Įkraunama...
Įkraunama...

JAUKŪS NAMUČIAI

QUOTE(Cartman @ 2019 01 06, 17:21)
<p>ar eglėw nupuoštos ? biggrin.gif</p>

Viduje taip, liko laukas, bet rankų nutariau nesišaldyti mirksiukas.gif , nors šakos buvo pamerktos vistik kirto spygliai žiauriai

Sveikos

Tai kaip tie trys karaliai mirksiukas.gif , vėl per tv girdžiu tipo reikia dovanomis keistis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2019 01 06, 18:21)
<p>ar eglėw nupuoštos ? biggrin.gif</p>

Ne dar, juk šiandien dar šventė smile.gif

QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 06, 19:11)
Viduje taip, liko laukas,  bet rankų nutariau nesišaldyti  mirksiukas.gif , nors šakos buvo pamerktos vistik kirto spygliai žiauriai

Sveikos

Tai kaip tie trys karaliai  mirksiukas.gif , vėl per tv girdžiu tipo reikia dovanomis keistis  biggrin.gif

Vėl dovanom, na jau ne, ir taip bankrotas. Mes gimtadienius švenčiam biggrin.gif
Atsakyti

pas mus visad per trs karalius nupuošdavom :) ir kaimynystėj, bent sprendžiant iš eglių kiekio prie to specialaus joms konteinerio, tai didžioji dalis šiandien nupuošė :D

Atsakyti
Labos,
egles nupuošem, lengvus šiukšlynus (blizgučiuis ir t.t. ) supakavom. Švaru tuščia ir gera namuose smile.gif

QUOTE(as ne tokia @ 2019 01 05, 17:03)
<p>Sveikos 4u.gif  norėjau įmest kiek sniego pas mus. Per daug reikalų  hmm.gif​ </p>

aš per part.lt keliu.Tikrai ensunku- pasirenki įkelti paveiksliuką,prikabini ir poto tik nuorodą kur paveikslėlis forumamms nukopijuoji ir čia paprastai įklijuoji.
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 06, 20:34)

Vėl dovanom, na jau ne, ir taip bankrotas. Mes gimtadienius švenčiam  biggrin.gif

taigi vis skatina tą nesibaigiantį pirkimą biggrin.gif
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 07, 10:31)
Labos,
egles nupuošem, lengvus šiukšlynus (blizgučiuis ir t.t. ) supakavom. Švaru tuščia ir gera namuose smile.gif
aš per part.lt keliu.Tikrai ensunku- pasirenki įkelti paveiksliuką,prikabini ir poto tik nuorodą kur paveikslėlis forumamms nukopijuoji ir čia paprastai įklijuoji.

tikrai, kad pasijuto namuose tas švarumas ir erdvumas smile.gif

ir aš per ten pat...

SVeikos smile.gif

šaltoka pas mus visi -7 buvo ryte ax.gif
Atsakyti
kaip pasmus sninga.... unsure.gif

tik va to snygio nufotogtafuot aišku niekaip neįmanoma.... nemoku aš smile.gif

ką darot? ko tylit? tylit nes mylit? smile.gif
Atsakyti
aš tai šiurpinuosi biggrin.gif panačius kaip gismeteo pabaigai mėnesio prognozuoja -30 verysad.gif, žiauru
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2019 01 07, 13:50)
aš tai šiurpinuosi biggrin.gif panačius kaip gismeteo pabaigai mėnesio prognozuoja -30 verysad.gif, žiauru

eik.a durni. gal bus kaip visada- nepataikė..nes gismeteo šiaip vis nepataiko....na tikiuosi.... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 07 sausio 2019 - 14:13
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 07, 14:36)
kaip pasmus sninga.... unsure.gif

tik va to snygio nufotogtafuot aišku niekaip neįmanoma.... nemoku aš smile.gif

ką darot? ko tylit? tylit nes mylit? smile.gif

Verdu pietus biggrin.gif .
Ir nesninga. O galėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2019 01 07, 14:33)
Verdu pietus biggrin.gif .
Ir nesninga. O galėtų ax.gif

kas pietums? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(V-Rinė @ 2019 01 07, 15:50)
kas pietums?  bigsmile.gif

mes vakar su dukra patyrėme visišką fiasko biggrin.gif, vakarienei nutarėme rimtai susiimti ir maitintis sveikai ir dietiškai t.y. varškė su šaldytomis uogomis, bet aš iš kart nujausdama kuom tas baigsis prieš vakarienę tyliai suleidau biggrin.gif porą kiaušiniu o dukrą užklupau virtuveje dešrą besipjaustant lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyžuka: 07 sausio 2019 - 16:14

Sninga sninga ir žada, kad visą savaitę snigs.

2003 sausio 6 d bu o užfiksuota Lietuvoje žemiausia temperatūra, -31. Aš tai nepamenu, o jūs? Taip, kad -30 nenustebintų niekaip  :D​ 

Atsakyti