Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

Labas vakaras  :4u:    Lyžuka, ne jums vienom taip  :D  aš nuo Naujų tai bandau ir viskas kas nors sugudo suvilioja  :angel2: 

Jau koks slidumas lauke šakės  :karsta:​  oi bus traumų 

Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 07, 16:50)
kas pietums?  bigsmile.gif

Žirnienė su vištienos kauliukais rolleyes.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 07, 17:13)
mes vakar su dukra patyrėme visišką fiasko biggrin.gif, vakarienei nutarėme rimtai susiimti ir maitintis sveikai ir dietiškai t.y. varškė su šaldytomis uogomis, bet aš iš kart nujausdama kuom tas baigsis prieš vakarienę tyliai suleidau biggrin.gif porą kiaušiniu o dukrą užklupau virtuveje dešrą besipjaustant  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

laugh.gif
Vakare reikia pavalgyti, o tai neis miegoti biggrin.gif . Kūdintis galima iki pietų, na, dar per pietus ta varškė praeitų biggrin.gif . Arba prie kavos ax.gif

QUOTE(pikkolo @ 2019 01 07, 18:22)
<p>Sninga sninga ir žada, kad visą savaitę snigs.</p><p>2003 sausio 6 d bu o užfiksuota Lietuvoje žemiausia temperatūra, -31. Aš tai nepamenu, o jūs? Taip, kad -30 nenustebintų niekaip  biggrin.gif​ </p>

Pas mus nesninga. Vis dar. Laukiu ax.gif
Kažkokie šalčiai kadaise buvo, ir netrumpai.
Atsakyti

Labas. Vakar darželyje sekėsi gerai, išbuvom ilgiau nei planavom, bet aišku buvo su manim juk. O naktį jau tiek pilvas kunkuliavo, tikras uraganas buvo, tai šiandien nerizikuoju su vaiku vaižiuot, auklė nuvažiuos ir pabus. Geriu pelyną, lyg geriau, tik kad silpna labai. Eisiu numigsiu, gal bus geriau.

Atsakyti
Pikkolo, teoriškai turėčiau atsiminti, bet praktiškai niekaip biggrin.gif, užtat puikiai pamenu, kaip dar seniau tevai neleido manes į naujamatinį žiburėlį dėl šalčių irgi lyg > 30 buvo tada bigsmile.gif

Sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti

Ryt jau darželyje sakė palikti vaiką reiks vieną keliom valandom. Negaliu kaip nervuojuosi dėl to. Turbūt jau įpratau, kad jis visą laiką namie būna, o dabar reiks palikti kažkur. Kaip nusiraminti? Jau pradėjau valerijoną gerti. Nieko negaliu su savim padaryti. Gal čia ir tas pilvas ta proga sustreikavo?

Atsakyti

Kaip sako - visos ligos nuo nervų.

Atsakyti
Pikkolo viskas bus gerai mirksiukas.gif , o beto gi jei jau labai stresuos duos gi aukletoja žinoti, bet kiek pamenu iš savo vaiku pvz gulint ligonineje, o seniau reta leisdavo kartu mamas tai labiau prie mamos vaikas stresuo0ja negu likes prie svetimų mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
su dietomis ne kas...man aplamai ėdra užėjusi tokia nenormali. Lyg nealkana šiaip, bet noriu valgyt valgyt...sakyč to pačio proceso noriu ... unsure.gif reikia susiimti...

Šiąnakt mano katytė pravėm ėir ryte dar tokia susirietusi ir neina valgyt.... sukišau pusė pankrolio, žiūrėsim kas čia ... vakar pati ėdžiau naminių žuvies koncervų ir jai daviau (nes prašė...ir labai skaniai valgė), poto dar aišku gal tris vakarienes valgė.... nu gal ko perdaug ar netiko...na gal praies. Tik man miego maža. O pabudus pagalvojau- jetau kaip gerai kad tai vienkartrinis toks miego trūkumas o ne pvz jei kūdikį turėčiau...- čia išplaukia mintys iš to kad mano kolegė/draugė pasigimdė pirmą vaiką va kątik, dar ligoninėj......pirmas vaikas, 42 metai.... tai vat pagalvojau kad jai dabar toks miegas keli metai į priekį... siaubas unsure.gif .

Šiandien laukia šventinė vakarienė kavinėj, švęsim gimtadienį vyro brolių.

Užvakar šventėm uošvienės gimkę. Nuėjau po ilgos tylos (ir sūnus nuėjo po tų nesusikalbėjimų pirmą kart). bet tai va gulint sugalvojau vistiek "kabliuką" - kita marti (pusmartė- nevedę gyvena) tipo serga ir negeria su laipsniais nieko. Kai nuėjom gėrė vyrai degtinę, o mums ta proga atidarė šampės be laipsnių. Nors aš nunešiau gero šampės su laipsniais ir taip jo norėjau... blin kodėl pagal aną taikosi??? biggrin.gif biggrin.gif o manęs net nepkalausė ko aš noriu....ką jūs manot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 09 sausio 2019 - 08:32
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 09, 09:29)
Sveikos,
su dietomis ne kas...man aplamai ėdra užėjusi tokia nenormali. Lyg nealkana šiaip, bet noriu valgyt valgyt...sakyč to pačio proceso noriu ... unsure.gif reikia susiimti...

