QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 09, 09:29)
Sveikos,
su dietomis ne kas...man aplamai ėdra užėjusi tokia nenormali. Lyg nealkana šiaip, bet noriu valgyt valgyt...sakyč to pačio proceso noriu ...
reikia susiimti...
Šiąnakt mano katytė pravėm ėir ryte dar tokia susirietusi ir neina valgyt.... sukišau pusė pankrolio, žiūrėsim kas čia ... vakar pati ėdžiau naminių žuvies koncervų ir jai daviau (nes prašė...ir labai skaniai valgė), poto dar aišku gal tris vakarienes valgė.... nu gal ko perdaug ar netiko...na gal praies. Tik man miego maža. O pabudus pagalvojau- jetau kaip gerai kad tai vienkartrinis toks miego trūkumas o ne pvz jei kūdikį turėčiau...- čia išplaukia mintys iš to kad mano kolegė/draugė pasigimdė pirmą vaiką va kątik, dar ligoninėj......pirmas vaikas, 42 metai.... tai vat pagalvojau kad jai dabar toks miegas keli metai į priekį... siaubas
.
Šiandien laukia šventinė vakarienė kavinėj, švęsim gimtadienį vyro brolių.
Užvakar šventėm uošvienės gimkę. Nuėjau po ilgos tylos (ir sūnus nuėjo po tų nesusikalbėjimų pirmą kart). bet tai va gulint sugalvojau vistiek "kabliuką" - kita marti (pusmartė- nevedę gyvena) tipo serga ir negeria su laipsniais nieko. Kai nuėjom gėrė vyrai degtinę, o mums ta proga atidarė šampės be laipsnių. Nors aš nunešiau gero šampės su laipsniais ir taip jo norėjau... blin kodėl pagal aną taikosi???
o manęs net nepkalausė ko aš noriu....ką jūs manot?
Nusipirk dar šampano, ir atsigerk
. Ir šsidėl į fb- į sveikatą, brangi gimine, su tikru
Juokauju. Gal nieko tokio. Dažnai pasitaiko, kad nusineši, ką norėtum, o gauni visai ką kita.
O dėl kūdikio - kai žmogus laimingas, ko nepadarysi, baika tas nemiegojimas.
Aš va, dėl ataskaitos nemiegu, nes per kitas veiklas užvilkinau su darbais , o tai tikrai ne kūdikis, o reikia, ir tveriu.