos buvo konkursas kalėdinio atviruko, visad jį laimėjusiam duodavo piniginį prizą(70, pernai lyg 100 eurų), o šiemet manoji laimėjo, ir jau išsileido gimnazija tą jos atviruką, ir visiems siuntė(ir mum), o dukrai nė vapt, kad ji laimėtoja oficialiai(tik iš dailės mokytojos sužinojo). O vakar pagaliau pasikvietė š mokytojų kambarį, davė garbės raštą ir knygą, net negrožinę, o belekokią, apie kažkokią mokyklą blink.gif . Viskas blink.gif
Gal rašyt GRAŽŲ laišką bash.gif gimnazijai su užklausimu. Tikrai nervas ima. Ji taip tikėjosi :ax
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 sausio 2019 - 09:08
Pempe, labai žinoma situacija unsure.gif mano dukra gal prieš pora metu laimejo tokiam paukščių smile.gif festivalyje pirma vieta su piešiniu irgi eur prizas pažadetas buvo prizininkams, o gavo abejotinos kokybes piešimo priemoniu kai pasidomejo kodel ne pinigais, tai sako čia tik šiaip buvo ivardinta prizo vertė kad visi labiau stengtusi o ir suma ejo apie šimtus o ne dešimtis eur biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pempe aišku už-klausk ko nors- tipo o tai piniginio prizo šiemet nebėr??? arba ieškok konkurso sąlygų kas ten buvo rašyta ir žadėta. Košmaras..siaubas...tragedija... verysad.gif čia dar baisiau nei mane uošvienė su šampanu išdūrė smile.gif
Atsakyti

Na aš jau antri metai kaip nesu nei vienos nakties visos išmiegojusi. Kol buvo mažas ir naktį maitindavau kas 3 val, tai visai nesijautė nei nuovargio, nei miego trūkumo, nes žindymas migdo. O dabar kai prabudinėja naktim po kelis kartus, net jei ir valgo mp, jaučiasi nuovargis ir nuolatinis miego trūkumas.

Taigi palikau vaiką darželyje. Pasakiau atia, kad pasiimsiu jį iš lauko. Jis man irgi atia. Ir išėjau. Tada suprato jog išeinu. Ir aišku verkt pradėjo. Sakė parašys kaip jam sekasi. Pasiimt ~11.30. O ryt pietų valgyt jau palikt, o penktadienį miegot. Jaučiu ryt nenorės važiuot, jau šiandien teko įkalbinėt.

Atsakyti
Pikkolo žinau kaip širdį skauda... bet ir tu žinai kad bus viskas gerai...kaip visada... smile.gif

o kaip tavo sveikata?
Atsakyti

Gerai šiandien, tik galvą ryte skaudėjo.

Atsakyti
Sveikos.
Pikkolo labai tave suprantu del nerimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2019 01 09, 11:02)
Sveikos.
Pikkolo labai tave suprantu del nerimo  4u.gif

labas, kaip laikais, ko nebeužsuki , kaip gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 09, 12:21)
labas, kaip laikais, ko nebeužsuki , kaip gyvenat?

Gerai gyvenam. O laiko as visai neturiu, viskas minuciu tikslumu suskaiciuota. Telefona dazniausiai pasiimu tik vakarais pries miega, o ir uzmiegu labai greit. Delto ir pasirodau retai 4u.gif O ir papasakot nelabai kas yra smile.gif viskas tas pats, namai, vaikai, valgio gaminimas, tvarka smile.gif
Atsakyti

Sunflowers, o tavo dičkė neina į darželį?

Vaikis sakė vėliau nurimo ir viskas buvo gerai, padėjo auklėtojom žaislus sutvarkyti, žinojo kur rankas plaut, vaisių valgė. Į lauką išėjo visai patenkintas tik iškart jau veržėsi namo.

Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 09, 13:07)
<p>Sunflowers, o tavo dičkė neina į darželį?</p><p>Vaikis sakė vėliau nurimo ir viskas buvo gerai, padėjo auklėtojom žaislus sutvarkyti, žinojo kur rankas plaut, vaisių valgė. Į lauką išėjo visai patenkintas tik iškart jau veržėsi namo.</p>

Tai jau atsiėmei?

SUn didžioji gal jau į mokykla eina bigsmile.gif
Atsakyti