Šiąnakt mano katytė pravėm ėir ryte dar tokia susirietusi ir neina valgyt.... sukišau pusė pankrolio, žiūrėsim kas čia ... vakar pati ėdžiau naminių žuvies koncervų ir jai  daviau (nes prašė...ir labai skaniai valgė), poto dar aišku gal tris vakarienes valgė.... nu gal ko perdaug ar netiko...na gal praies. Tik man miego maža. O pabudus pagalvojau- jetau kaip gerai kad tai vienkartrinis toks miego trūkumas o ne pvz jei kūdikį turėčiau...- čia išplaukia mintys iš to kad mano kolegė/draugė pasigimdė pirmą vaiką va kątik, dar ligoninėj......pirmas vaikas, 42 metai.... tai vat pagalvojau kad jai dabar toks miegas keli metai į priekį... siaubas unsure.gif .

Šiandien laukia šventinė vakarienė kavinėj, švęsim gimtadienį vyro brolių.

Užvakar šventėm uošvienės gimkę. Nuėjau po ilgos tylos (ir sūnus nuėjo po tų nesusikalbėjimų pirmą kart). bet tai va gulint sugalvojau vistiek "kabliuką" - kita marti (pusmartė- nevedę gyvena) tipo serga ir negeria su laipsniais nieko. Kai nuėjom gėrė vyrai degtinę, o mums ta proga atidarė šampės be laipsnių. Nors aš nunešiau gero šampės su laipsniais ir taip jo norėjau... blin kodėl pagal aną taikosi??? biggrin.gif  biggrin.gif  o manęs net nepkalausė ko aš noriu....ką jūs manot? smile.gif

Nusipirk dar šampano, ir atsigerk biggrin.gif . Ir šsidėl į fb- į sveikatą, brangi gimine, su tikru biggrin.gif Juokauju. Gal nieko tokio. Dažnai pasitaiko, kad nusineši, ką norėtum, o gauni visai ką kita.

O dėl kūdikio - kai žmogus laimingas, ko nepadarysi, baika tas nemiegojimas.
Aš va, dėl ataskaitos nemiegu, nes per kitas veiklas užvilkinau su darbais , o tai tikrai ne kūdikis, o reikia, ir tveriu.
Atsakyti
bet žiuriu pas jus baliai/progos nesibaigia Vrine smile.gif, jei ne paslaptis ar pinigais dovanojate ar šiaip bilą ką biggrin.gif nešate? kita savaitgali irgi esu užkviesta į tokį pasisėdėjimą panašia proga tik ten 25-metis vestuviu, turbut irgi reikia vokelio, vien gėlėmis neišsisuksiu bigsmile.gif

nu kad ne tą kur atsinešei duotų tai dar įmanoma pateisinti, bet kad jau be laipsnių tai košmaras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bent jau pasiūlyt galejo, ir ar čia gailėjo dėl taves vienos buteli atidaryt? Tipo neišgersi ar kas, bet minusa juoda ir mano akims būtų užsideję tongue.gif

prie Pempės pasiūlyto posto fb dar gali prrašyt, ne arklys kad vandenį gerčiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 09 sausio 2019 - 08:50
QUOTE(pikkolo @ 2019 01 08, 10:18)
<p>Ryt jau darželyje sakė palikti vaiką reiks vieną keliom valandom. Negaliu kaip nervuojuosi dėl to. Turbūt jau įpratau, kad jis visą laiką namie būna, o dabar reiks palikti kažkur. Kaip nusiraminti? Jau pradėjau valerijoną gerti. Nieko negaliu su savim padaryti. Gal čia ir tas pilvas ta proga sustreikavo?</p>

Tikra mama soske.gif . Viskas bus gerai, priprasit abu. Juk nereiškia, kad vaiko atsižadi. Valerijono nepadagink, jis kaip tik gali dirglumą sukelti, jei perdaug. Daryk ką nors smagaus, ką seniai norėjai 4u.gif
Papildyta:
bET ŠIANDIEN PAGALIAU IR PAS MUS GRAŽU wub.gif
Ir vakar jau buvo.
Tik per miestą važiuodama pasigedau eglės tame gražiame peizaže. Dabar ji kaip tik tiktų ax.gif . Nepajutau, kada nupuošė. Ir gatvėse papuošimų nebebuvo.
Nmie mažoji irgi vakar nupuošė.
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 09, 08:42)
bet žiuriu pas jus baliai/progos nesibaigia Vrine smile.gif, jei ne paslaptis ar pinigais dovanojate ar šiaip bilą ką biggrin.gif nešate? kita savaitgali irgi esu užkviesta į tokį pasisėdėjimą panašia proga tik ten 25-metis vestuviu, turbut irgi reikia vokelio, vien gėlėmis neišsisuksiu  bigsmile.gif

Uošvienė buvo sakiusi neit visiškai nes "irtaip jumsbus daug išlaidų"- broliams dvyniams 35-metis (na tas šiandien). Bet kai per FB pamačiau kad ją sveikina su jubiliejum, atskaičiavau kad ir jos 65-metis smile.gif tai ėjom.... būč nėjus kaip liepė... Bet nešėm tik gėlių ir to gero šampės. Dar vyrui nubambėjau kad būt ir pigesnio užtekę.... smile.gif o būč žinojus kad neduos to šampės tai tikrai būč nenešus smile.gif
Šiandien kavinėj vakarienė tai dėsim į vokus po 50 eu abiem. Žinau baisingai daug (man) ir baisingai gaila (man smile.gif ) ir t.t. bet tai kartą atgailėsiu-jie retai kada švenčia.... nu ką daryt.... ypač kai tas vienas pvz mums kalėdoms dovanoms išleido (bilietus į baletą) mano šeimai 160 eu (4 po 40)....

o dėl gėrimo to- čia norėjau pasakyt o kodėl aš pagal anąją pusmartę turiu taikytis ir gerti nealkoholinį...kai atsinešiau alkoholinio (ana jokio neatsinešė...)... smile.gif nu nervai smile.gif
Atsakyti